Moja snajka

Moja priča je u u stvari događaj koji se zaista dogodio.ja sam MIKI i imam 55 godina a događaj o kom ću pričati desio se pre 20 god. Moj brat od ujaka je ima ženu koja je bila mlađa od mene nekih 3..4 god i zvala se Ceca.

Moj drugi brat od ujaka se oženio i zvao nas je na žurku. Ja sam otišao sa još jednim bratom i sestrićem. Gužva je bila velika, muzika…

A moja snajkica kao lutka. Imala je velike grudi,na sebi je imala košuljice i crne helanke koje su joj savršeno stajale.. Uz popije ih par Rakijica i ja sam ušao u kolo… Bili smo zagrljeni i pevali kafanski hitovi… A ja sam se nekako prikačio uz snajku…jednu ruka je bila na snajkimom struku a njena je bila na mom struku..ona me stegnu kao da me uštine pokazivajući na nekog gosta koji se polivao pivom…

Meni je to dalo ohrabrenje koje bilo poduprto sa par rakija da svoju ruku, koja je bila na struku, zavučem ispod košulje koja je bila preko helanke i niko ništa nije mogao da vidi.. Osetio sam njenu kožu, nije ispod košulje imala ništa. Osetivši moju ruku na njenom golom struku, samome je pogledala. Nisam znao šta znači taj pogled. Ponovo me je uštinula za strug i pogledala direktno u oči. To mi je dalo ohrabrenje da joj vratim istom merom. Počeo sam ruku da podiže naviše a ona bi me savremena na vreme štipnula.. Niko ništa nije mogao da vidi, jer je njena košulja bila prilično široka. I jednom trenutku sam prstima napisao njen brus… Uštinula me je jače.Vratio sam ruku oko struka, ona blago uštinula.

Moja ruka pođe sama u njene helanke a sve ispod vela široke košulje… Osetio sam njenu zadnjicu na svojoj ruci.. Malo niže sam spustio ruku i osetio rub njeh gaćica.. To me je dodatno uzbudilo a snajka je prestala da me steže.. Žurka se završila i svako je otišao na spavanje. Ja sa bratom i sestrićem smo tako pijani otišli da spavamo u tetki u kuću.

Ujutru smo otišli na doručak a boj brat me je zamolio da snajku odvezem do njihovog stana, koji je bio dvadesetak kilometara udaljen.

Ja i snajka smo krenuli i ništa progovorio nismo progovorili o sinoćnom događaju. Kada smo stigli do stana, snajka me pozva da uđem, da je ne čekam u autu. Hodajući uz stepenište snajka je išla ispred mene i uvijala kukovima. Kada smo stigli ispred vrata stana, snajka kao da je posrnula i da će pasti. Uhvatio sam je oko struka, baš kao sinoć. Jesi dobro, upitao sam je..

Kaže ma sve je u redu, tako smo i ušli u stan šaleći se na sinoćnu pijanku.. Ruke su mi i dalje ostale na njenom struku.zakljičala je vrata sa unutrašnje strane i u trenutku se okrenula ka meni. Poljubili smo se strasno. Nisam hteo je pustim iz zagrljaja jer sam se bojao da ako prekinemo, biće gotovo. Ruka mi je pošla uz struk i došla do njenog brusa. Druga ruka je krenula na niže. Ruku sa zavukao u helanke. Ona je svojom rukom pokušala da me spreči ali sam ja bio odlučan da uradim ono što sam naumio.

U trenutku se odmakla i rekla da smo mi rod i da ne smemo to da radimo na šta sam joj odgovorio da mi nismo nikakav rod da mi je ona snajka a to nije krvni srodstvo. Ponovo smo se poljubili, moj jezik se uplitao sa njenim a moja ruka je nastavila ispitivanje unutrašnjosti njene helanke. Njen otpor je oslabio ali je i dalje bio prisutan. Osetio sam rub njenih gaćica. Kada sam gurnuo ruku dublje, stegla mi je zglob ruke ali je to meni dalo još veće ohrabrenje. Osetio sam njene dlačice u mojoj ruci.. Gurnuh ruku dublje i osetih vlažnost njene ribice. Jedan prst klizni u njenu vlažnu i vruću ribicu…

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
samm
samm
Guest
28. veljače 2021. 14:25

bravo svaka cast jebacina i niko nista nezna naj bolje.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx