Nešto crno i veliko

Baš sam se pitala kako je u studenjaku gde je moj rođak studirao i stanovao.I želja mi se ispunila ,i to ne jedna nego tri u jednoj.

Taj vikend je stric poslovno morao u Sarajevo a rođaku je trebalo odneti paket sa namirnicama i nešto love.Odmah sam prihvatila da ja odem i da mu to odnesem.

Naravno pošto sam ja žena u muškom telu lepo sam spremila i lepo erotsko rublje i naravno haljinicu i šminku.

Dušan moj rođak me sačekao na autobuskoj pa smo odatle do studenjaka menjali prevoz.Kada smo ulazili u njegovu zgradu primetih veći broj tamnoputih momaka što me žestoko palilo.Voda mi je curila na usta od silne želje.

Kod rođaka u sobi tri crnca sede i cevče viski.Rođak me upozna sa njima.Bili su to baš opako zgodni i krupni momci.Jedan od njih dok smo se upoznavali a Dule bio okrenut leđima duže zadrža moju ruku stežućije par puta.Na šta se svih trojica pogledaše i razmeniše nekoliko reči jezikom koji nisam razumela.A onda su me čudno zagledali.Govorili su Srpski ali ne baš dobro no biloje dovoljno za sporazumevanje.Sa Dulom su konverzaciju imali na Engleskom.

Tada mi je Dule rekao da za sat vremena ima predavanje i da mora ići.Pošto su za mene njihova imena bila jako teška a verovatno i za ostale onda su koristili skraćeno.Naj krupniji onaj što me dugo zagledao i držao ruku se zvao Fatmi,druga dvojica jedan Naser a drugi Gaho.Ja rekoh Dulu da bih otišao do Kalemegdana dok ne budem imao autobus.On reče da nema problema a fatmi se ponudi da mi pravi društvo.Sva sam se naježila a u stomaku leptirići kao ludi.

Otišli smo do kalemegdana i šetali da ja kao razgledam tvrđavu.Fatmi je koristio svaki momenat da mu se ruka nađe na mojoj guzi,a to me izluđivalo.I kada smo se našli u jednom uglu gde niko nije mogao vdeti,Fatmi me okrete ka sebi:

“Hej ja tebe bi da jebe.”

Dobro sam razumela ali nisam ništa rekla nego pođoh dalje.Spustilismo se do KULE NEBOJŠE i tu seli na neki kamen .

Odmah je stavio svoju ruku na moju butinu i počeo mi maziti nogu preko pantalona.Nisam se bunila pa me on zagrli.Kraj njega sam delovala kao pile uz jastreba,ali mi nije smetalo.Uhvatio me za bradu i ja kao dajem neki otpor.Ali kada nam se usne spojiše više nisam mogla da glumim.Uzvraćala sam mu poljupce.

ON UHVATI MOJU RUKU I STAVIJE NA SVOJU KURČINU PREKO PANTALONA.Uuuuh kurac tvrd i neverovatno veliki.

Pokupio me i poveo ka jednom useku kraj Save ja sam ga pratila sve do jednog vrbaka .Tu se zavukomo a on kao da smo ovo radili godinama raskopča pantalone i njegov kurac kao jarbol zapara vazduh.Bože ,veći kurac nisam videla u životu ili mi se to samo činilo.

Stavio mi je ruke na ramena pritiskajući ih što je značilo klekni i puši.Uuuuh obrezan čokoladni kurac preko 23 cm je već bila u mojim rukama. navukoh malo rukom prko glvića pa ga počeh lickati i ljubiti.

Fatmi mi gurnu kurac u usta uz :”UUUUU UUUH!”I ja ga počeh gutati sve do pola.Baš sam uživala u tome kada me on prekinu:”Hoću jebati daaaj daaaj da jebeee!”

Okrete me i uz dva poteza svuče moje pantalone a ispod čipkaste gaćice,halteri i najlonke sve u crvenoj boji.Fatmi naprosto izgubi razum i okreteme uz jedno stablo i protrlja kurac među mojim guzovima

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx