Molim te sine namaži me tamo dole

Majka mi je prišla s leđa i pogledavala preko ramena što čitam. Pitala me je je li naporno učiti i počela masirati u predjelu vrata gdje je znala da me uvijek boli dok sjedim. Odgovorio sam da je u redu i da ne osjećam neku posebnu bol. Ipak, mama je nastavila. Nježno je prstima radila krugove po vratu i potiljku, bilo je drugačije nego prije. Pomislio sam da joj je potrebno malo nježnosti koju je izgubila sa svojim odraslim sinom, ali mi je u isto vrijeme prostrujalo kroz glavu kako joj vjerojatno nedostaje i zrelih muških dodira.

Nakon što mi je otac poginuo prije tri godine majka nije bila ni s kim, bila je potpuno otuđena i povučena. Ja sam je ohrabrivao da nastavi dalje i pokuša naći barem nekog prijatelja za povremene izlaske, ali je to ona s gađenjem odbijala.

“Mama” pitao sam, “Da li želiš da i ja tebe malo izmasiram”.

“Bilo bi to lijepo”, potvrdila je i sjela na stolicu pored moje.

Ustao sam i počeo masirati leđa. Na sebi je imala debeli ogrtač koji mi je smetao i ona je to primijetila.

“Deni želiš li da skinem ogrtač da ti bude lakše”.

“To bi bilo puno bolje ako ti ne smeta”, potvrdio sam.

Nisam ni slutio da ispod ima samo grudnjak, gaćice i najlonke. Kada je skinula ogrtač i ona je shvatila da je gore ostala samo u donjem rublju. Malo se postidila i blago pokrila grudi rukama. Kada sam joj rekao da se opusti, zaista je to učinila tako da je spustila ruke na noge. Predamnom je bio prekrasan prizor zrele njegovane žene. Mama je imala 45 godina, i za ženu te dobi savršenu liniju. Visoka oko 170 cm, lijepog mladolikog lica i kratke prirodno plave kose bila je predmet pogleda muškaraca. Ipak, jedini muškarac u njenom životu u ovom trenutku sam bio ja.

Pročitaj ovu:
I Love My Moms Big Tits

Prelazio sam prstima po koži koja je upijala moje dodire. Tijelo se povijalo prema naprijed i nazad pružajući mi lijep prizor koji sam na momente hvatao s prednje strane. Bile su to bujne i lijepo oblikovane grudi koje su se pod mojim dodirima na leđima polako izvijale prema naprijed. Želio sam produžiti svoj i njen užitak pa sam otišao po kremu u kupaonu. Kada sam se vratio majka je ležala na stomaku.

“Ovako će biti lakše da mi izmasiraš donji dio leđa”, rekla je.

Ja nisam imao ništa protiv. Jedan lijep prizor bio je zamijenjen još ljepšim. Na mom krevetu ležalo je predivno nevino biće koje se nakon dugo vremena uspijevalo opustiti. Prelazio sam rukama po cijeloj površini leđa povremeno dodirujući maminu guzu. Kad bih jače dodirnuo donji dio ona je lagano zastenjala. Očito joj je tako najviše prijalo.

Uskoro mi je ponestalo snage pa sam je zamolio da sjednem na njena leđa kako bi nastavio. Zapravo sam morao sjesti na njenu guzu kako bi nastavio masirati donji dio.

“Tako mi prija kad me masiraš dolje, možeš li malo i niže” rekla je.

Bio sam malo šokiran. To niže je zapravo bila njena stražnjica. To mi se učinilo malo preslobodno, ali je očito jako uživala pa sam nastavio. Imala je na sebi gaćice i debele najlonke pa nisam mogao namazati kremom.

“Sine ugasi svjetlo i namaži me malo kremom i tu dolje”

Bilo joj je očito neugodno da joj vlastiti sin vidi guzu, a nije se htjela odreći svog užitka. Nakon što sam ugasio svjetlo lagano sam skinuo gaćice i najlonke do bedara. Malo se toga vidjelo, ali je soba odjednom drugačija zamirisala. Osjetio sam sokove svoje majke, lijepe i pametne žene koja se počela odavati malim zabranjenim užicima sa svojim sinom. Više nego prizor ogoljenog tijela, taj je miris u meni probudio zabranjene instinkte, maštarije iz tinejdžerskog vremena odrastanja kada sam pomišljao na seks sa svime što hoda pa tako i sa svojom zanosnom mamom. Osjetio sam kako se dolje kod mene sve probudilo. Kurac je sa svakim sljedećim dodirom bivao sve veći tako da je na kraju gotovo počeo izvirivati iz moje trenirke. Pokušavao sam suzdržavati svoje nagone, ali ih je moja majka sve više bodrila svojim tihim uzdasima kada bih prelazio od donjeg dijela leđa, preko guze do bedara.

Pročitaj ovu:
Moja ženica sa drugim,a mene palilo - II dio

“Molim te još samo malo prema vratu i gotovo”, zamolila je nevoljko očito htijući da masaža traje što dulje.

Kako sam se nagnuo prema naprijed našao sam se u neugodnoj poziciji. Moj dignuti kurac dodirivao je guzu moje majke. Morala je znati što je to dodiruje dolje. Osjetio sam da zna, ali da je preopuštena da bi se micala. Bila je potpuno prepuštena. U tom trenutku sam se i ja opustio i prepustio užicima svoje mame. I tada sam shvatio što se počelo događati među nama i da ulazim u kovitlac iz kojeg ćemo se oboje teško izvući bez posljedica. Skinuo sam gaćice i trenirku polako do svojih bedara i gotovo legao na majku. Kako sam više masirao prema potiljku tako je moj kurac sve više prodirao prema njenom međunožju. Osjetio sam guste dlačice pod penisom, a zatim i meki vlažni osjećaj koji me je na trenutak zasljepio i paralizirao. Kako je mama malo podigla guzu i pomjerila je prema meni shvatio sam da joj moj mali eksperiment ne smeta i dao mi je hrabrosti.

Stenjanje se sada pojačavalo. Sva moja snaga je bila usmjerena prema dolje. Osjetio sam kako sam glavićem ušao u maminu pičkicu, koja se prvo malo raširila, a onda ponovno stisnula. Taj predivni osjećaj od dolje prostrujao je za tren cijelim tijelom. Zatvorio sam oči i ugurao kurac do kraja u mamu. Zastenjala je jače, ali bez riječi. Nisam niti pomislio da bi me mogla zbaciti sa sebe, opaliti šamarčinu i zauvijek raskrstiti samnom. Bio je to neki nevini seks, koji se morao dogoditi i događao se bez kometara, bez bilo kakvih drugih dodira i bez ugovorenih pravila igre.

Pročitaj ovu:
Moja sestra, ja i 3 druga

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x