Napaljene studentice

Sjedim u jednom kaficu… sam ,uzivam u prelepom danu….citam dnevnu stampu…. pijuckam ice caffe….. sto do mene , studenkinje….. eh……….. smeju se na sav glas ……misle kao je ceo svet njihov a ne znaju da su se tek ispilile na svet…. Smile letimicno ih pogledam i u glavi mi se vrati slika kad sam ja bio student…………. eeeeee……… to su bili dana……. poceo sam studirati kad je pocela inflacija a zavrsio s demonstracijama…. secam se da me politika nije zanimala, ali zato jeste moju koleginicu Anu-Mariju……… buntovna duhom ………….. s pogledom koje muskarce ostavlja bez daha … snazna jaka, dama koja uvek zna sta hoce…….. a ja mlad, lep i naivan Smile … podje*jom na demonstracije ……….. vika, trka i udarac pendrekom o moja ledja koji me je momentalno bacio na tlo……..udarac je prouzrokovao da ostanem par sekundi bez daha……..

Ana-Marija me je odvela do njenog stana………. dok sam se penjao uz stepenice pridrzavao sam se ………….. spustila me je na njen krevet… skinula mi cipele, lagano jaknu,zatim kosulju…. kad je videla modru straftu na ledjima zastala i rekla : ne boj se Ana ce da te cuva………….. skuvala mi je caj………dala neke lekove………..spavao sam celi dan…… opijen od udarca i lekova ustao sam , nema je Ana-Marija, na stolu poruka : budi miran, odmaraj dolazim kasnije…. vratio sam se da jos odspavam….. poluotvorenih ociju pogledao sam na sat 22:45 nema jos Ane-Marije…….. ustanem i odem do kupatila da se isturisam i malo osvezim…… stvari koje sam skinuo s sebe ostavih u sobu na krevetu, kad sam zavrsio kupanje ogrenem neki Anin peskir i krenem ka sobi, ali u medjuvremenu dok sam se tusirao Ana-Marija se vratila… onako polugo stajao sam na vratima , bilo me je malo stid…. ona videvsi me povice Kristina,Kristina “nas borac ” je ustao ! Zastadoh malo zbunjen ko je Kristina?

Tek iz kuhinja izadje devojka , odmeri me pogledom i pita : kafa? Zbunjeno reko da!

Ana-Marija kaze ponesi i malo slaga . Htedoh brzo da obucem ali mi Ana nije dala, kaze ne , ne neces obuci ove prljave stvari opracu ti ja pa ces ujutru imati sve cisto. Ok, Ana-Marija nije problem ali sta da obuce sad, ti je ova devojka nelagodno mi je-rekoh ja.

Ana-Marija se samo nasmesi i rece mi : uzivaj junace moj . Kristina nam je skuvala kafu , ja sam sedeo zavaljen u krevet malo se pokrio nekim cebetom, dok su one sedele preko puta na drugom krevetu, Ana-Marija prica Kristini dogadjaj s demonstracija kakav sam ja heroj ……. i Krisitna kaze red je da se takvom heroju oduzimo kad je znao on da se “zrtvuje za sve nas” moracemo Ana-Marija da se ti i ja “zrtvujemo za njega sad”. Ostah skamenjen posle njenih reci a Ana-Marija rece da ,da … rekla sam mu ja da cu da ga “cuvam”…..

Ana pridje uz Kristinu … …. Ana pocne da ljubi Kristinu , jezici im se preplicu… ja skamenjen gledam…. Ana skida Kristinu majicu ostaje samo u brusu, Kristina Ani skinu suknju..za pa*ekundi obe gole , ljubi se i maze ,jedna drugoj ljubi bradavice i trljaju ribice, Ana stavi prst u Kristininu ribicu izvadi ga i olize s jednim mmmmmm, okrenu se k meni i kaze dodji, lizi je , Kristina je sedela na ivicu kreveta s rasirenim nogama moja pridjem je lagano i pocnem da je ljubim od kolena ka ribici , dok se njih dve strasno ljube ja jezikom udjem u Kristinu i pocnem da je ludo lizem ona me uhvati za kosu i jos vise nabije moj jezik u njenu ribicu , Ana gricka njene bradavice i steze joj sise Kristina ispusta uzdahe, moj jezik je duboku u nju njeni sokovi cure niz moju bradu, Ana podize moju glavu i pogleda moju bradu i usne koji su bili ulepljeni od Kristininih sokova pridje jezikom i olize me, zatim me gurnu na krevet da ledjima legnem na njega , ona me opkoraci nogama i stavi njenu ribicu na moja usta a Kristina se zavuce izmedju mojih nogu i pocne da me oralno zadovoljava, stavi ga pravo malo po malo pa celog u usta dok rukama mazi moja jaja, Ana stenje dok je lizem i mumla mmmmmmmmm kolega mmmmm…..

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx