Ludi doček nove godine,najprije susjed pa onda njegov sin – II dio

Noćima nisam spavala zbog ovoga u šta sam se uvalila zbog požude.A kada bih zaspala sanjala bih Zokija i Niđu kako me tucaju i to obojica u isto vrijeme. Ne mogu se požaliti da je bilo loše samo to nije bilo u redu.Sa Niđom nije me čekala nikakva budućnost a s njegovim ocem već je moglo biti nešto.10 godina je stariji od mene baš koliko ja od Nikole.Kao što sam rekla Nikola je želio da se opet nađemo a ja sam ga izbjegavala zbog njegova oca.

 

Ludi doček nove godine,najprije susjed pa onda njegov sin

No jučer je Niđo upao u moj stan ljut i izvan sebe.
– “Gaduro nisi mi rekla da te ševio i moj otac. Ne prestaje pričati o tebi čini mi se da se zaljubio a ti si jedna velika drolja koja to ne zaslužuje. Samo da mu kažem šta je bilo između nas…”
Na to sam ja vrisnula i počela plakati “Ne govori mu Niđo tako ti Boga i svega u životu. Želim provesti budućnost s tvojim ocem. Preklinjem te.Učinit ću baš sve što želiš” bila sam očajna.
Čak sam pala na koljena pred njega i ljubila mu ruke i preklinjala da mu ne govori ništa.
– “Učinila bi baš sve?” pitao je.
– “Ama baš sve ako obećaš da mu nećeš reći” rekla sam znajući šta mu je na umu. A i vidjela sam da mu je kita kruta i uvećana.
– “Onda smo u pravom položaju” rekao je i otkopčao šlic a iz traperica je ispala njegova gromada.Uzela sam ga u ruku i par puta natekla kožicu preko glavića pa palcem milovala glavić dok sam ga lizala po dužini. Zatim sam mu polizala jaja a on je počeo duboko disati. Nakon toga strpala sam ga u usta i počela strastveno pušiti.I pušila sam ga i gladila jaja. On ga je počeo nabijati u moja usta sve dublje i mislila sam ugušit ću se i povratiti. Ali nisam smjela… Počeo se trzati i tresti i napunio je moja usta spermom.
– ”Progutaj” naredio mi je. Bila sam njegova robinja i morala sam ga poslušati. Sve sam progutala. Nakon toga me podigao i zgrabio me za sisu.
– ”Dobra si ti curica.” rekao je i poderao mi bluzu. Dugo se igrao mojim bujnim sisama i sve više se napaljivao. Odjednom me gurnuo na zid, skinuo jako brzo hlače i gaćice i ovio moju nogu oko sebe. Osjetila sam kako mu kurac pulsira i bridi. Naglo i snažno nabio ga je u mene. Ciknula sam i zajecala a on je svojom rukom prekrio moja usta. Nisam mogla disati.Gurao ga je snažno, brzo i bez milosti, tucao me divljački.Suze su mi oblile lice ali moram priznati da sam osjetila snažnu ugodu duž kičme koja se počela širiti cijelim tijelom.
– “Jel te i moj stari tako jebe…aaaahh…jel droljo” stenjao je. Svršila sam a on mi nije dao da se smirim. Odveo me do kauča u dnevnom boravku i nagnuo nad njega tako da sam mu se naguzila.Još je malo podigao moju stražnjicu i bez milosti mi ga zabio u pičku koja je bridila i pekla me. Uzeo me za kosu i potegnuo mi glavu. Nabijao me snažno, jaja su me lupala po stražnjici i bol se miješala sa ugodom.
– “Polakše…aaaahhh…polakše…molim teeee…Niđo dragi budi nježniji…” molila sam ga isprekidana uzdisajima i stenjanjem.On me par puta dlanom lupio po stražnjici i još jače ga počeo nabijati.Zatim ga je izvadio i osjetila sam kako mi širi polutke od stražnjice. Pokušala sam se odmaknuti ali nisam mogla.Čvrsto me držao.
– “Nemoj…Molim te…” zajecala sam od straha.
– ”Šuti droljo” povikao je.
Pljunuo je u dlan pa jezikom oblizao moj čmar.Osjetila sam oštru i parajuću bol. Počeo je cijepati moj čmar. Jecala sam, stenjala, koprcala se i jaukala
– ”Auu…boli….jooooj….jaaaooooj…kako…boli…” stenjala sam i jecala a njega je to očito palilo. Nabijao ga je sve snažnije i jače. Odjednom se bol i nelagoda pretvorila u ugodu.Prvi put sam bila tucana u stražnjicu i bilo je to nešto posebno.Ugoda se počela pretvarati u užitak od kojeg sam počela drhtati i dahtati.Nisam imala pojma da može biti tako lijepo. Trljala sam si klitoris a vatra se širila mojim tijelom.
– ”Ohh…aahhhh…ohhh..”uzdisala sam i stenjala. Odjednom je Niđo ispunio moj šupak obilnom spermom. Tresao se i dahtao, bio je zajapuren. Izljubio mi je leđa i vrat.
– “Oh kako je bilo sjajno komšinice” rekao je. Sjeo je na rub kreveta i povukao me na sebe. “Izvini…bio sam grub…izvini mi..ajde malena sada se ti nabijaj sama kako želiš i kako ti paše…još samo jednom želim te imati…” govorio je promuklo dok mi je ljubio sise, jezikom dražio bradavice pa ih cuclao kao dudu. Napalio me… Počela sam se trljati o njegovo međunožje da se još više učvrsti. Bože ovo ne bih mogla s njegovim ocem pomislih. Potpuno se digao i utvrdnuo. Počela sam se namještati na njega uz uzdisaje koji su bivali sve jači. Polako sam se nabijala i mrsila mu kosu dok se on gušio u mojim sisama.
– “Ah!Ah!aahhh….jooojjjj…joojjjj…”stenjala sam i dahtala. Bilo je prelijepo. Ovaj put Niđo je svršio ranije nego obično i svalio se na krevet.
Kada je išao kući uvalio mi je jezik u usta i stisnuo sisu “Nikada nisam radio sve ovo šta i s tobom. Hvala ti. Neću stvarati probleme ocu i tebi. Ako me kada poželiš javi se. Moj kurac će uvijek biti spreman za tebe. I još nešto… Ne traži da te zovem mama.” rekao je i otišao.
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx