Oralni seks kamasutre

Spremni ste probati nove seks pozicije, ali vjerojatno ne mijenjate često kada je u pitanju oralni seks, a to je sramota. Iskoristite ove Kama Sutra poteze Sadie Allison, autorice Ride`Em Cowgirl!.

Na lice

Dok on leži na leđima, vi mu sjednite na lice. Moći ćete preuzeti kontrolu nad kutom i pritiskom, a on će jednostavno držati usta i jezik. Osim toga, možete jednostavno imati kontakt očima, može milovati vaše grude, stisnuti stražnjicu itd.

Sa strane

Legnite na stranu okrenuti jedno prema drugome i zatim jurnite dolje. Dobra stvar u ovom položaju je da možete lako dosegnuti njegova stražnja vrata.

Stojeći 69

Želite li isprobati najpustolovniji položaj oralnog seksa? Neka sjedne na rub kreveta i legne unatrag tako da su mu noge ravno na podu. Napravite standardni 69. On se treba polako ispraviti, a vi stavite dlanove na obje strane bedara i omotajte mu noge oko glave. On bi trebao staviti ruke oko vaših leđa, stati uspravno i držati vas. Možete se okrenuti prema krevetu, pa ako padnete, past ćete na madrac. Čak i ako traje samo nekoliko sekundi, uzbuđenje je nevjerojatno. Upozorenje: mora biti dovoljno jak da digne vašu tjelesnu težinu.

Oralni Doggie

Ovaj položaj je animalno erotski. Stanite na sve četiri, napravite luk s leđima i neka vas zadovolji odostraga. Možete ga zadirkivati pomicanjem kukova.

Vrtlog

On bi trebao stajati nekoliko metara udaljen od zida, te se na njega nasloniti s raširenim nogama. Spustite se na koljena između njegovih nogu. On se lako može nagnuti i pomicati zdjelicu naprijed-natrag kako bi prilagodio stimulaciju za kojom žudi. Možete se igrati s prilagodbom visine koljena koja će promijeniti senzaciju. Kada idete prema dolje, pružite mu pomoćno trenje.

Zavežite ga

Namjestite se u svoj najdraži položaj i zavežite krvatu ili maramu oko njegova zatiljka. Povucite oba kraja kravate i koristite ih kao uzde za držanje glave na mjestu ili kako biste povećali pritisak.

Između redova

Ako ste ovisni o stimulaciji C-točke, sjednite na rub kreveta i stavite noge unatrag. On bi trebao kleknuti na pod između vaših nogu, a možete i staviti noge na njegova ramena ako želite.

Okretaji

Neka on legne na leđa raširenih nogu. Stanite se između njegovih nogu i oralno ga zadovoljite. Nakon nekoliko minuta, bez odvajanja usta od njegovog penisa, pomaknite se na njegov lijevi bok. Zatim se opet premjestite na njegova prsa. Konačno, pomaknite se u desnu stranu. On će osjetiti različite senzacije sa svakim novim kutom.

Obrnuto

Lezite na leđa, neka njegove noge budu pored vaše glave. On vas može oralno zadovoljavati, a vi mu možete pomoći rukom.

Tako dobro

Neka on legne vodoravno na kauč, tako da mu se leđa i glava odmaraju na sjedalu, a bedra naslonjena na naslon sjedala. Kleknite naprijed i stavite ruke na stražnji dio kauča za potporu i krenite u ovom 69 položaju.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx