Moja sestra Suzana *INCEST* – IV dio

Nakon prvog pravog sexa sa sestrom, naš se odnos iz temelja promijenio. Bili smo gotovo pravi ljubavnici. Vatreni, raskalašeni, privrženi kao svaki par u početku veze. Na malo neobičan način. Moja sestra Suzana *INCEST* – III dio Skoro dva naredna mjeseca, koliko sam još nosio gips, ja sam zapravo bio Suzanin sexualni rob. Uglavnom sam ležao zbog teškog gipsa i pokreti su mi bili ograničeni. Ali se zato Suzy iživljavala na meni maksimalno. Ne, ne žalim se. Hoću reći samo da je malo šta bilo da me pitala hoću li…

Dolazila bi pravo s posla kući i maksimalno mi ugađala. Kuhala ono što volim, vješto me prala u krevetu poput prave medicinske sestre i taj ritual se uvijek pretvarao u žestoku predigru. A zatim i u sex bez granica. (Kasnije mi je priznala da je fantazirala da ima partnera invalida, što sam privremeno i bio, i da je istraživala šta se sa takvim partnerom može izvesti kad bi ga zaista imala nekad u životu «A sad ćemo malo oprati malu glavu…» govorila je i poput gladne zvijeri se bacala usnama na moj penis cuclala ga, gutala sve dublje dok ne bi sasvim nestao u njenim ustima. U jednom trenutku sam se počeo smijati jer su moji stidni čuperci izgledali kao njeni brkovi u momentu kad joj cijelu kurac bio u grlu. «Šta je smiješno ?» upitala je uvrijeđeno pa sam joj objasnio da zapravo ništa nije smiješno kad ona započne felacio.

«E sad ćemo vidjeti ko će se smijati,» zaprijetila je i ustala s mene te je bilo jasno da je smislila nekakvu igru kao «kaznu». Za par sekundi se vratila noseći frotirni pojas iz svog baden-ogrtača kojim mi je čvrsto vezala ruke, a zatim ih zavezala i za naslon kreveta iznad moje glave. Bio sam sasvim bespomoćan.

«Mučenje počinje…» rekla je sjajnih očiju i vratila se pušenju, ali samo nakratko. Zatim je ustala i premjestila se u fotelju na kojoj je već masturbirala preda mnom i sve to ponovila. Ali ovaj put, mogao sam samo gledati i pizditi jer nisam mogao ni drkati, a preda mnom je sestra Suzana ponovo izvodila svoj razvratni hepening.

«Mmmmm…. braco… je li ovo smiješno, ha…. pogledaj svoju sestru… vidi kakvu pičku imaš u kući, a ti se smiješ….»

raspaljivala me i pričom, dok je istovremeno širila noge i dizala ih koliko je god mogla. Zatim je rukama širila guzove, a usmine i anus su se sami otvarali otkrivajući vrele dubine do kojih tad nisam mogao doći. Hvatala je ritam trljajući klitoris sve brže i žešće. A onda počela zavlačiti prste u picu jedan, srednji. Pa dva… tri… I sve glasnije je dahtala i baljezgala.

«Ooooohhh braco… vidi kako sam dobra… mmm… kako želim kurac u sebi… Ali ti si bezobrazan… smiješ se ovakvoj ženskoj…. sad pati…. ja ću drkati sama…. gledaj šta propuštaš….»

i nastavljala je sama drkati. Nisam mogao doći k sebi. Kurac mi se napucao do bola, a ja ga nisam mogao dodirnuti, niti trljati od bilo što. Pokušao sam je napaliti.

«Pogledaj ga seko…. kako je tvrd i moćan… želiš ga u sebi… želiš se nabijati na bracin kurac…» ali nisam uspio.

Počela me psovati kako ona to želi, ali neće jer sam podsmješljivi šupak. A zatim se na fotelji okrenula guzicom prema meni i sasvim raširivši noge nastavila drkati. Vidio sam njena tri, čak četiri prsta kako ulaze i izlaze iz vagine, a zatim je ustima pokvasila i srednjak druge ruke i zavukla ga među guzove. Par sekundi je lagano kružila po anusu otvarajući ga, a zatim je i srednjak nestao u njenom šupku. Vrisnula je od zadovoljstva. «Oooohh… kakao je lijepo mojim prstima u meni… kako se dobro zabavljam… gledaj ovo braco…. oh, oh, oh… jooooj !»

Ovo «jooooj» je uvijek bio znak da je svršila. Bez riječi je ustala i izašla iz sobe, a za par sekundi sam čuo tuš. Ja sam skoro bez daha i dalje ležao vezan i sa bolnom erekcijom ne vjerujući da mi se to dešava. No, ubrzo shvatih da je sve bila samo igra. Suzana je ušla u sobu istuširana i svježa…

«Ha, ha, ha… jel’ smiješno ?! OK, sad je dosta zajebancije. Ti si na redu braco… ne mogu te više držati tako napetog,» reče i odveza mi ruke, a zatim bez oklijevanja me zajaha i spretno stavi kurac na otvor vagine. U momentu kad se sasvim nabila na kurac, sjetih se Zvjezdanine lekcije o potčinjavanju žena i automatski opalih Suzani šamarčinu.
«Nikad da se više nisi ovako zajebavala sa mnom… jasno !»

I djelovalo je. Pogledala me zapanjeno, a zatim skrušeno pognula glavu. «Ma samo sam se šalila… vidiš da te ne bih ostavila onako… hajde reci… kako želiš… uradiću sve da te zadovoljim…» tiho je odgovorila i počela miješati bokovima najbolje što je znala. E, tako. Samo se ti nabijaj seko moja mila… A igre tek počinju. Zaista… znala se karati. Talent naslijeđen od mame i iskustvo činili su je vrhunskom ljubavnicom. Brzo sam, onako uzbuđen bio pred orgazmom, ali htio sam je kazniti. «Ustani seko… neću tako… Uzmi ga i izdrkaj ga u ovu čašu…» i pružih joj čašu. Shvatila je. Dobro je znala moj ritam masturbiranja i ubrzo je pomuzla pravi gejzir sperme ne ispuštajući niti kap izvan čaše. Pa bio je to dobar gutljaj. «Sad to popij !» rekoh strogo.

Suzana bez dvoumljenja nagnu čašu i ispi moju prikupljenu «donaciju». A zatim mljacnu i kratko reče… «Mmmm… baš slatko. Mogao si mi to i direktno u usta… volim tvoju spermu.» A zatim me sočno zažvali i gurnu mi jezik guboko u usta. OK. Rekli smo neka bude perverzno i ekstremno… Eto, pa jeste. A čekalo nas je još puno toga.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Mond 30
Mond 30
17. studenoga 2020. 08:20

Zasto preskaces kako je poceo vas prvi sex