Moja prijateljica Marija

Krenuo sam u četvrti srednje, bližila mi se osamnaesta godina, a ja još nisam bio sa curom.

Te jeseni me uhvatila neka gripa i dok sam čekao u domu zdravlja, preko puta je sjela jedna zgodna gospođa, mogla je imati trideset i koju, možda četrdeset.

Bila je malo jača, imala je šire kukove i malo deblje noge koje je prekrižila jer je nosila suknju. Ispod veste su se nazirale dojke. Iako nije bila moj tip, pomalo sam skrenuo pogled prema njoj. Imala je dužu valovitu crnu kosu, a u trenutku kada je pogledala prema meni, vidio sam i lijepe, plave oči, čak mi se učinilo kao da mi se osmjehnula.

Ali na mene je došao red za pregled, a kada sam izašao, nje više nije bilo, šteta, svidjela mi se.

Mjesec dana kasnije na izlasku iz trgovačkog centra, jednoj osobi je pukla vrećica i ispale su joj stvari, prišao sam joj i pomogao da ih stavi u drugu vrećicu i kada su nam se susreli pogledi, sve što sam vidio, bile su plave oči, to je bila ona. Bio sam zbunjen, ali ona me pogledala, nasmešila mi se i rekla je hvala. Ponudio sam se da joj ponesem stvari, pristala je, došli smo do manje starije prizemne kućice, a da mi se zahvali, pozvala me na sok i kekse. Razgovarali smo o sebi, upoznali smo se, rekla mi je da se zove Marija, saznao sam da živi sama u kućici od roditelja i da ima 38 godina. S obzirom da je voljela šetati u slobodno vrijeme i ja sam se tamo kretao kako bi je sreo i pridružio joj se, čak smo se nakon nekog vremena počeli nalaziti i šetati zajedno.

Čak sam joj povremeno probao dodirnuti ruku, a mislim da je primjetila i kako joj bacim pogled na grudi. Ali kao da joj nije smetalo, čak se nasmješila kada je vidjela da je škicam. Jednom mi je rekla da je kao mlada sa dvadeset i kojom bila ludo zaljubljena i zaručena, ali kako ju je zaručnik naprasno ostavio od onda nije imala nikoga.

Kada sam napunio osamnaest, pozvala me kod sebe nakon šetnje. Pripremila je ukusne kolače i sok a za poklon mi je dala lijepi ručni sat.

Sjela je uz mene, pogledala me plavim očima, nasmješila se i pitala, dali ti se sviđam? Bio sam zbunjen, jedva sam zaustio da, osjetio sam kako mi lupa srce i udara boja u lice. Vidjela je to, nasmješila se i rekla – sladak si. Približila je usne mojima i počela me ljubiti. Mislio sam da ću eksplodirati, bilo je predivno. Kada sam se snašao, počeo sam joj grickati uši, prolaziti joj usnama po vratu, a kada sam skupio hrabrosti, počeo sam joj lagano mijesiti sise. Digao mi se, lagano ga je pomazila rukom i rekla idemo u sobicu.

Došli smo do njezinog kreveta, tražila je da joj raskopčam suknju, koju je skinula, potom i čarape. Kada sam skidao hlače, vidio sam njezine nalakirane nokte na nožnim prstima, što me još dodatno uzbudilo, glavić mi je izašao iz bokserica. Sjeli smo na krevet, mazili se i ljubili, bio sam uzbuđen. Pomogla mi je da joj skinem grudnjak, mazio sam te bujne grudi, i osjetio sam kako su joj se bradavice ukrutile. Šapnula mi je na uho – uzbuđena sam.

Dodirnuo sam joj gaćice i osjetio da su vlažne i tople. Ona je dodirnula mog prijatelja i rekla tvrd je, te me pitala što želim. Mogu li te, mogu li ga staviti u, želim te, mucao sam i bio zbunjen, dok ga je ona mazila, a ja sam osjetio kako mi iz glavića lagano kapa. Legla je na leđa, počela je skidati gaćice i rekla je da ih joj skinem do kraja i da gol legnem na nju.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
3 Komentari
 1. Muž komentira

  Divna priča. Uživao sam čitajući. Svi mi imamo svoje Marije.

  1. milojko komentira

   jest marije mame il seke

   1. Ivan komentira

    Seke

Komentiraj