Poludjela sam za ženskim dodirom

Radila sam u jednoj maloj firmi sa samo tri zaposlenika, odnosno zaposlenice. Jedna je naravno bila šefica, žena od svojih pedesetak godina, uvijek ih je skrivala i nas dvije, najbolje frendice, tridesetogodišnjake, frustrirane svojim poslom i brakovima. Naravno, naša šefica bila je nabusita, otresita, nimalo ženstvena. Znale smo reći da je muškobanjasta, sva nekako zašiljena, bez imalo ženstvenosti.

Začudo, imala je uspjeha kod muškaraca. Zašto? Nemam pojma, ali divim se onome koga ona privuče u krevet.

No, nakon mjeseci i mjeseci stalnog boravka u uredu napokon je odlučila uzeti dan godišnjeg odmora i otići privatno u Sloveniju. Sanja i ja već smo se danima radovale njenom izbivanju. Naravno, o poslu nije bilo riječi. Isplanirale smo ispijanje kavice, listanje časopisa i ljenčarenje, a svakako i raniji odlazak kući.

– Jesi se ševila noćas? – pitala me Sanja, popravljajući rukom naramenicu grudnjaka.

Već dugo sam je primjećivala kao ženu koja lako uzbudi zbog svoje nenametljive ženstvenosti, ali nevjerojatne slatke, više djetinje pojave, kojoj unatoč svemu nije nedostajalo atributa. Duga kosa, prekrasne male grudi, napeta stražnjica i nevjerojatne crne, ogromne oči. Bila je preslatka, pozivala je na nježnost, na milovanje i zaštitu. Naravno, ni nakraj pameti mi nije bilo da joj takvu stvar kažem u lice.

– Ne, nisam se ševila. Onaj moj uspio je doći kući pod “turažom”. Znaš kad u takvom stanju počnu sliniti po nama da poduzimamo sve kako bismo se obranile. Često se zapitam trebaju li nam muškarci uopće? -odvratila sam, gledajući njene pune usne koje je oblizivala jezikom.

– Ma daj! Kad ti dođe volja za jebačinom ništa ti ne može zamijeniti dobar kurac. Priznaj i sama – rekla je, ispijajući već drugu šalicu kave.

Zamislila sam se nad njenim riječima i shvatila kako to neću znati sve dok ne osjetim ženu. Mislim da seks s istim spolom može isto tako biti nevjerojatno uzbudljiv. Vjerojatno drugačiji, ali jednako kvalitetan.

– Što si se zamislila? – prenula me iz razmišljanja.

Samo sam odmahnula glavom, jer nisam imala dovoljno hrabrosti da joj otkrijem svoje misli.

– No, reci! Znaš da te volim i da ću sve učiniti da ti pomognem. O čemu je riječ? – pitala je, istovremeno se podižući sa svog stolca.


Sjela je na moj stol i podigla mi glavu rukama. Gledala me u oči, a tada me prepuna nježnosti pomilovala po obrazu. Osjetila sam miris njenog parfema i poželjela je poljubiti. U trenu sam se posramila svojih misli, ali ona je uporno ponovila pitanje. Smogla sam hrabrosti da joj pokušam objasniti svoja razmišljanja.

– Znaš, često razmišljam kako je brak, odnosno veza između istih spolova sigurno kvalitetnija. Ipak se partneri bolje razumiju.To ti je kao i dva brata ili dvije sestre. Naći će više zajedničkih točaka kako u igri tako i u načinu razonode, zabavi, razgovoru. Već duže vrijeme razmišljam kako je to poljubiti ženu. Oprosti što ti to govorim, ali samo sam iskrena – spustila sam glavu, crveneći.

Sanja je šutjela samo tren, a tada rukama obuhvatila moje lice. Spustila je usne na moje u lagan poljubac, a tada se odmakla gledajući me u oči. Vjerojatno je čekala reakciju. Gledala sam u njene prekrasne crne oči, sva uzdrhtala od mogućeg razvoja događaja. Nisam mogla odoljeti i morala sam je zagrliti. Usne su mi same pronašle njene.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx