Moja mama jaše ciganski kurac (Kumstvo sa Romima, mamina priča 4)

Uvela sam lagano Suada u spavaću sobu, hodajući ispre njega i njižući svojim kukovima koji će uskoro u sebe primiti još jedan mlad romski kurac. Sve je mirisalo na seks onako kako treba da bude. Zrela bela žena podaje se mladom romskom jebaču, uvodi ga u svet odraslih, poklanja mu sebe, svoje telo….

Moja mama puši ciganski kurac (Kumstvo sa Romima, priča moje majke 3)

Sela sam na valiki francuski ležaj. Stajao je ispred mene, sa polu spuštenim i balavim pozamašnim obrezanim kurcem koji je upravo malopre nahranio moj želudac potentnom romskom spermom…. gledala sam ga u oči. Bio je srećan…. skinula sam ga golog. Bio je divno izvajan, kao njegov brat, samo mladji. Na njegovom telu crnoputom telu ocrtavali su se već mišići kakve su uvek imali svi muškarci u njegovoj porodici. koža mu je fantastično mirisala, mešavima one slankaste i opore romske kože i njegovog znoja… romi imaju sasvim drukčiji miris kože, taj miris je onaj koji belim ženama čini da im vlaga krene na picu a rodnica se sama od sebe otvara u isčekivanju neizbežnog romskog semena…

Pomazio me je po licu i kosi i ja sam počela da predem poput mačke……
– Suade, svidja li ti se tvoja kuma?
– Svidja mi se… jako mi se svidja…. Kumo.. gledao sam te dok si se jebala sa daidžom..ja..
– Psssst… stavila sam mu prst na usne…. Suade, voliš li da se ljubiš?….
Pogledao meje malo posramljeno…
– Volim kumo…..

Privukla sam njegovu glavu svojoj i podarila mu poljubav dodatno zapalivši vatru u svom donjem stomaku… onaj osećaj kada te tamo dole preseče i kaa nestanu sve barijere….
Ljubio se nežno, znalački i dugo…..
Rukama sam mu držala obalavljeni obrezani crni kurac koji je ponovo počeo da raste.

– Suade… jesi li lizao nekad pičku?
– Nisam… samo sam se ljubio sa devojkama…

Nasmejala sam se kao devojčica i legla na ledja na francuski ležaj raširivši noge još uvek u visokim štiklicama i plavim najlonkama sa halterima, ponudivši mu picu koaj je potpuno ovlažila providne gaćice…

– Suade sine, hodi….
On je legao potrbuške n akrevet i ja sam se odmah uhvatila prstima za dolku koja je molila da bude gnječena.. Suad je glavu prineo mojoj pici i od dole me preko pice pogeldao:

– Kumo kako pička bele žene lepo miriše…

da, i zaista Romima pica bele žene daje neku afrodizijačku snagu, proso ih mami da svoje crnpuraste glave guraju medju naše noge, da jezikom kupe naše medene sokiće….

– Suade, uzmi i skini mi gaćice… to je pravo svakog ljubavnika, da sam skine ženi gaćice.

On se ponovo ozario kao da sam mu dala ko zna koliko para. Skinuo mi ih je pomalo nespretno, ali nije mu zameriti neiskustvo… u ostalom moje telo i ja smo tu da ga podučimo.

Svojim prstima sam razmakla svoje sokovima ulepljene usmine otvorivši svoja rajska vrata mladom ciganskom ljubavniku. Kumčetu koji se gotovo do juče igrao sa mojom decom, a dsada je muškarac koji će me jebati svojim obrezanim kurcem i u mene ispaliti i isštrcati spermu. A njegova smerma u mom stomaku kao da me je blagosiljala i opijala, kao da me je opuštala… svim ženama toplo preporučujem da kada se jebu sa Romima, obavezno u sebe prime njihovu spermu, njihovo seme… da progutaju i ode im u želudac, da je prime obavezno u matericu ili pak da ako ih jebu u dupe da im tom medenom tekućinom zaliju debelo crevo i nutrinu alnala…

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
7 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Neko69
Neko69
7. rujna 2020. 18:36

Imas li jos ovoga? ?

Emilly
Emilly
Guest
25. rujna 2020. 08:03

Uuhh kako ja drndam mindžu na ove priče

Boško
Boško
Guest
Reply to  Emilly
30. rujna 2020. 23:32

To Emilly, samo je drndaj. Da si moja, ja bih ti našao jebače cigane a naročito crnce da te dobro istucaju! Uživala bi kao kraljica.

Mimica
Mimica
Guest
30. rujna 2020. 06:54

Ima li još neka zaista iakuatva sa medjurasnim seksom?

Boško
Boško
Guest
Reply to  Mimica
30. rujna 2020. 23:35

Pa šta imas da pitaš, probaj lično nekog cigana ili još bolje crnca, pa nam piši kako je bilo… ako ne umreš od zadovoljstva na crnom obrezanom kurcu!

Udata
Udata
Guest
12. studenoga 2020. 18:10

Jooj kako je dobro … Imam i ja slična iskustva samo ne ovako jaka. Jesu dobri jebači. Samo ne haju za kurtonw. Samo špricaj pa špricaj.

AngelOfLust1
AngelOfLust1
Guest
Reply to  Udata
13. studenoga 2020. 14:19

Drago mi je kada žene pričaju o lepim iskustvima o mesjurasnom seksu. Bravo za tebe!

7
0
Ostavi svoj komentarx