Neuspesan sex sa tetkom

Imam 30 god, i celog zivota se lozim na tetku i zamisljam kako je zadovoljam i non stop masturbiram, gledam njene slike sto izbacuje na fb i u prvi plan su joj grudi, a velike su.

Ona ima 47 god i vrlo dobro izgleda a razvela pre jedno godinu dana, i nije imala nikog za to vreme. A znam price dok je bila mlada, obozavala je sex. I verovao sam da ako bi krenuo prvi nesto da bi htela, ali opet nisam smeo, a toliko dugo imam zelju da imam sex sa njom.

I tako jednom slucajno, bila je na nekoj svadbi i popila malo vise i ja odbacim do stana, i pozvala me je unutra i nastavili da pijemo, i u jednom trenutku ja je pitam za muza bivseg, ona krenu da place i ide prema meni i zagrlila me je jako, i kako sam osetio njene velike grudi, istog sekunda sam dobio erekciju. U sekundi sam razmislio da li da uhavtim za grudi ali nisam, ali je zato ona krenula kolenom nagore direktno u medjunozje i ocesala polako i osetila da sam napaljen bas.

I samo je spustila koleno, i ja ne znam sta mi bi, udaljim se korak unazad a celog zivota sam mastao da se desi to i ja sam ne znam zasto nisam. Verovatno sto smo bas veliki rod, rodjena sestra moje majke. Ali evo sada posle godinu dana, mnogo se kajem sto ispao pi**a, i jedno vreme malo sam je izbegavao, posto da je bila jos jednom takva situacija verujem da ne bi izdrazo, zubima bi joj pocepao odecu, posto mi je ogromna zelja da je jebem, a i njoj se vidi da ne moze bez ku**a, jednostavno voli sex.

Ali evo sada smo opet u nekom kontaktu, pa se nadam da ce biti opet neka situacija da se napijemo i ostanemo sami, e tada ne bi se suzdrzao, i verovatno bi prvi krenuo. Jeste rodjena tetka mi je, ali jednom se zivi. I siguran sam da bi htela da nastavim da je jebem, a i ja isto, ali mala smo sredina pa mora da se pazi da se ne procuje.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38