Noćno kupanje i seks sa ženom od dobrog prijatelja

Nakon nogometne utakmice Europskog nogometnog prvenstva u kojoj je naša repka izgubila od Portugala, odlučo sam popiti piće u jednom kafiću, inače mom omiljenom.

Ušao sam unutra sjeo za stol, naručio pivo i počeo razmšljati što mi se može još dogoditi. U jednom trenutku na vratima sam ugledao nju, Anu ženu mog jako dobrog prijatelja. Inače Ana je starija od mene 5 godina, a oduvijek sam se palio, a i sada na starije koke. Kaže se stara koka masna juha.

Ana je bila malo niža od mene, sa velikim sisama, kratko ošišana, sa njom sam bio u dobrim odnosima jako dugo te sam samo čekao priliku da je kresnem. Jednom riječu jebozovno je izgledala a iz očiju joj je virio kurac.

Inače Ana je u gradu slovila kao žena koja je spremna učiniti sve kako bi bila zadovoljena, pa i pod cijenu da je u akciji ulovi i njen muž sa kojim je živjela samo tako da se kaže da su u braku. 

Ana je po ulasku u kafić prišla meni i upitala me da li je slobodno, jer kao došla se naći s nekom prijateljicom koja ju je nazvala i rekla da će malo kasniti pa da ne bude sama na što sam ja pristao, i odmah joj kao veliki kavalir naručio piće. Ana je slovila kao osoba željna dobrog provoda, plesa, opuštanja uz alkohol i svega što ide uz to, a naravno i sexa.

Nakon ispijenih nekoliko piće stigla je i prijateljica za koju mi je Ana rekla da radi zajedno s njom, te da su večeras odlučile izaći i dobro se provesti. Inače prijateljica je bila dosta mlađa i jako dobrog izgleda. Nakon toga ispili smo još pokoju turu, te se dogovorili da odemo na noćno kupanje.

Kako je Ana bila dosta napaljena, odredila je na koju plažu idemo, jer ona ima već dosta iskustva po plažama.

Nakon popijene zadnje ture došao je red da krenemo na noćno kupanje ali samo je ostalo dogovorit se tko će s kim, kako je Ana imala svoj auto, a njena prijateljica nije, Ana odluči da prijateljica vrati njen auto, a ona će sa mnom. 

Sjedosmo u auto a kako smo bili već dosta pod utjecajem alkohola, uhvatim Anu za lijevi nogu i lagano je počnem milovat onako preko hlača od koljena prema pički. Ana se nije nimalo iznenadila niti se opirala mom poslu, već se okrenu licem prema meni, pogleda me onako kurvinjski i rukom me preko hlača uhvati za kitu, koja se počela budit i poče sa masažom.

Kako plaža na kojoj smo se odlučili kupat nije udaljena od kafića ubrzo smo stigli. Spakirao sam auto i pješice smo krenuli prema mjestu užitka. Uz samu plažu nalazio se neki fast food sa postavljenom terasom i Ana je sa nje uzela nekoliko jastuka koji su bili ostavljeni na stolicama.

Napokon smo pronašli mjesto na plaži na kojem ćemo se skinut i uskočit u more, a kako ja nisam imao kupaće na sebi skinem se potpuno gol, a kurac mi onako dignut i okrenem se prema Ani. Ana također nije imala kupaće pa se i ona skinula do kraja.

Rekao sam vam da je Ana bila malo niža od mene, atraktivna pička, velikih sisa, jebozovne face i obrijane pičke.

Nakon što se skinula krenu prema moru, a je uhvatim za ruku i privučem je sebi, a zatim joj dam jedan sočan poljubac u usta na što mi ona uzvrati. 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx