VJENČANA KUMA: Kad žena ima bombu od vjenčane kume, nema druge nego joj ga dobro ugurati

Ovo je 1 dio od 2 u seriji Vjenčana kuma

Vjenčana kuma, Valentina je imala sisu peticu, dugu kovrčavu crvenkastu kosu, zelene oči i guzu za zaroniti u nju. Ravan trbuščić sa pupkom u kojem je imala piercing, a slučajno sam vidio dok se tuširala u našoj vikendici u Crikvenici, da brije picu. Tada mi se dobro digao, pa sam ga navečer zabio Branki i jebao ju snažno misleći na Valentinu.

Ja i moja buduća supruga smo skupa već tri godine i napokon smo odlučili da se vjenčamo. Ispočetka nismo htjeli veliko vjenčanje, ali su Brankini starci inzistirali na tome. Mojima je bilo svejedno, jer su ionako bili dobro potkoženi, pošto je stara bila iz ugledne zagrebačke familije koja je imala nekakvu plemićku titulu, a valjda još od sedamnaestog stoljeća. Iskreno, nikad nisam pridavao tome neku posebnu važnost, ali smo na račun toga dobro živjeli. 

Stara se nekako držala toga, mada je njen stari, a moj deda bježao od titule kao vrag od tamjana, a pošto je bio buntovan iz inata cijeloj obitelji otišao je u partizane, pa su ga ‘kao razbaštinili’, a on je sve to onom poznatom nacionalizacijom vratio natrag. Uglavnom, ja nisam držo do toga kao i on. Ja sam volio Branku i ona mene, a to nam je bilo dovoljno. Ja sam za kuma izabrao frenda od djetinjstva, Borisa koji je već bio u braku i imao troje djece. A Branka je izabrala svoju frendicu iz srednje i sa faksa, Valentinu. 

Inače, Valentina je bila solo, a kad smo radili plan za vjenčanje rekla je da neće imati nikakvu pratnju, pa je Branka samo slegnula ramenima i duboko uzdahnula u stilu ‘pa eto, pokušala sam.. ‘. Šta se tiće Valentine, mnogi bi rekli da im nije jasno kako takav komad nema frajera, ali bez obzira na to što se znala srediti za posebne prilike, svakodnevnu Valentinu ne bi ni pogledali. Stalno neka prvelika garderoba na njoj, te široke majice, hlače ili neke demode suknje, ali kad sam ju jednom vidio na plaži sa nama.. malo je falilo da ju ne povalim na licu mjesta. 

Valentina je imala sisu peticu, dugu kovrčavu crvenkastu kosu, zelene oči i guzu za zaroniti u nju. Ravan trbuščić sa pupkom u kojem je imala piercing, a slučajno sam vidio dok se tuširala u našoj vikendici u Crikvenici, da brije picu.

Tada mi se dobro digao, pa sam ga navečer zabio Branki i jebao ju snažno misleći na Valentinu, a siguran sam da nas je dobro čula, jer me drugi dan promatrala postrance, naročito gledajući moje kupaće, pa sam se namještao da se bolje vidi moja kurčina. A Branka nije niš kužila, jer je dobila porciju, pa je bila u oblacima. 

I tako je došla i naša svadba. Pir kao i svaki drugi, jedino se dio moje familije držao malo povišeno što mi je dosta išlo na živce, dok su s druge strane Brankini bili pravi veseljaci, te su non stop vodili pjesmu i, naravno, nazdravljali. Branka je bila u prekrasnoj bijeloj vjenčanici, a Valentina u kratkoj haljini boje ciklame, nakovrčane kose, te visokim štiklama koje su joj isticale guzu.


Par puta smo plesali i imao sam osjećaj da se dosta stišće uz mene, naročito u području prepona. Iskreno, već sam bio malo i napaljen, pa sam sam sebi bio zahvalan što sam obukao slip gaćice, tako da mi kurac nije previše stršao. Međutim ona kao da ga je osjetila, pa mi je u jednom trenutku rekla:

NastavciVJENČANA KUMA: Rekla sam ti da ćeš biti moj rob.. a sad me liži >>
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj