Please wait...

Kontrolisao sam vibrator u njoj ( Marina i ja 1)

Kupili smo vibrator koji se kontrolise preko aplikacije. Koristili smo ga na javnim mestima, u restoranu, bioskopu, trznom centru itd.

Marina je isla na faks, master studije i palo nam je na pamet da ga kontrolisem dok ja nisam tu pored nje. Da ga stavi u sebe tokom predavanja ili posle kad ode sa drugaricama na pice. Nije uspela na predavanju jer je bila velika guzva ali je posle otisla sa drugaricama Irenom i Sandrom na pivo. U wc-u ga je stavila u sebe i dala mi znak da mogu da krenem.

Poceo sam sa malom vibracijom i postepeno povecavao. Onda sam naglo menjao brzine sto ju je izludjivalo. Zamisljao sam njene face i napalio se. Pisala mi je da smanjim ili prestanem, da ne moze da izdrzi i da ce ove dve videti, sto jeste i bila poenta. To me je dodatno palilo. Nisam je poslusao, nastavio sam po svom i nakon odredjenog vremena mi je rekla da je izvadila i da dolazi kuci.

Kad se vratila naskocila je na mene onako napaljena i mokra. Rekla mi je da su je provalile, da Irena nije verovala kad im je priznala sta ima u sebi i da ju je dirala dole kako bi osetila vibraciju. Onda ju je zamolila da i ona proba i otisle su u wc i Marina joj je dala vibrator tako da sam kontrolisao i vibrator u pickici njene drugarice sto nisam znao.

– Zasto mi nisi rekla?
– Ovako je bilo zanimljivije haha
– Jel joj se svidelo?
– I te kako, da vidis koje je face pravila. Napalila se bas
– Jos te je dirala u sred kafica?
– Pa dobro malo je prislonila ruku samo sta
– Jel ti prijalo fukso a
– Pa nisam se bunila haha

Jebali smo se dva puta taj dan, bili smo napaljeni ko zecevi.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare