Moja sestra Suzana *INCEST* – VI dio

Tako, tako braco…. donesi nam dosta vina. Baš sam raspoložena za žestoki tulum u dvoje… u krevetu…

Moja sestra Suzana *INCEST* – V dio

Dakle, da vidimo što nam je to mama ostavila…» pričala je Suzana vadeći iz kutije sexi igračke. Prevrtala je po rukama razne vibratore. Male, velike, crne, želatinozne crvene sa dva glavića za lezbijke, dvostruke dildoe, japanske kuglice…. «Ovaj je za double action… a ovaj mali za guzu… hm… biće to interesantno… Vidi braco šta sve imamo… sve ćemo ovo probati.»

«Ti ćeš to seko probati… nemoj se našaliti da mi štogod gurneš!» upozorio sam je, a ona se mazno pružala po krevetu sasvim mi se prepuštajući. Već pogled na njeno raskošno tijelo, velike sise i guzove izazivao mi je erekciju i jedva sam se suzdržavao da ne skočim na nju i odmah joj ga zabijem. Ali, ona je željela da traje dugo, da bude neobično, žestoko i razvratno… više od sexa.

«Imam braco neke sitne želje… želim da nešto probam… da ti probaš na meni… može…?» Naravno da je moglo sve. Pitanje je bilo samo kojim redoslijedom. Pružio sam se pored nje i počeo je draškati sitnim poljupcima po vratu, ušnoj školjci… a dlan sam zavukao u njeno međunožje i počeo je lagano milovati po svilenoj šumi. Osjećao sam pod prstima kako se njene usmine ponovo pune krvlju, bubre i lagano se razdvajaju. Polako sam prelazio prstom preko brazde usmina i očekivao taj trenutak kad će između njih poteći topli, klizavi, picin sok. Suzana nije gubila vrijeme, pomagala mi je šireći noge i počinjala lagano miješati. Tiho je stenjala uživajući, bez riječi i samo se lagano trzala u bokovima kad bih dodirnuo dražicu. Nabrekli kurac sam prislonio uz njen bok da ga osjeti i ona ga ubrzo dohvati rukom i poče drkati jedva ga dodirujući jagodicama prstiju. Oh, Suzana je bila majstor. Znala je to činiti tako da me neprstano održava u stanju visokog uzbuđenja, ali dovoljno daleko od neplaniranog orgazma. Kokica je počela vlažiti i ja joj zavukoh srednji prst u vrelu utrobu…

«Mmmmm… samo lagano… hajde stavi mi još jedan…» zamoli me šapčući već vrlo uzbuđenim glasom. Izvukao sam prst, stavio u njena usta i srednjak i kažiprst da kuša vlastiti sok, a ona je to halapljivo usisala i polizala. Zavukoh joj dva prsta i Suzy još glasnije uzdahnu. «A sad tri… braco… nemoj me povrijediti…» Ovaj put sam ja oblizao prste vlažne od sestrinih sokova i vratio ruku u njeno međunožje. Očekujući dodir Suzana se bolje namjestila, raširila noge i držeći se za listove zabacila noge unatrag.

Raširih njene usmine s tri prsta koja sam skupio u nekakav snop i krenuh unutra. Suzana je jeknula… «Ooooohhhhgh… to, to… tako, brate… samo polako… hoću da vidim koliko mogu primiti… mogu li sve… hoću li probati cijelu…!? Dublje… gurni ih dublje…. slobodno… divno mi je…» dahtala mi je sestra na uho, a ja sam sve slobodnije i dublje gurao prste u nju. Onda sam je čuo kako je rekla pa pokušam sa četiri prsta. Dodao sam i mali prst i već vlažnu šaku vratio Suzani među noge. Ležeći na leđima hvatala se za guzove i širila pičku koliko je mogla, da olakša prodor. Pogledao sam i prizor me baš napalio. Pička se raširila oko mojih skupljenih prstiju i moja šaka je nesmetano prodirala u nju sve do palca. Osjećao sam kako se mišići vagine opuštaju i šire, kako «omča» mišićnog ulaza u rodnicu oko moje šake popušta i pušta me sve dublje. Nisam je ni pitao, izvukao sam šaku tek toliko da mogu dodati i palac i onda krenuo cijelom šakom u Suzanu.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx