Seks sa dvije napaljene

Završio sam dopisivanje u Messingeru sa Danijelom, mojom drugaricom. Dogovorili smo se da večeras izađemo u “trojku” sa njenom drugaricom iz osnovne. Brzo sam otišao do kupatila da se istuširam. Završio sam tuširanje i onako polumokar sa opasanim peškirom otrčao u svoju sobu. Matorci su bili u dnevnoj sobi. Zaključao sam vrata i po ormaru preturao stvari tražeći garderobu za večerašnji izlazak. Dok sam vraćao stvari koje mi nisu trebale primetio sam nešto čudno na svom monitoru. Danijelina web kamera i dalje je bila uključena. Posto ja nisam imao web kameru, ni mikrofon za razliku od Danijele koja je bila “full” opremljena. Taman mi je palo na pamet da joj posaljem jedan “nudge” i obavestim je o zaboravljenom “log off-u” kada se na ekranu pojavila Danijela u raskopčanom bademantilu, mokre kose sa četkom u ruci. Nisam se pomerao, kao da sam mislio da će me videti ako samo trepnem.

Danijela je sela na krevet, raširila noge, spustila glavu i počela da raščešljava svoju mokru kosu. Pokušavao sam da izoštrim svoj vid kako bih bolje video njeno međunožje i sise, međutim zbog slabe rezolucije web kamere nije mi baš polazilo za rukom. Ali sama činjenica da upravo posmatram svoju golišavu drugaricu dok se češlja učinila je da mi se kita stvrdne. Pogledao sam među svoje noge i video svoj kurac kako polako ali sigurno postaje sve krući. Sedeo sam onako go na stolici pred računarem i gledao Danijelu. Još uvek sam bio ukočen, valjda u tripu da će me provaliti da je gledam. Dok sam se tako prepirao sa svojom savesti, da li da ugasim komp ili ne, Danijela je počela da priča nešto. Brzo sam pojačao zvučnike kako bih čuo šta govori…

– Ne pamtim kada sam se poslednji put tuširala sa nekim… Rekla je Danijela.

Odjednom je u kadar ušla i Danijelina drugarica Tijana. Bila je kompletno gola!!! Njena kratka crna kosa takođe je bila mokra ali za razliku od Danijele ona nije imala potrebe da je rasčešljava već ju je jednostavno brisala peškirom. Dok je stajala pored Danijele, meni okrenuta profilom, gledao sam njeno zgodno telo. Prelepe grudi, neka jača trojka, fenomenalan struk, ekstra bulja i duge noge samo su još više stvrdnule moj nabrekli kurac. Pulsirao je, nisam ga još ni pipnuo a imao sam osećaj da ću svršiti istog momenta kada ga budem uzeo u ruku…

– Meni ne fali toliko tuširanje koliko mi fali ono posle tuširanja… Odgovorila je Tijana.

– Jao, nas dve nismo bile normalne!!! Rekla je Danijela uz smeh.

– Ma šta ti je pa to su svi radili! Rekla je Tijana.

– Misliš? Nastavila je Danijela koja je i dalje četkom prelazila preko svoje duge plave kose.

– Ma da! I muškarci to rade međusobno, možda još i više od nas devojaka! Ponovo su se smejale.

Iako sam u suštini znao o čemu su pričale ipak kao da nisam verovao da je reč o tome. Ili je to ili mi je misli odnela Danijela koja se najedamput pridigla i svukla bademantil sa sebe.

– Wow! Kako si se ti promenila za ove godine! Prokomentarisala je Tijana Danijelino telo.

Gledao sam Danijelu, družio sam se sa njom već duže vreme i nikada je nisam gledao ovako. Bila mi je drugarica. Neću da grešim dušu, nije da nisam pomislio nekoliko puta kako bi to bilo da se zveknemo ali nisam hteo da kvarim naše divno prijateljstvo. Nisam mogao a da ne primetim koliko je Danijela bila zgodna. Malo manje grudi od Tijaninih, malo niža od nje ali mogle su da pariraju jedna drugoj u svemu. Osim u guzama, nije da je Danijela imala lošu guzu ali je Tijana imala guzu “za medalju”.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx