Neočekivano iskustvo s tetkom – Zadnji dio

Dolazimo do zadnjeg dijela naše priče. Neočekivano iskustvo s tetkom – 4. dio Od zadnjeg ovakvog susreta je prošlo skoro dvije godine. U međuvremenu nisam odlazio kod Mire na more jer sam išao s društvom iz srednje ili iz kvarta. Situacija se doma poboljšala.

U međuvremenu smo se preselili u veliku kuću u Zagrebu te nam se sve nekako poklopilo. Uskoro je trebala biti neka obiteljska svadba te su Mira i njeni trebali spavati kod nas jer ima stvarno dosta mjesta kod nas. Otišli smo ih dočekati na kolodvoru, ali su došli samo Mira i sestrična. Bratić nije mogao doći jer ga je dan prije ulozila viroza, a tetak je odlučio ostati s njim. Primjetio sam da se Mira malo udebljala. Sise su joj se činile većim, ali i guzica. Odmah mi je u glavi bila slika kako sam joj grickao te bradavice i jebao tu malu pičkicu i imao sam želju opet ju jebati. Ali je postojao problem.

U međuvremenu sam prohodao s jednom stvarno super curom i osjećao sam grižnju savjesti zbog same pomisli da jebem drugu, ali nekako Mira je Mira.

Mira me zagrlila i poljubila u obraz. Ništa neuobičajeno. Družili smo se svi zajedno cijeli dan i normalno sam pričao s Mirom i nisam osjećao neku neugodnost te mi je bilo drago da je tako. Cijelo vrijeme sam promatrao Miru i ove kile koje je dobila su joj stvarno jako lijepo pasale.

U jednom trenutku nam je odlučila podijeliti jednu vijest. Rekla je da je trudna. Ta vijest nas je sve iznenadila jer je bila blizu 40., ali nam je bilo drago. Zbog svega što znam i zato jer znam da ju tetak baš ne jebe sam počeo sumnjat čije je dijete, ali, realno to je njena briga. Kako je bilo ljeto svi smo sjedili vani na terasi i u jednom trenutku smo ona i ja ostali sami.

Započeo sam temu trudnoće i onda mi je ispričala kako je, nakon našeg seksa i nakon šta sam otišao, odlučila kupiti dildo te da joj je tetak to našao i popizdio zbog toga. Osjećao se ljutim šta kraj njega mora imati dildo. Rekla mu je da ne može ona čekati kad će se njemu dat seksat jer je to rijetkost. Prema njenim riječima, tad su se pojebali najbolje u zadnjih godinu dana. Zatim je ona otišla u kupaonu pod tuš, a meni je bila slika u glavi kako stavlja dildo u tu malu pičkicu.

Odlučio sam okušati sreću i proviriti kroz ključanicu. Kupaona nam je bila na katu gdje su i sobe, a svi su bili dolje. Došao sam u najboljem trenutku. Stajala je u kupaonici u donjem rublju. Imala je bež grudnjak i tangice. Skinula je grudnjak i one, sad već veće sise, su se lagano zatresle. Osjetio sam da mi kurac raste. Ubrzo je skinula i tange i vidio sam da sada u potpunosti brije pičkicu. Osjetio sam kako mi kurac probija gaće i izvadio sam ga i počeo drkat. I dalje sam pazio da me netko ne vidi. Gledao sam Miru kako rukom prelazi preko sisa i po pičkici i kako ju mazi. A onda se okrenula i vidio sam njenu guzicu koja je proprimila obliji oblik. Lagano ju je sapunjala i raširila guzove tako da se vidjela pičkica. Izluđivala me. Otrčao sam u sobu, zatvorio vrata i zažmirio. U glavi mi je bila njena slika. Počeo sam manijakalno drkat i osjetio sam kako sperma izlazi iz mene.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx