Za valentinovo pojebao sam moju curu i njezinu mamu

Imam 26 godina i curu od 24. Što bi se reklo, mladi, ludi i pohotni. Moja cura Barbara je bila pravi komad. Duga plava kosa, plave oči i tijelo boginje. Sise četvorka, guza čvrsta i obla, malo izbočena, mišićave noge i visoka 175 cm.

 

Hodamo već par mjeseci, ali još nisam upoznao njene starce, a za ovo Valentinovo je poželjela da ih upoznam. Iako smo se do sada jebali skoro svaki dan i dalje smo otkrivali nešto novo kod drugoga.

Zadnja dva tjedna je Barbara otkrila čari analnog seksa i sad sam joj obavezno morao svaki dan napuniti šupak spermom. Obožavala je to. I sad smo napravili malu pauzu prije samog Valentinova, čisto da odmorimo.

 

Došao sam kod nje namirisan i skockan, a ona mi je otvorila sa širokim smješkom. Dao sam joj cvijeće i veliku bonbonijeru, pa smo se izljubili, a onda me povela u dnevni gdje je bio upaljen TV.

 

– Sjedni, mojih nema doma jer je tata na putu do petka, a mama je još na poslu.

– Aha, a ja sam mislio da ću ih upoznati -pomalo sam skrušeno rekao.

– Znam, vidim da si se baš upicanio.. -rekla je i prasnula u smijeh, pa smo se sad oboje smijali kao ludi.

 

Zatim nam je donijela piće i neke grickalice, pa smo se zavalili na jako udobni trosjed. Ja sam ju zagrlio, a i njene ruke su bile oko mog struka, a nakon nekog vremena su postale pre nemirne i već je mazila moju kurčinu, inače, ja imam macana od 22 cm i veliki glavić koji joj još zadaje male probleme kod ulaska u njen šupak.

Nije trebalo dugo i već je bio vani, tj u njenim ustima i ruci. Sad je ležala potrbuške sa mojim kurcem u ustima i cmokala je po njemu koliko se dalo. Uskoro je bio tvrd do bola, pa je ustala i povela me u svoju sobu. TV je ostao upaljen, a mi smo se skidali u njenoj sobi i totalno smo zaboravili da smo kod nje doma i da će se njena mama uskoro pojaviti.

 

I pojavila se.. baš kad je Barbara nabadala svoju picu iz koje je curilo po mojim jajima, a ja sam ležao raširenih nogu sa njenim sisama u ustima, ušla je njena mama.

Zove se Anja i kad sam ju vidio znao sam na kog je bila Barbara, osim očiju i kose. U biti nismo ju ni čuli kad je ušla, sve dok nismo čuli njen povišeni glas:

 

– Barbara! ! ! Pa kako.. -tu je zastala, a Barbara je skočila sa mene dok sam ja ostao ležati sa kurcem koji je stršao u zrak.

 

Barbara se ogrnula plahtom i počela mami objašnjavati nešto, ali su mamine oči bile prikovane na moj kurac, koji je prestala gledati tek kad sam ga prekrio sa dekom koju sam uspio konačno dohvatiti sa poda. Pogledala je Barbaru i pokazala joj prstom van iz sobe, a onda se okrenula prema meni i tihim glasom rekla:

 

– Ti ne mrdaj iz sobe.. -nešto u njenom tonu mi je govorilo da ju poslušam, pa sam se počeo oblačiti čim su izašle iz sobe.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj