Moja Iva 4

Nastavak priče Moja Iva 3

Gazda joj je pomogao da dođe do auta .Otvorio vrata , te stavio ručnik na sjedalo . Bila je i sama svjesna da joj se niz butine slijevaju sokovi i tuđe sjeme . Čuvarska kučica je ostajala iza njih a ona je čula zvuk patentnog zatvarača . Napalila si me , vidio sam da te nije štedio ha ha . Nije ni tebi bilo svejedno , svršavala si opako , ha ha . Čudno ti nešto , sve sam pratio a imam i snimku za danas sutra , pa kučica ima video nadzor ha ha .

Primio ju je za glavu i savio sebi u krilo . Vozim te kući i čim prije isprazniš moja jaja slobodna si . Izvadila je njegovo spolovilo i krenula sa pušenjem . On je zadovoljno mumljao i tiho joj objašnjavao . Znaš kad sam te prvi puta vidio , pomislio sam da mi te imati . Malo i oholo onako svisoka si me gledala, kao šta taj stari . . .

Eto a sad si moja , a ja volim da te posjedujem , malo da se pohvalim . Sviđa mi se , da od poštene ženice radim kurvu , da ti slomim ponos ha ha . Šteta bi bilo da te jebe samo jedan čovjek , toliko radosti možeš pružiti , a imaš i izgled . . . tijelo koje bi mnogi htjeli .

Iva je kao u bunilu čula sve izrečeno dok je marljivo gutala kurac i rukom mu mazila jaja . Osjetila je , da se auto zaustavio , no i ruku na glavi koja joj nije dozvolila da se podigne .

Možda minutu nakon osjetila je duboko prodiranje uda u ustima i glas . Tooo kurvice , gutajjj . Mlaz sjemena joj je punio usta jedva dolazeći do zraka . Kad je pritisak popustio lijepo je jezikom počistila svaku kap i podigla glavu i tijelo .

Tad je shvatila da auto stoji u dvorištu ispred ulaza u kuću . Sledila se , sreća bila je noć i već dosta kasno , djeca su sigurno spavala a muž . . .

Uz brzinski pozdrav izašla je iz auta i još brže ušla u kuću . Najviše joj je sad trebalo kupatilo , da se skine i toplom vodom ispere , . . Dok je trljala tijelo uz puno pjene i još i još . Ne nije mogla da ispere što se događalo prošlih sati . Nakon izlaska iz tuša , gledala je svoje tijelo u ogledalu . Dva ugriza na vrtu tragovi po ramenima , a leđa a posebno grudi prošarano crvenim crtama . Ostali su jasni tragovi štipanja i noktiju . Lijeva dojka je imala također jedan ugriz a bradavice su i dalje bridjele . Izašla je tiho iz kupatila i ušla u spavaču sobu . Gorjela je mala noćna lampica a moja draga iako sva izmučena , onako vlažna i mirišljava nakon tuša , izgledala je kao boginja .

Uvukla se pažljivo u krevet i priljubila uz mene . Tiho je pričala cijeli tok njezinog izleta . Na kraju ispovjedi stavila je ruku na moj nabrekli ud . Ooo čuo sam je . Tebe to pali ? Da . nisam ni sam znao šta reći . Moraš mi pomoći , . . Samo se osmjehnula i glavom krenula prema još jednom dignutom udu .

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx