Molim te ujko, vodi ljubav sa mnom

Bio sam kod sestre u poseti jedne subote. Moja sestričina Aleksandra i njen dečko su bili tamo i svađali se kao uobičajeni tinejdžeri. On se opasno naljutio i na kraju je istrčao na ulazna vrata. Trebalo je da držim jezik za zubima, ali nisam.

“Zašto si i dalje sa tim momkom?” pitao sam je.

“A zašto ti ne gledaš svoja posla?” povikala je na mene.

To je bio dobar trenutak za odlazak. Ušao sam u auto i vratio se svojoj kući.

Morao sam da se opustim posle te male prepirke. Natočio sam sebi viski i uključio neku tihu muziku. Mora da sam se na trenutak zadremao jer sam se trgnuo kada sam čuo zvono na vratima. Otišao sam da vidim ko je a tamo je stajala Aleksandra.

“Mogu li da uđem?” Upitala je. Uveo sam je u dnevnu sobu i oboje smo seli na sofu.

“Tako mi je žao što sam vikala na tebe ujko. Onaj kreten me u poslednje vreme tako jebeno nervira.”

Aleksandra je bacila ruke oko mog vrata i počela je da jeca.

Privukao sam je k sebi i čvrsto je držao na svojim grudima. Aleksandra je tada imala devetnaest godina i bila je potpuno procvetala odrasla žena, mnogo je delovala starije. Njene grudi su bile velike i imala je široke bokove. Svetlo smeđa kosa joj je padala ispod ramena. Zapravo sam se malo i uzbudio osećajući njeno telo uz svoje.

Nakon nekoliko minuta plakanja, ona se povukla. Pogledala me je i potom me poljubila u usne. Ne znam odakle to ali nisam se povukao. Gledao sam je zbunjen u oči a ona je delovala samouvereno i smelo. Uvek je bila opasna, to je povukla od moje sestre, njene mame. U redu, ako želi da se igra, da vidimo dokle će da ide.

Ispružio sam ruke i stavio ih na njene grudi. Kontrola je u trenutku nestala. U izmaglici mi je cela ta scena. Niti smo ikada flertovali, niti sam ikada osetio da me želi.. mislim, svi znamo koliko se klinke danas tucaju sa starijim tipovima, ništa novo, ali ipak sam joj ja ujak.

“Trebaš mi ujko…” govorila je zavodljivo.

Očigledno nisam bio mnogo pametan tog dana. 99% njih bi je odgurnulo od sebe i prekinuo svaki dalji fizički kontakt…. A ja?

Ustao sam i otpratio je u spavaću sobu. Gledao sam je kako se svlači. Zaboravio sam kako to izgleda mlada, gola žena. Njene ružičaste bradavice su već bile uspravne. Njene stidne dlake su bile obrijane.

Skinuo sam se i pridružio joj se na krevetu. Razdvojio sam Aleksandrine noge, a zatim zario lice uz njenu vlažnu pičkicu.

Aleksandra je sada stenjala i plakala od zadovoljstva. Ubacio sam dva prsta u njenu izuzetno usku rupu. Mislio sam da će eksplodirati upravo tada.

„Molim te ujko, vodi ljubav sa mnom.“ Moj kurac je bio tvrd kao kamen. Kleknuo sam i uhvatio se za kurac. Jednim pokretom sam potpuno utonuo u Aleksandrinu pičku. Mislio sam da će njeno telo izleteti iz kreveta. Tresla se dok sam je hranio svojim kurcem. Trebala joj je jebačina. Toliko sam bio siguran.

Zakopao sam svoj kurac koliko god je mogao ući. Držao sam ga tamo i pustio Aleksandru da me stisne svojim čvrstim mišićima. “Molim te jebi me što jače možeš!” Molila me je. Ušao sam duboko i žestoko. Podigao sam joj kolena i gurnuo ih prema njenim grudima. Bio sam izgubljen u jebenoj požudi. Tucao sam svoju mladu sestričinu sa svojim golim kurcem i nije me bilo briga šta će se dogoditi.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Danko
Danko
Guest
25. siječnja 2023. 23:59

Odlična priča

Gaga
Gaga
Guest
Reply to  Danko
25. listopada 2023. 15:04

Extra ja sam probala udata sam pa kao odem kod ujke par sati

2
0
Ostavi svoj komentarx