Moja Iva 3

Prošlo je par dana od zadnjeg druženja Ive i Kreše . Moja Iva 2 Pretresli smo sve događaje . noću vodili ljubav i srećom cijela situacija nas je nekako i palila . Znali smo da slijedi nešto dalje ali ne šta i kada .

Poziv na Ivin mobitel prekinuo je neizvjesnost . Pozdrav ljepotice , čula je poznat glas . Popodne izlazimo , lijepo obuci one krpice i neću da imaš ni jednu dlačicu . Dali smo se razumjeli ?

Da , razumijem .

Dio popodnevnih sati provela je u sređivanju . Svoju mačkicu je lijepo obrijala i kod dodirivanja prstima počelo se javljati neko čudno uzbuđenje . Nakon obučenih čipkastih i minijaturnih gaćica i grudnjaka te haltera i čarapa pogleda se u veliko ogledalo . Sama sa sobom je bila zadovoljna , osim grudnjaka ako se to moglo tako nazvati , pola bradavice nije pokrivao , već više podupirao grudi . da doslovno strše .

Zatim suknjica nije bila kratka no imala je izrez do boka . Kod svakog koraka nazirao se rub čarapa pričvršćen halterima . Tanka i pomalo prozirna košulja uz duboki izrez slabo je prikrivala grudi . Ako se malo bolje pogleda , bradavice su se itekako nazirale . Parfem na vrat i Iva uđe u dnevnu sobu . Vau , ostao sam bez riječi .Izgledala je fenomenalno tako jebozovno . Sad tu , odmah , mogao bi je potrošiti .

Malo smo se muvali po kući ne nalazeći baš puno riječi . Izvana se začula kratka sirena , što je bio znak . Nijemo se pogledamo , kimnemo te Iva obuje crvene štikle sa jako visokim petama , mahne te izađe . Kod ulaska u auto , vozač je mogao lijepo vidjeti prekrasnu nogu sa čipkastim rubom koji su pridržavali halteri . Auto se pokrene , te Iva dobije kompliment .

Prekrasna si maco , jednostavno rođena za pojebati .

Krešo se malo ispruži , te izvadi iz pretinca bijelu svilenu vrećicu i pruži joj . Iva zaviri te uputi pogled pun pitanja . Krešo se smješkao odmjerio je te nastavio .

Dušo znaš i sama da dosad nisi bila potrošena , e zato ćemo sad malo drugačije . Lijepo stavi tu igračku i ništa ne brini ha ha .

Izvadila je lijep primjerak muškog vibratora koji je bio vjerna kopija pravog . Dosad nikad takvo što nije imala u sebi . Drugo joj nije preostalo već je raširila noge , Gaćice malo sklonila u stranu te prislonila vrh . Polako je prodirala u svoju mačkicu i sve više ju je plavila neka čudna uzbuđenost .

Tako , lijepo čula je glas . Cijelog ga pospremi , ha ha i vrati gaćice .

Poslušala je skupila noge no neka čudna i nepoznata jeza širila se tijelom . Vožnja je trajala još kratko , zaustavili su se ispred lijepe terase njoj nepoznatog kafića .

Kod izlaska iz auta te svakim korakom , osjećala je pomicanje umjetnog spolovila u sebi . Smjestili su se u ćošak lijepe terase koja je bila u to vrijeme polu prazna . Krešo je sjeo pored nje , te zavalivši se u stolicu smjestio svoju ruku na njezino koljeno . Konobar se brzo pojavio te pitao šta će popiti . Nije prepustio odmjeriti lijepu ženku uz starijeg čovjeka . Ruka je sad klizila sve više ujedno se otvarajući i pružajući prekrasan pogled . Kad je vidjela da dolazi konobar , pokušala je prikriti obnažene noge . Ne čula je kroz stisnute zube svog *gazde .Krešo je sklonio ruku , tako da je konobar kod posluživanja izbečio oči .Prekrasan prizor lijepih nogu sa rubom čipkastih čarapa koje su pridržavali halteri .

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx