Moja sestra Suzana *INCEST* – II dio

Incest priče – Dakle, nakon gubitka nevinosti moje sestre brzo sam shvatio da se tu stvari i za mene kreću ka naprijed Moja sestra Suzana *INCEST* – I dio  .   Sa sekom sam bio sve otvoreniji, pričali smo o svemu… zapravo ona mi je prepričavala sve što je pričala sa svojim drugaricama o orgazmu, kontracepciji, pozama… A pornići su nam bili redovna zabava čim bi ostali sami ili bi roditelji zaspali. Ipak, izmedju mene i Suzane zadržao se minimum distance…

Na primjer, dozvoljavala mi je da virim kad se kupa ili mazi sa prijateljicom, ali se nikad nije sasvim skinula kad smo bili sami u sobi. Pričala mi je o svojim prvim iskustvima. Pa onda kasnije o finesama u krevetu koje je učila od svog malo starijeg dečka.

«Jooooj braco, vidjećeš… to je nešto super. To je tako divan osjećaj kad me dečko ljubi dole… liže mi picu, shvataš… pa vidio si to na filmu… onako kao što mi je to Gertruda…» opisivala mi je Suzy sva napaljena.
«Fuj ! Kako možete…?»
«Ma neeeeee…. To je super… Hoćeš jednom da nas gledaš, ha ?»

Zinuo sam od čuda. Da gledam seku kako se kara sa dečkom? Pa naravno da hoću! Jebeš porniće, već su dosadili. Suzy je obećala da će dečka dovesti u nedjelju kad su starci na putu, a ja sam se trebao sakriti na zgodno mjesto u stanu i zatim po ustaljenoj taktici proviriti kroz odškrinuta vrata kad počnu «radnju».

Dečko je bio poznata faca. Jedan od uspješnih «jugovića» na radu u Njemačkoj. Imao je tada blizu trideset godina, pun love i dozvoljavao je sebi luksuz da hvata mlade ribe kao što je tada bila moja seka. Očigledno mu se žurilo. Popio je na brzinu jedan viski i odmah dohvatio Suzanu za sise i međunožje. Ona se malo odupirala, kao da joj je sad bilo neprijatno zbog mog prisustva. A onda je i ona eksirala viski i prepustila mu se čim ga je uspjela prevesti na francuski krevet u njenoj sobi. Da ja bolje vidim. Bio sam sakriven iza vrata u svojoj sobi, a kad sam čuo da su se svalili na krevet izvukao sam se i prišao sekinoj sobi čija su vrata bila desetak centimetara odškrinuta kao obično kad me sestra htjela počastiti vlastitim razvratom.

Rajko je imao klasični uvod. Drpao ju je za sise i guzove i žvalio po vratu i ušima. To mi se malo gadilo kad je pružao svoju jezičinu po seki. Ali, njoj se sviđalo. Uzdisala je i uzvraćala mu istom mjerom. Nakon par minuta Rajko se podigao s kreveta i u nekoliko poteza sasvim skinuo, a zatim počeo skidati u Suzanu koja je poslušno dizala ruke i noge da je rauodjene. I navalio se na nju. Prst u picu… Suzy je dahtala i počinjala sve više miješati bokovima. Sa 17 godina već je bila zgodna cura, rasna, sisata i sva napeta, mišićava i bez trunke sala. Prekrasna, jednom riječi. Rajko je bio tipični gedžovan. Nabildan bauštelom, snažan, zdrav, poput rasplodnog bika.

Kurac mu se dizao kao napuhan kompresorom i u jednom momentu on ustade i zajaha Suzanu preko grudi. Kurac mu se našao pred njenim licem i ona ga munjevito dohvati i poče drkati… a nakon par sekundi ga uvuče u usta. Uzbuđenje je raslo i u meni. Seka je pušila Rajkov kurac uvlačeći ga sve dublje u usta. On mi je bio okrenut leđima i nije me mogao vidjeti, a pred mojim očima bila je sekino raskriljeno međunožje, svileni žbunić, sad već slijepljen njenim sokovima.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx