Rampa se digla , auto se izgubio u krugu firme . Osjeti kako ju neko prima za nadlakticu i vodi u čuvarsku kučicu . Ja sam Murat začuje a ti ?

Iva tiho reče .

E pa Iva dobio sam dozvolu od gazde da se zabavim čula je cerek .

Njezin čuvar je bio zdepasti muškarac jakih ruku i daha u kojem se osjećao alkohol . Sama kučica nije bila velika , jedna stolica , stol na kojem je bila nekakva torba iz koje je virio luk i slanina . Dok je sve to snimala osjeti ruke na grudima i priljubljenog muškarca uz sebe . Gnječio joj je grudi a na vratu i ramenu je osjetila ugrize . Rukama je ubrzo pronašao put da ogoli dojke. U , čula je .kako su dobre , nisu još razvučene , ha ha .

Zatim je jednu ruku spustio između njenih nogu te stao . Šta je ovo ? Okrenuo ju je prema sebi kao lutku , te zario ruku ispod suknje . Razmaknuo je malo gaćice i izvukao van umjetni ud . Ooo vidi vidi gazda te pripremio , vratio je natrag ruku u sad slobodnu picu te počeo zabijati prste .

Au što si vlažna , kao da si se upišala smijao se .

Rovario je sad prstima po nabrekloj i ljepljivoj pici . Drugom rukom okrenu joj je glavu prema sebi te joj uvalio mesnat jezik u usta .Kako si dobra pica mmm rođena za jebanje . Grudi je sve grublje mijesio osjećala je kako joj zabija nokte u meso .

Dosta igre čula je , opet ju je okrenuo poput igračke sad mu okrenuta leđima , savio joj je gornji dio preko stola . Grudi su joj bile prislonjene na hladnu površinu stola a drugom ruko joj je zadigao suknju . Gaćice nije skidao već jednim potezom pokidao .

Sad ćeš da dobiješ kurac ha ha .

U sljedećem trenutku je osjetila da nešto veliko prodire u nju .

Što ti je uska pičkica treba tebe puno razraditi ha ha .

Nije prestao zabijati svoj kurac a rukama je gnječio grudi tišinu je samo remetilo pljeskanje tijela i komentari čuvara .

Sviđa ti se ,ha , jel te dobro jebem ha ha . Paše ti moj obrezani kurac ha ha .

Iva se ulovila kako uživa jer ovako veliki kurac nikad nije imala u sebi .

Da čujem kurvice voliš li da te jebem ? Odjednom je stao , da čujem .

Željela je nastavak ovog grubog čovjeka , cijelo popodne je bila nadraživana . Da čulo se tiho . Da jebi me čula je samu sebe . Osjetila je da ju je opet počeo punit ,počela je cvilit ,uzdisat ,dolazili su joj valovi užitka . Svršavala je ispod nepoznatog čovjeka opet i opet , uživala u njegovom velikom kurcu naprosto ludila . Osjetila je grčenje tog skoro znanca iza sebe . Punim te kurvice punimmm pojačao se ionako grub stisak na grudima a on ju je doslovno pribijao uz stol . Osjetila je mlazove sperme kako ju prskaju u dubini i hropac svršavanja sličan životinji . Oboje su se umirili čuo se samo ubrzani dah . Zatim se odvojio od nje te sjeo na stolicu . Osjetila je kako se teret maknuo sa nje a među nogama prazninu . Veliku prazninu kao da ima tunel između nogu .

Podigla se ,jedva je stajala na nogama . Čovjek koji ju je do maloprije žestoko jebao mahne joj rukom i pokaza ka spolovilo .Znala je šta očekuje . Čeka te čula je glas .Približila se spustila koljenima na prljavi pod i rukom dohvatila kurac. Bio je ogroman i ovako spušten ,Počela je lizati i kupiti ostatke sjemena . Uz mrmljanje zadovoljstva hvali je njene čari .

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx