Moja prva trojka

Imam 44 godine i oduvek sam maštao da probam trojku, osećao sam to nešto u sebi i težio sam ka tome. Sa suprugom sam otvoreno pričao na tu temu ali mi se nije dalo, izigrava je svetica a ja sam znao da se ona kreše sa strane.

Tako jednog dana rešim da se oglasim na jednom sajtu kako bih ostvario svoje snove. Javljali su se raznorazni foliranti, sve dok jednog dana nisam dobio poruku od jednog ozbiljnog para. Krenulo je sve svojim tokom i jednog dana smo dogovorili da se vidimo na piče bez bilo kakvih obaveza. Seo sam u dogovoreno kaficu, ulazili su ljudi i u jednom momentu na vtara kafića ulazi visok krupan lik starosti oko 60 godina, i sa njim žena vitka u haljini, na štiklama, I košuljici koja ima oko 55 godina.

Sedaju za mojim stolom ispitao pićence, razgovaramo o nekim normalnim stvarima ko se čime bavi itd. Nakon toga se razilazimo. Prolazi par dana i meni se javlja Marko i tom prilikom saopštava da bi u Beograd došli da se družimo, dogovaramo datum,vreme i lokaciju. Dogovoreno dana odlazim u dogovoreni hotel, nakon izvesnog vremena dolaze Marko i Mima i ulaze u apartman.

Počinje lagano opuštanje uz piće, Mima odlazi pod tuš I izlazi samo u čipkastom donjem vešu. Marko počinje da je ljubi i obara je na krevet. Ja prilazim počinjem Mimi da ljubim stomačić i lagano se spuštam prema ribici. Kada je Mima ovlažila Mare menja poziciju prilazi Mimi i stavlja joj kurčinu I počinje da je jebe, a ja prilazim pored njene glave, ona uzima moj kurac I počinje da ga sisa.

Kako je Mare počeo sve žešće da joj nabija kurac Mima je pocrvenela u obrazima i počela još žešće da mi sisa kurac. Mare je izvadio svoju kurčinu I svršio joj na stomaku, a nakon nekog vremena sam ja Mimi svršio na sise. Onda sam se lagano spustio i počeo da joj ližem sise koje su bile posipane spremom. Kurac je počeo ponovo da mi se diže, ja sam Mimu uhvatio s guza I stavio joj nabrekli kurac u guzu i počeo žestoko da je navlačim, dok je ona Maretu drkala.

Imali smo nekoliko lepih susreta nakon čega su oni otišli u inostranstvu zbog firme. Mogu vam reći da nam je svako drugo viđenje bilo lepše i opuštenije. Isprobavali smo svašta.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj