Nasilje i strast

Nasilje i strast

Bio je sumrak rane jeseni. Ona je sedela na velikom zadnjem sedištu skupocenog džipa. Zatamnjena stakla omogućavala su nabildovana muškarca kako stoje zaklonjeni izmedju parkiranih automobila na ulici, isčekujući nekoga, poprilično nervozno. Bili su čelavi, nabilnovani i sa odećom koja je pripijena uzzivala njihove mišiće i tetovaže.


Ona je strpljivo ali sa nekim uzbudjenjem u donjem stomaku sedela udobno zavaljena i isčekivala dalji razvoj dogadjaja. Oni su je dovezli tu. Po njenim uputstvima. Povremeno, krupniji od nabildovanih okrenuo bi se i bacio pogled ka zatamnjenim staklima, kao da ogao da je vidi kroz njih. Bio je pomalo nervozan i kao da je zapitkivao sebe i njnu da li je govorila istinu.


Svaki njegov pogled udario bi je direktno u donji stomak i povećao ionako rastuću napetost koja se pomalo pretvarala u titravi osećaj perverznog uzbudjenja.


Nije ga lagala, znala je to. Rekla mu je sve što je znala i bila sasvim uslužna prema njemu. Kao i uvek. Kao i u svemu od kako ga je upoznala.

Uskoro se pojavila figura iz sumrka koja se sve više približavala dvojici nabildovanih. Njeno srce počelo je da lupa nenormalno. Žrtva je ulazila u sopstvenu klopku i propast, i ona je, sedeći unutar džipa to znala, videla kroz prozor predsetojeću propast jedne osobe koja ulazi bespovratno i bespomoćno u svoju sudbinu. Mladić je bio u spandeksu i trenerci, sa peškirom oko vrata i torbom u ruci, očigledno se vraćajući iz teretane….


Kada se sasvim približio dvojici nabildovanih ćelavaca, obojica su iskočila, jedan ispred drugi izanjega. Skamenio se poput srne ispred vukova. Nabili su ga uza zid. Njoj je srce poskočilo a uzbudjenje u stomaku otelo kontroli. Bila je svedok propasti ljudskog bića.


Nesretniku je manji od nabildovanih oteo terbu i odmah počeo da prosipa njen sadržaj čeprkajući po njoj dok ga je krupniji, očigledno vodja, držao prikovanog uza zid. Nesretni mladić nije davao nikakav otpor. Njegov nasilnik se okrenuo ka džipu i sa pokvarenim osmehom punim trijumfa podigao glavu, trijumfalni signal nevidljivoj ženi u njegovom džipu. Ona je klimnula glavom, kao da je on u opšte i mogao da vidi to iza zatamnjenih stakla……


Tada je mladić dobio jak udarac pesnicom u stomak od kojeg se momentalno pokušao presaviti, što bi se i desilo da ga siledžija nije držao drugom rukom. Izbio mu je vazduh iz pluća i na momenat mladić je izgubio svest.


– Aahhh! Bio je ne njegov uzdah već uzdah žene na zadnjem sedištu mafijaškog džipa koju je izdala priroda ženske submisivnosti i u momentu udarca nesretnika u stomak, napetost u donjem stomaku joj se konačno spustila u picu. Nije mogla da veruje da joj propast mkadića koju je gledala seksualno uzbudila.

Mladić nije mogao da bude ni momenta u nesvesti jer ga je nanji od nabildovanih dvaputa ošamario da je gotovo zaboravio na bol u stomaku i tovoreio oči. Smejali su mu se.

Njegovoj nemoći i zloj sudbini…videla im je osmehe…..nije mogla da se suzdrži jer je priroda činila svoje. Podigla je desnu nogu, obavijenu čarapom boje kože i obuvenom u crnu sandalu visoke štiklice koja je trakama obavijala nogu sve do kolena na naslon suvozačevog sedišta. Morala je priznati sebi da se spremala da bude seksi za danas……nije želela pred opasnim momcima da izgleda kao prosta seljanka….a možda…možda je priželjkivala nešto…..

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx