Nakon svađe sa mužem,slijedio je seks sa konobarima

Te godine, u to vrijeme, moj muz je bio na privremenom radu u Hrvatskoj. Jako rijetko se javljao jer i nismo te godine bili u bas dobrim odnosima. Razlog je bio taj sto je za razliku od vecine drugih iz naseg mjesta koji su radili tamo on donosio upola manje novca kuci. Znala sam da nije sklon alkoholu pa su moje sumnje bile najvise okrenute ka tome da tesko zaradjeni novac moj muz trosi na tamo neke primorske kurvice.
No i kada je bio tu za Dan zena vecinom bi od njega dobijala karanfil i neku cokoladu ili bombonjeru.

Nazvao me je tog 8. Marta, cestitao mi praznik i obecao da ce me napokon negdje izvesti, da taj praznik i proslavimo cim dodjje kuci;Sto se desilo 2 dana poslije.
Ovog puta je kupio citav buket, zaista prelijepih ruza. Dok se odmarao od puta moj zadatak je bio da odlucim u koji restoran da me izvede.
Naravno da sam se odlucila za moj omiljeni restoran , koji i nije bio nesto ekskluzivan, ali su u njemu radila moja dva najdraza konobara u gradu.
Obojica su bila otprilike mojih godina i dok sam radila u prodavnici u blizini restorana oni su jako cesto kupovali tu. Naravno da sam i ja uzvracala istom mjerom pa kafu ili (zimi) caj obavezno pila bas u tom restoranu, za vrijeme njihove smjene.

Mirza je bio nesto malo nizi od mog muza (koji ima preko 180 cm), potpuno celav, ali lijepog lica i blistavoplavih ociju. Znala sam da je ozenjen vec neke 2 ili 3 godine, ali nikada nisam imala priliku da upoznam tu sretnicu.
Ivan je bio visi od mog muza, izuzetno zgodan i snazan mladic. Nije bio ozenjen ali se pricalo da ima djevojku koja boravi u Njemackoj i bilo je samo pitanje dana kada ce joj se i on tamo pridruziti. Moram priznati da mi je Ivan ipak bio za nijansu drazi od Mirze. Ne samo zbog izrazito dobro gradjenog tijela, nego i zbog toga sto je mnogo cesce svracao u prodavnicu u kojoj sam radila i mnogo duze se u njoj i zadrzavao, skoro svaki put ostavljajuci marku, dvije ili pet „baksisa“.

Dok se muz spavajuci odmarao od puta, gledala sam sa odusevljenjem buket ruza koji mi je kupio i osmjehnula se pomislivsi da za nas dvoje dolaze ipak sretniji dani. Da ipak ljubav izmedju nas mozda jos i nije sasvim mrtva. Odlucila sam i ja njemu uzvratiti na lijep nacin, te sam iskoristila vrijeme dok on spava na to da uredim svoju mackicu na nacin na koji je on najvise voli – dole potpuno golu sa uskim pravouganikom od tamnosmedjih dlacica iznad samog ulaza. Bilo je za pretpostaviti da ce poslije povratka iz restorana u nasoj spavacoj sobi sve prstati od seksa. Jer opet smo, vjerovala sam, u dobrim odnosima. Nije ga bilo kuci skoro mjesec dana pa sam morala samoj sebi priznati da i sama gorim od zelje. Cak sam nakon zavrsetka uredivanja potapsala svoju mackicu kao da joj zelim reci da se strpi jos malo.
Za razliku od ovog taj mart je bio prilicno topao. Moja bijela haljina sa zelenim tufnama mi je stvarala lijep osjecaj ugode dok sam s muzem „ispod ruke“ koracala ka restoranu.
Restoran je bio skoro prazan, ali oni – „moji“ konobari su bili tu. Uctivo su nas pozdravili sa „Dobro vece!“ i predlozili nam stol za dvoje.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx