Seks sa susjedom koja bi se samo jebala

Bilo je ovo kad sam imao 18 godina. Živio sam u jednoj maloj zgradi u kojoj ima samo tri stana. Ja sam živio na vrhu zgrade a u stanu ispod nas je živjela jedna neudana žena srednjih godina ako je za svoje godine izgledala odlično jako se brinula za svoj izgled uvjek je izlazila u povišenim cipelama i kratkim haljinama sa dubokim dekolteom a imala je velike dobre sise.

U prizemlju zapravo nikog nije bilo jer su vlasnici živjeli u njemačkoj tako da je stan uvjek bio prazan. Kao mlad dečko i pun hormona svaki put kad sam vidio susjedu kako izlazi u dvorište iza kuće onako seksi obučena znao mi se često nadahnut na nju. Jednom riječju bila je prava bomba.

Tako sam jedan dan ostao sam u stanu jer su mi roditelji otišli na selo. I meni je palo napamet da nađem jedan reket iza ormara, i onako pametan uzmem ja ormar i jedva ga pomakne sa strane, povučem se iza njega i uzmem reket koji mi je pao prije par mjeseci. Jos je jedna stvar bila tamo a to je bila cijev od dimljaka. Pošto sam znao da u zgradi nitko ne koristi dimljak odlučio sam da ga otvorim i vidim šta ima u njemu. Za moje iznenađenje nije bilo ničega osim čađe tako da sam išao da ga zatvorom. 

Taman kad sam ga zatvaro čuo sam čudne zvukove uz njega. Brzo sam otišao da uzmem onu trubu sa gramofona da bolje čujem. Stavio sam to u dimljak  i stavio uho na drugu stranu otvora. Mogao sam u početku kako neko stenje i pomislio sam da nije netko kod susjede pa se jebu ali kasnije sam čuo engleski jezik i bilo mi je sve jasno, žena gleda porn videje.

U početku nisam znao kud ću od smijeha a onda mi je sinulo u glavu, naime to je bila naj gluplja ideja ikad ali je upalila. Uzeo sam šalicu i otišao pitati sa šećer, znam glupa je fora šta će te hahah. Ono što sam ja mislio to da ako sad gleda seks znači napaljena je i možda tko zna nesta tu bude. Spustio sam se do njezinog vrata i pokucao. Otvorila mi je vrata a imala je samo ogrtač na sebi. Pitao sam ju jel mi može dati malo šećera a ona me je pozvala unutra. 

Vidio sam po njoj da joj se žuri i da sam je prekinuo u najboljem dijelu ali nije mi ništa rekla nego mi je samo dala šećer. Kako da dobijem na vremenu pito sam je jeli mogu samo otići na WC jer kodnas nešto ne radi vodo kotlić, nervozno mi je rekla da mogu ali da se požurim jer ima nekog posla. Otišao sam u toalet i prije nego što ću kao pustit vodu čuo sam lagano uzdisanje ali ovo nije bio sa videa. Lagano sam izašao da me ne čuje i lagano otišao do njezine sobe. Tamo sam vidio kako si susjeda trlja pičku. Zatim sam se nasmijao i tekao

– ” jeli to posao koji morate obaviti” a ona je samo skočila i brzo se pokrila sa ogrtačem.

– ” Ne, ne nisam ja ništa” stalno je ponavljala.

A zatim sam prišao k njoj i rekao ” pa nebi baš rekao da nije ništa, vidim ovdje neki video”.

– ” Pa dobro uhvatio si me kako gledam seks na računalu, šta ću kad nemam nikoga da me jebe”.


Zatim sam prislonio svoju glavu na njezino uho i rekao da je mogu da je jebem ako hoće i uhvatio je za sise. Ona je samo počela da uzdiše a zatim je raširila noge a ja sam joj stavio prste na klitoris i počeo da je trljam. Zatim sam je okrenuo i počeo da joj ližem pičku. Dok sam joj cuclao klitoris došla me je sa nogama i pritiskala. Zatim sam joj stavio jezik u nju i počeo da ga vrtim u pički sve dok nije u jednom trenu vrisnula da će svršiti a onda sam se brzo odmako a ona je počela da šprica po parketu. 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj