Nastavak sa majkom

Nastavak sa majkom

I onda jedno veče dok sam ležao na krevetu i čitao, kuc kuc na vrata moje sobe. Majka, obučena u laki penjoar, vezan preko struka.


Slobodno? Upita
Kako da ne samo napred., rekoh.


Udje i sede u fotelju naspram mene. Prekrstila je noge, tako da se penjoar, malo otvorio i otkrivao njene lepe butine. Pa ni gornji deo penjoara nije bio baš nešto pritegnut, dovoljno da istakne njene zrele dojke.

Mislim da bi trebalo da popričamo o onome što se desilo neki dan. Uslov je da oboje iskreno iznesemo svoje emocije i osećanja. Ovako u tišini samo se mučimo u svojim mislima. Nadam se da se slažeš.

Naravno, trebalo bi to da rasćistimo.


Kao što znaš ja sam do sada bila poštena udovica. Nisam imala ni jednu avanturu od razvoda. Nije da nisam imala prilike ali nekako nije mi se dalo. Gledala sam te kako rasteš i kako se pretvaraš u pravog muškarca. Pomalo sam se i zaljubila u tebe. Svakog muškog sam poredila sa tobom. Dakle iskreno rečeno već neko vreme pomišljam na seks sa tobom. Krišom sam te posmatrala kada se tuširaš. Često si pri tuširanju drkao. Bili su to prizori koji su u meni stvarali strast. Vrlo često sam u tim prilikama i sama sebe zadovoljavala.

Pre neki dan kada si naišao u kupatilo držeći svog ukrućenog macana u ruci i gledajući me tako halapljivo u meni je nešto puklo. Bio si tako sramežljiv, a opet tako muževan i poželjan.Seks sa tobom mi je strahoviro prijao, kako god to tumačio. Bio mi je prvi posle pet godina i toliko potreban. Bila sam pregladnela seksa. Opustila sam se i prihvatila te kao partnera. Odnosno navalila na tebe, u početku smušenog i stidljivog i tako muževnog na kraju. Eto ja sam se ispovedila. I šta sada, pitanje je. Ustvari da li se to desilo slučajno i spontano ili je ustvari trebalo, moralo i da se desi. Drugim rečima besramno ti se nudim da živim sa tobom u inscestu. Eto rekla sam, pa ti smisli šta ćeš dalje.


Čutao sam par sekundi. Trebalo mi je da svarim sve to u mojoj ludoj glavi. Sa druge strane majka mi je i kako da joj otvoreno kažem da je želim kao ženu, kao ljubavnicu. Onda sam ipak skupio hrabrosti
Dobro, iskreno si rekla i ja ću biti iskren, biću kratak. Kako sam rastao prolazio pubertet, osećao svpju muškost i potrebe koje si mi iz toga proizilazile, sve sam više u tebi video skladnu lepu seksipilnu ženu. Godinama sa te špijunirao, virio kroz klučaonicu, potajno slikao. O naročito u kupatilu. Šak sam nabavio malu digitalnu kameru nebili mogao u potaju da snimam. Posle sam te snimke gledao i zamišljao da vodim ljkubav sa tobon. Traje to je već godinama. Nedostatak hrabrosti i moralne predrasude da se radi o incestu sprečavalo me je da to i kažem. Želim te kao ženu, opsednit sam tobom i tvojim telom. Od onda nema dana kako ne maštam o tebi i svemo što smo uradili. Opsednut sam tobom i tvojim telom, ponavljam. Želim te želim kao ženu kao čjubavnicu, kao životnu saputnicu.Zato ako si spremna evo dođi i lezi pored mene.


Pogledala me je sa osmehom, ustala je i razgrnula penjoar. Bila je samo u donjem rublju. Njene sise su kipele u halteru a u guzu su joj se usecale slip gaće. Između nogu ispod gaća virile su joj dlačice koje su napinjale gaće u među nožju. Gledao sam je zadivljeno, ustvari gutao sam je očima. Macan pod ćebetom odmah je počeo sa se budi. Prišla je krevetu i razgrnula ćebe. Bio sam samo u boksericama, koje su napele od mog macana. Legla je pored mene i zagrlila me. Obuhvatio sam joj potiljak i prineo joj lice mojim usnama.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx