web hit counter

Predivna susjeda koju muž zapostavlja, a željna je dobrog kurca i dobrog seksa

Ovo je 1 dio od 1 u seriji Predivna susjeda koju muž zapostavlja

Predivna koju muž zapostavlja, a željna je dobrog kurca i dobrog seksa. 

Živim u jednom malom mjestu gdje svatko svakoga zna i kao samac, rastavljen već tri godine, predmet sam čestog ogovaranja. od svega što sam i sam čuo neke komentare o sebi iza leđa, pa sam se morao dobro nasmijati na njih. Jer ne da su bili neistiniti, već je bilo zanimljivo kuda ide ljudska i zabadanje u tuđu privatnost. 

Sa svojih 40 godina nisam bio mlad, ali sam bio dobra prilika, mada sam sam odlučio da se više neću ženiti, jer mi je nekoliko mjeseci razvoda odnijelo barem šest godina života. Čak mi je i odgovaralo da živim u ovako malom mjestu, jer nisam žurio u brak, a nisam ni tražio nekoga. Jedino mi se sviđala moja susjeda, mislim da je bila istih godina ili koju starija od mene. dvije cure od kojih je jedna bila na fakultetu u Zagrebu, a druga bila u đačkom domu u Rijeci jer je išla tamo u srednju školu.

Tako je ona živjela sa mužem koji je bio lovac, zagriženi, čak je i mene pokušao nagovoriti na lov ili bar druženje sa ekipom, ali sam ga pristojno odbio odhovorivši da se to kosi sa mojim moralnim načelima. Od tada me nije baš nešto šmekao i kad god bi mogao ogovarao me, što je meni bilo izrazito smješno. 

Međutim, njegova supruga Lovorka je bila nešto sasvim drugo. Iako je rodila dvije kćeri i bila u godinama u kojima se večina žena malo opusti, ona je izgledala kao božica. je držala do sebe i izgledala kao bomba. Grudi su joj bile čista petica, mali trbuščić je bio i ne preširoki bokovi sa čvrstom stražnjicom. Imala je duge noge, i općenito je bila visoka žena sa nekih 175 cm visine. Duga kosa boje badema i iste takve oči koje su uvijek bile radoznale. Znao sam ju uhvatiti kad bih dolazio kući kako me promatra iza zavjesa. Uvijek smo se samo pozdravljali, ali sam osjećao njen pogled na svojim leđima.. . ili da budem precizniji, na svojoj stražnjici. Ja sam bio atletski građen, jer sam se odmalena bavio sportom, i to Vaterpolom u Zagrebu, pa je figura ostala, a skoro svaki dan sam pretrčao desetak kilometara. Pogledi su bili sve do jednog dana kada me susjeda iznenadila. 

– Dobar večer ! ! -čuo sam glas iz mraka dok sam išao od auta prema kući. 

– Dobar večer! -rekao sam u smjeru glasa i ugledao susjedu uz ogradu dvorišta gdje počinje drvored čempresa koji su razdvajali naša dvorišta. 

– Ste za kavicu? Ili nešto žešče? -upitala je i vidio sam širok osmjeh na njenom licu. 

– Može kava, ali samo da se presvučem i ostavim stvari doma -rekao sam i podigao torbu sa laptopom u zrak. 

– Može, taman bu kuhana dok vi dojdete -rekla je veselo i otišla u kuću, a ja sam sa smješkom odmahnuo glavom i ušao u kuću, te se nabrzinu raspremio i otuširao, pa u trenirci otišao do njih. 

Pričali smo dosta o svemu i svačemu, ali vidio sam da ju nešto muči, pa sam mirno rekao:

– Ajde Lovorka -već smo prešli na ti- reci šta te muči? 

– Ovaj.. pa ne znam.. -zamuckivala je i kad me pogledala je napokon izlanula- Mirko, je si ti gey? ! ? -a ja sam prasnuo u smijeh odmah, dok me ona gledala i crvenila se kao nekad djevojke kad bi ih kakav mladac pogledao, dok su joj sise od uzbuđenosti dizale se i spuštale što je bio divan prizor jer je nosila majicu sa dubokim dekolteom i uz tijelo. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx