Nastavak (par bez seksa)

Poslije par dana javila mi se dama iz prethodne priče i pitala me za sastanak. Dogovorili smo se da ćemo se naći u jednom hotelu u centru BG, koji je inače bio moja baza za ovakve izlete.

Par bez seksa

Ja sam je sačekao u hotelu, naravno opet sa crnim vinom i u apartmanu namjenjenom baš za ove stvari, luksuzno oprjemljenom i sa jakuuzijem.

Došla je u kaputu ispod kojeg su se vidjele duboke crne čizme sa visokom štiklom i crne mrežaste čarape. Kada je skinula mantil ispod njega je imala kratku crnu haljinu, koja je jedva prekrivala guzu. Ispod haljine nazirali su se halteri.

Sam pogled na nju mi je djelovao vau i seksi, tako da je već počeo da mi se diže. Ona je to primjetila i kada smo se pozdravili malo je rukom prešla preko njega i nasmješila se. Ja sam naravno bio obučen u odijelo, kao i uvijek. Svirala je lagana muzika sa mog lap topa. Sjeli smo na fotelje, poslužio sam joj vino i krenuli smo sa pričom. Meni je pamet već bila pomućena, od prvog časa kada sam je ugledao onako visoku, utegnutu na visokim štiklama. Kako je prekrstila noge dok je sedela dobro sam omjerio njene sočne butine sa halterima. Ne sjećam se o čemu smo pričali, ali smo popili cijelu bocu vina, kada se ona spustila meni među noge i počela da mi mazi kurac preko pantalona, da ga ljubi… Bio sam na ivici, mazio sam je pokosi dok me je ona gledala u oči.

Nisam više mogao izdržati,. Lagano sam je odgurnuo od sebe i zamolio je da prestane i da se malo prošeta po sobi, da uživam u pogledu. Ona je ustala i krenula lagono po sobi da njiše kukovima. Dok je šetala podigla je rukama svoju kosu i tada je došla do izražaja njena divna figura. Sa laptopa dopirala je svirka gitare Santana.. Igrala je njihala se u ritmu te tako seksi muzike. Dok se njihala okrenula mi je leđa i savila se i izbacila guzu. Njena kratka suknja je jednostavno pobjegla sa njene guze otkrivši mi prelijep prizor čipkastih tangi i čarapa sa halterima. Ostala je par trenutaka u toj pozi, a onda se okrenula ka meni. Sjela mi je krila i vrtjela guzom otkopčavajući mi košulju. Zamolila me da joj otkopčam haljinu na leđima. Ponovo je ustala. Ja sam iskorstio trenutak i za sekundu bio go sa ukurućenim kurcem. Lagano je skidala haljinu. Ostala je samo u donjem vešu i čizmama. Prišla mi je iza leđa i prislonila svoje grudi na moju glavu mazila me po grudima. Uhvatila je moj nabrekli kurac i počela da ga mazi. Usne su nam se spojile u divan stravstevni poljubac.

Došao sam do ludila. Uhvatio sam je i bacio na krevet i spustio se do njene sočne pice. Pomjerio sma tange u stranu i krenuo da je ližem. Prvo sam joj sisao klitoris, a onda sam počeo jezikom da je tucam, koliko god sam mogao (a to su mirekli da radim savršeno jer imam sočne usne i debeo i dugačak jezik). Ona je ispod mene stenjala i uvijala se gurajući mi glavu na svoju picu. Polagu som joj jezikom prelazi sa pice na njenu divnu i depiliranu guzu. Sada sam je jezikom gotovo tucao u dupe. sve jače je uzdisala. Kada se guza navlažila uvukao sam joj jedan prst u nju a nastavio da ližem picu.
,,To to, dođi da me jeb*š, ne mogu više”, vikala je
Nisam odmah prestao, nastavio sam je da je ližem. Ona je već ispuštala glasnije krike. Sada je već gurala moju glavu i govirila:
“Jebi me, jebi me”..
Podigao sam se prešao jezikom preko nje. Ona me uhvatila za ku**c i prosto se navukla na njega. Bila je tako topla i vlažne. Odmah sam navalio svim silama na nju jer sam i ja bio izbezumljen od uzbuđenja. Jako sam je tucao. Vriskala je:
” To, to je jabanje, tako me jebi”

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gospodin2019
Gospodin2019
Guest
14. listopada 2020. 09:50

Inače ovo je stvarni doživljaj

Boško
Boško
Guest
Reply to  Gospodin2019
15. listopada 2020. 00:09

Gospodine dozvolite da samo pokažem kurac vašoj suprugi. Bukvalno samo da joj g a pokažem! Sve ostalo neka odluči ona sama, jel važi? I poljubi je za mene, duboko u usta! Pozdrav.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx