Uživam u seksu sa sinom

Jedva sam čekala da dodje veče kako bi se našli u krevetu. Bila sam ga željna. Kada je upalio TV malo sam se durila u sebi, ali znala sam kako ću ga upecati za jedan dobar seks. Ležao je postrnace. Legla sam na njegovu ruku i rame , stavila mu ruku na moju dojku. Guzicu sam mu smestila u krilo tako da sam razdeljak naslonila na njegovog macana. Bila sam u bebydol spavaćici tako da mi nije bio problem da mu goli razdeljak naslonim na macana.

Pripila sam se uz njega. Ruka mu je bila na mom stamoku i blago ga je draškala. Stavila sam šaku preko njegove ruke na mojo dojci i pritisnula je na dojku. Žmarci su me podilazili. Usmine su mi već gorele od želje za macanom. Bradavica mi se krutila pod njegovim dlanom. Volela sam kada mi masira dojke. Zato sam pojačala pritisak moje ruke na njegovu šaku. Dlan mi je pritiskao bradavicu, ježila se od toga. U meni je rasla temperatura.

Najzad sam zabacila nogu preko njegovog kuka. Usmine su mi se otvorile i macan je sada već dovoljno nadražen pao među njih. Udario me je grom. Tvrd, vruć, njegova težina mi je razdvaja usmine. Počeo je da mi mrsi dlake i da mi miluje usmine. Trljao ih je i stiskao, klizio je prstom po klići. Tačno je znao šta volim i kako želim da me mazi.

Uhvatila sam ga za glavonju i počela da provlačim po ,maci gore dole. Dole se nisam zaustavljala, tako vlažnog od mojih sokova naslonila sam ga na moj čmar i protrlala ga glavićem. Sputio je ruku sa mog stomka i mikice na moj razdeljak. Nakvasio je prst sokovima iz moje mace i počeo da mi prstari čmar. Na kraju sam zavolela taj vid njegovog draženja. Uvlačio je prst sve više i trljao mi zidove čmara. Polazili su me žestoki žmarci. I pored sveg tog trljana pokreti naših kukova su bili blagi. Znam da voli polako da me jebava. Nadražaji su bili sve jači, neizdrživi. Ruku koja je pritiskala njegovu ruku na mojoj dojci sam mu pustila i staila je u usta.

Počela sam da se ujedam od zadovoljstva. Nije smanjo pritisak ruke na dojci, samo je počeo još žešće da je masira. Bože kako ću preživeti ovo. Uvukla sam mu macana u sebe. Glatko je ušao i ispunio me. Kako je bio tvrd i vruć. Trzao se u meni. Prst u mojoj guzi počeo je da masira macana. Pritiskao ga je o zidove mace. Odavno sam počela da jecam. I on je mrmorio i gundjao od zadovoljstva. Refleksno su na pokreti postajali sve brži. Stomak je počeo da se grči, maca da vibrira, noge da mi se koče i skupljaju stiskajući ga u meni.

Prebacio je ruku sa guze preko mojih kukova i stiskao in na sebe. Osećala sam njegova muda na svom razdeljku. I tad sam osetila prvi udarac, prvi mlaz koji mi je šiknuo duboko u utrobu. Istovremeno su moji trzaji trperenje mikice dostigli vrhunac. Orgazam nas je oboje udarao iz sve snage. Kako sam volela ove trenutke. Svaki put mi je ekstaza bila drugačija i svaki put sam se osećala sve drukčije. Kako me je moj sin sa svojim glavonjom jebavao. To su bile erupcije. Noge su mi se opuštale stomak se smirivao, mikica je prestala da vibrira. Prolazilo je. Ali nije me napuštao. Ostao je u meni u svom semenu i mojim sokovima.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx