Moj tatica

Zovem se Martina. Dolazim iz totalno sjebane porodice. Starci, koji su se nekad navodno obožavali, danas ne mogu biti u istoj sobi a da se ne pokolju, čovječe čisti Jerry Springer Show! No fala kurcu, ove godine su se napokon opametili i rastali. Stari se iselio, pa smo stara i ja sad solo. Doduše, i dalje se nadjebavaju ali preko mene, a ja to vrlo svjesno potičem. Jer moju ljubav treba zaslužiti! Stara je ovo proljeće dobila prvu rundu, kupila mi je super komp. Jebo te, morala sam trpiti godine i godine njihovih sranja da ga se konačno dočepam! E onda se stari zasrao, pa je u skladu s prijetnjom i adekvatno reagirao. Još se nije oporavila od udarca, a mislim da i neće. Još kad bi znala…

Dakle, tatina curica je za maturu dobila kolica, krasnu novu Alficu 147! Tatice, volim te! Svaki dan se vozim na faks, btw Filozofski, a do sad sam već obišla i cijeli grad sa širom okolicom. Nakon što sam se vratila sa jedne od tih đita prišla mi je stara.

 

«Znaš Martina, nisam ti kupila skupu računalnu opremu zato da na njoj držiš prljavu odjeću!» «Znam mama, baš sam jučer nešto radila», izmislila sam se samo da ju skinem s kurca. «Sad kad ti se staro društvo iz gimnazije rasulo, mogla bi pomoću računala probati upoznati nove prijatelje. Baš mi je gospođa Ana iz firme pričala kako je njena mala vrlo aktivna na tim nekim formama i čedovima.» «Forumima i chatovima mama, dobro razmislit ću.» To veće je stara izašla fol sa prijateljicama na kavu. Zapravo ju jebe onaj Dubravko iz firme. Koja jadnica, u starim danima se potuca s nekim oženjenim idiotom po motelima i još misli da ju ne kužim! Zapravo bi ju trebalo povezati s Veselkom Babinom, taj bi svršio od sreće. Jebe mi se, bitno da sam napokon solo doma.

 

Nakon što sam odgledala sve serije, prekopala staroj ladice i polizala još ono malo votke što joj je promaklo, nisam više znala šta bih sa sobom. Komp, chat, forumi.. ajde da vidim šta se nudi. Na netu sam do sad samo tražila modne stranice i neke glumce i pjevače. Jedino mi je žao što Leteći Odred nema neku stranicu! Konektala sam se na Monitor čisto da vidim kakva je to ekipa. Do tad me stvarno uopće nije zanimalo da uđem u spiku sa nekim nepoznatim. Uvijek sam si tu rulju zamišljala kao one lokalne luzere i drkadžije i isfrustrirane pizde koji se motaju po svakom kvartu, znaš već na šta mislim. Stvarno sam se iznenadila kad sam snimila koje su to žive rasprave, a i rulja se nije činila tak užasno jadna.

 

Zainteresirala me jedna tema, pa sam se registrirala da mogu sudjelovat u spiki. Za pol ćuke mi se na privat javio neki tip, zanimalo ga je odakle sam i koliko imam godina. Pošto je i on iz Zagreba, brzo smo našli par zajedničkih tema. Ipak, najviše smo razmjenjivali komentare i opservacije na živopisnu ekipu sa foruma na koji smo oboje to veće prvi put nabasali. Nakon par neutralnih postova pitao me je da li mi smeta što je on stariji. Ima 43 godine, vlastitu firmu koju mrzi, friško je rastavljen i ima kćer od 18 godina. Kulerski sam mu odgovorila da su godine samo broj ali da on inače zvuči ko moj stari. To mu se jako dopalo. Nastavili smo se dopisivati do zore, sve dok nisam čula staru drolju kako se konspirativno vraća sa «kavice». Dogovorili smo se da se navečer opet nađemo na netu.

 

Uvukla sam se u krevet obuzeta čudnim osjećajima. Totalno me popalila spika sa ovim tipom. Oduvijek sam maštala o starijim frajerima, recimo George Cloonyu. Koliko bi mi više takav iskusan lik mogao pružiti od bilo kojeg od ovih idiota sa kojima sam do sad izlazila, koji osim što su u totalnoj banani još očekuju i da im plaćaš cugu! Jebem im mater cigansku, i onda još TI ispadaš sponzoruša ako očekuješ da se lik ponaša đentlmenski!

 

Te noći smo se po dogovoru opet našli, normalno. I sljedeće, i sljedeće i tako tjednima. Već sam bila luda od nestrpljenja i znatiželje, došlo je vrijeme da se spoje lik i djelo! Nisam imala pojma kako izgleda, a on je dobio samo vrlo šturi opis moje prekrasnosti. Dogovorili smo se za ručak u «Cantinetti».
Došla sam ranije, sjela za stol i grickajući grisine uzbuđeno promatrala svakog novog tipa koji bi ušao. Nemrem bilivit, kaj nije ono tata!?? Stao je kod ulaza i istim unezvjerenim pogledom skenirao koke po restaču. Mahnula sam mu i pozvala ga.

 

«Tatice!», digla sam se sa stolice zagrlila ga i poljubila u obraz, još nije potrošio kredit od Alfice.
«Bok dušo, kaj ćeš ti ovdje?», pitao me nervozno dok se i dalje okretao i tražio pogledom nekoga.
«Nalazim se s jednim frendom.»
«Joj, pa koja slučajnost, i ja imam ovdje sastanak!» Pozvala sam ga da sjedne pa da skupa pričekamo. Reda radi sam ga glumeći veliku zainteresiranost počela ispitivati kak je, jel izlazi, kak je firma…takva sranja. Rekao mi je da nema partnericu (povraćat ću) ali da je nedavno preko interneta upoznao jednu ženu i da bi se baš sad trebali naći.
«Ma daj!??», bila sam šokirana, « E to se zove koincidencija!»
«Zakaj dušo?», tatici nije bilo jasno zašto šizim.
«Pa…i ja imam prvi dejt sa tipom kojeg znam sa foruma.»

 

Oboje smo se sledili, a zatim eksplodirali od nekontroliranog smijeha, kao dvoje klinaca.
Ma jel moguće, jel moguće da već tjednima općim sa vlastitim ocem, a da to nisam skužila? Kako mi je uspjelo promaknuti nešto tako očito? Za čudo, nisam osjećala ni sram ni zbunjenost, dapače, sasvim suprotno. Odjednom sam ga počela drukčije doživljavati. I on se počeo drugačije ponašati, osjećala sam kako me gleda na drugi način, polako i ozbiljno, od glave do pete, njegov pogled me pržio ispod kože.

 

«Gdje ti je majka?»
«Radi. Dobili su neki veliki slučaj pa…», nisam uspjela dovršiti, više ga nije zanimalo.
«Jel ona zna da si sad ovdje?», nestrpljivo je pitao pogleda prikovanog za moje sisice koje su se od silnog uzbuđenja ispod tanke majice izdajnički ušiljile.
«Tatice, mama i ja više nismo bliske, stvari su se promijenile.» Opet je nastala pauza, ali ovaj put ni njemu ni meni više ništa nije bilo smiješno. Netremice smo se gledali kao da si želimo reći ono što je zapravo neizrecivo.
«Idemo», rekao je i digao se od stola.
«Pričekaj me, moram piškiti.» Digla sam se i otišla u wc. Stala sam ispred ogledala i gledala u svoj odraz, ubrzano sam disala, probala sam se smiriti. Šta će sada biti, jel to ono što želim? Da, do bola želim svog oca, to je to. U taj čas su se lagano otvorila vrata. Bio je to on.

 

«Jesi sama?» Ušao je i još jednom sam provjerio da li je netko unutra.
«Dušo, jesi sigurna da ovo želiš?», okrenuo se prema meni i pogledao me kao tigar koji vreba plijen.
«Da, tatice…» prošaptala sam.

 

Za čas smo se našli u zagrljaju. Nije gubio vrijeme, počeo je vješto israživati moje neiskusno tijelo, osjetila sam njegove sigurne ruke kako se penju ispod moje majce i grabe osjetljive mlade sise, mijese ih i istovremeno štipaju i gnječe nadražene bradavice. Jezici i usne su nam plesali divlji ples međusobnog otkrivanja i prepoznavanja. Glasni uzdasi odbijali su se od zidova nevelikog predprostora.

 

Spustila sam jednu ruku iz njegove kose, niz prsa i zaustavila se na šlicu. Počela sam preko hlača mijesiti tatin već jako tvrd kurac. Uzeo me za ruku i uveo u jednu wc kabinu. Okrenuo me tako da sam gledala u zid iznad kotlića, a on se odostraga prislonio uz mene. Jasno sam osjećala nabreklu kurčinu kako pulsira među mojim mladim guzovima.
«Pametna tatina curica je znala da danas treba obući haljinicu», šaptao mi je u uho dok mi je istovremeno nestrpljivo dizao suknjicu iznad guze i niz bedra spuštao bijele pamučne gaćice. Jednom rukom mi je mazio micu, a drugu je stavio na usne i rekao da mu dobro obližem prste.

 

Sljedeći tren me tim vlažnim prstima počeo draškati po šupčiću. Moram priznati da me to prilično šokiralo jer me nikad nitko nije tu dodirivao. Osjetila sam kako mi pizdica naotiče, već me boljela od uzbuđenja, a sokovi su se počeli cijediti niz bedra. Lagano je utjerao srednjak u moj šupčić, mmm, osjetila sam kako se širi da ga primi što dublje, a zatim opet stišće. Gutao ga je. Maknuo je ruku sa mufa i primio me za trbuh.

 

«Dušo sad se nagni.» Primila sam se za wc dasku i isturila guzu prema tati. Počeo je brzim ritmom gurati i vaditi prst iz guze, a rukom me pridržavao dok sam se i sama sve jače nabijala. Otkopčao je hlače i uskoro se čuo zvuk meke tkanine kako oko njegovih nogu pada na pod. Bila sam tako nervozna ali istovremeno i jebeno uspaljena, mogla sam misliti samo na tatin kurac u sebi. Osjetila sam na guzi kurčinu.
«Dušo, obliži prstiće i onda ručicom navlaži tatino meso, hoćeš?» Kako sam ja ipak poslušno dijete, napravila sam točno kako mi je rekao. Posegnula sam slinavim prstima iza sebe i počela pumpati i pripremati kitu.

 

«Mmm, taako, dobra curica, sluša taticu pa će je tatica sad doobro pojebati», tata je zadovoljno stenjao dok je vrhom kurčine lagano kliznuo u moj mali šupčić. O bože, koji ludi filing, mješavina boli i užitka. Malo sam jaukala dok je tata polako kurcem razdvajao moje meso i ulazio sve dublje. Kad ga je cijelog zatjerao na tren se smirio tako da sam mogla osjetiti kako mu pulsiraju žile na kurčini i masiraju mi crijevo. Mmm, već od toga sam popizdila, a onda me uhvatio za kukove i počeo polako pumpati. Način na koji se glasao me užasno uzbuđivao, tako da sam i ja počela nekontrolirano dahtati.

 

To ga je dodatno napalilo, počeo me jebati sve snažnije, pa sam uskoro u istom ritmu svaki put kad bi mi ga nabio u dupe i po natečenim usminama i klitu osjetila udarce tatinih jaja. Sad sam ga htjela u pizdi, htjela sam da mi tatica skine junf. Vjerojatno mi je pročitao misli jer mi je jednom rukom počeo mijesiti sise, a prstima druge raširio je pičkicu. Osjetila sam snažnu bol, bez ikakve pripreme, silovito i nimalo nježno zabio je kurac u mene. Pričekao je da se prestanem tresti, a onda me uhvatio za sise i počeo žestoko karati. Rukom sam si trljala klitač, sve snažnije i brže, pratila sam ritam tatinih uboda.
«Oh, dušo, tatica će sad napuniti svoju curicu, ajde pomozi tati da te dobro napuni!» Počela sam grčiti pizdu oko njegovog kurca, zatim bih je opustila, kao da ga muzem. Nadala sam se da dobro radim jer ga nisam htjela razočarati.
«U kurac, ovo je ludnica, svršavaaaam!!!»
Njegov užitak bacio me preko ruba, izgubila sam se. Sokovi su nam se izmiješali i počeli cijediti niz moje prste kojima sam bjesomučno trljali klit. Tresla sam se ko luda na tatinoj kurčini koja je i dalje pulsirala u meni, pičkica mi se nekontrolirano orgazmički grčila dok je cijedila iz njega zadnje kapi sjemena. I onda je sve stalo. Polako smo se smirili i tata ga je lagano izvadio iz svoje curice. Ljubio me po vratu i nježno milovao po sisicama. Prije nego je obukao hlače čvrsto me zagrlio i poljubio u zatiljak. Poljubio mi je guzu i pomogao navući gaćice i namjestiti haljinu. Okrenula sam se prema njemu i strastveno ga poljubila. Izašli smo iz kabine i ja sam stala pred ogledalo da popravim kosu i šminku.
«Martina, tako si lijepa.»
«Hvala tatice, volim te.»
«I tata tebe voli, puno te voli dušo.»
Neopaženo smo izašli iz wc-a, a zatim i iz restorana koji se u međuvremenu napunio poslovnjacima. Otpratio me do auta i poljubio u obraz. Oboje smo se nasmijali, znali smo da se naš odnos definitivno nepovratno promijenio. «Dušo, vidimo se večeras na netu, isto mjesto, isto vrijeme. Pazi kako voziš.» Dok sam se vraćala kući razmišljala sam da bi se trebala nekako odužiti staroj što mi je kupila komp. Hi,Hi!
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Pera
Pera
Guest
7. lipnja 2021. 00:16

Top ti je prica

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx