Neočekivano iskustvo s tetkom – Zadnji dio

Dolazimo do zadnjeg dijela naše priče. Neočekivano iskustvo s tetkom – 4. dio Od zadnjeg ovakvog susreta je prošlo skoro dvije godine. U međuvremenu nisam odlazio kod Mire na more jer sam išao s društvom iz srednje ili iz kvarta. Situacija se doma poboljšala.

U međuvremenu smo se preselili u veliku kuću u Zagrebu te nam se sve nekako poklopilo. Uskoro je trebala biti neka obiteljska svadba te su Mira i njeni trebali spavati kod nas jer ima stvarno dosta mjesta kod nas. Otišli smo ih dočekati na kolodvoru, ali su došli samo Mira i sestrična. Bratić nije mogao doći jer ga je dan prije ulozila viroza, a tetak je odlučio ostati s njim. Primjetio sam da se Mira malo udebljala. Sise su joj se činile većim, ali i guzica. Odmah mi je u glavi bila slika kako sam joj grickao te bradavice i jebao tu malu pičkicu i imao sam želju opet ju jebati. Ali je postojao problem.

U međuvremenu sam prohodao s jednom stvarno super curom i osjećao sam grižnju savjesti zbog same pomisli da jebem drugu, ali nekako Mira je Mira.

Mira me zagrlila i poljubila u obraz. Ništa neuobičajeno. Družili smo se svi zajedno cijeli dan i normalno sam pričao s Mirom i nisam osjećao neku neugodnost te mi je bilo drago da je tako. Cijelo vrijeme sam promatrao Miru i ove kile koje je dobila su joj stvarno jako lijepo pasale.

U jednom trenutku nam je odlučila podijeliti jednu vijest. Rekla je da je trudna. Ta vijest nas je sve iznenadila jer je bila blizu 40., ali nam je bilo drago. Zbog svega što znam i zato jer znam da ju tetak baš ne jebe sam počeo sumnjat čije je dijete, ali, realno to je njena briga. Kako je bilo ljeto svi smo sjedili vani na terasi i u jednom trenutku smo ona i ja ostali sami.

Započeo sam temu trudnoće i onda mi je ispričala kako je, nakon našeg seksa i nakon šta sam otišao, odlučila kupiti dildo te da joj je tetak to našao i popizdio zbog toga. Osjećao se ljutim šta kraj njega mora imati dildo. Rekla mu je da ne može ona čekati kad će se njemu dat seksat jer je to rijetkost. Prema njenim riječima, tad su se pojebali najbolje u zadnjih godinu dana. Zatim je ona otišla u kupaonu pod tuš, a meni je bila slika u glavi kako stavlja dildo u tu malu pičkicu.

Pročitaj ovu:
Puniti napaljene mamice

Odlučio sam okušati sreću i proviriti kroz ključanicu. Kupaona nam je bila na katu gdje su i sobe, a svi su bili dolje. Došao sam u najboljem trenutku. Stajala je u kupaonici u donjem rublju. Imala je bež grudnjak i tangice. Skinula je grudnjak i one, sad već veće sise, su se lagano zatresle. Osjetio sam da mi kurac raste. Ubrzo je skinula i tange i vidio sam da sada u potpunosti brije pičkicu. Osjetio sam kako mi kurac probija gaće i izvadio sam ga i počeo drkat. I dalje sam pazio da me netko ne vidi. Gledao sam Miru kako rukom prelazi preko sisa i po pičkici i kako ju mazi. A onda se okrenula i vidio sam njenu guzicu koja je proprimila obliji oblik. Lagano ju je sapunjala i raširila guzove tako da se vidjela pičkica. Izluđivala me. Otrčao sam u sobu, zatvorio vrata i zažmirio. U glavi mi je bila njena slika. Počeo sam manijakalno drkat i osjetio sam kako sperma izlazi iz mene.

Sutradan je bila svadba. Mira je obukla usku crvenu haljinu s otvorenim tekolteo koja je isticala dobivene obline. Bila je prezgodna. Kako su i susjedi htjeli ići s nama te da se ne bi tiskali smo Mira, sestrična i ja išli našim autom, a starci i susjedi sa susjedovim. Nakon što je prošla crkvena svadba, sestrična si je našla društvo i inzistirala je da ide s njima u autu. Mira je nekako prihvatila jer nije htjela da sestrična bude odvojena od nje. Krenuli smo iz crkve prema sali i bili smo među zadnjima. Dan je bio nekako oblačan i nisam bio u nekon slavljeničkom raspoloženju. Mira i ja smo se vozili i najnormalnije pričali i šalili se.

U jednom trenutku mi je rekla “Znan da si me sinoć bija gleda dok san se bila tuširala.” Zatekla me, zacrvenio sam se. “Molim? O čemu pričaš?”, pokušao sam odglumiti. “Čula san da je netko ispred vrata. Prvo sam pomislila da netko prolazi, ali kad san čula da netko stoji onda san znala da si ti. Nadam se da si uživao u malom šou”, namignula mi je i nasmiješila se. Iznenadila me u potunosti. Znala je da sam ja i namjerno se okrenula prema meni i pokazivala pičkicu. Osjetio sam kako mi kurac počinje rasti.

Pročitaj ovu:
Moja Iva

Počela me dirati po kurcu preko hlača. “Sad san dobila odgovor i sigurna san da ti se svidjelo”. Kako smo bili u koloni koja se sporije kretala Mira je odjednom otkopčala moj šlic i izvadila kurac. Opet me uspjela iznenaditi. “Falija mi je”, rekla je i počela lagano drkat. Ubrzo je bio u potpunosti dignut, a ona ga je počela pušiti. Toliko mi je pasalo da sam se jedva fokusirao na vožnju. Odlučio sam stati sa strane. Ona je nastavila pušiti. Vidio sam da uživa u mom kurcu. Gutala ga je cijelo, ljubila glavić, lizala od korijena do glavića. ” Moram te opet jebati”, rekao sam joj. Sad je ona ostala iznenađena, ali sam vidio da joj je drago. Nastavio sam vožnju i vidio sam neki puteljak prema šumi. Odvojio sam se i ušao malo dublje u šumu. Rekao sam joj da izađe van. Ona je izašla i naslonila se na haubu. Dignuo sam joj haljinu i vidio sam da ne nosi gaćice. “Vidi ti moju Miru, mala kurvica ne nosi gaćice”, rekao sam joj, a ona je ostala iznenađena načinom kako sam joj se obratio, no opet sam vidio da joj se svidjelo. Kurcem sam joj prošao preko pičkice i osjetio da je cijela vlažna. Stavio sam joj glavić unutra i ona je zastenjala od užitka. Prvo sam polagano ulazio da se pičkica privikne, a ona je svakim ulaskom više stenjala.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x