Mala ga prvi put držala u ruci

Na odmor sam došao sa suprugom, našom prijateljicom Cecom i njenom šesnaestogodišnjom ćerkom Tanjom. Ja sam tada imao četrdeset i pet godina a Ceca je bila nešto starija od mene, odnosno imala je nešto preko 50. Ceca se dosta kasno udala i to za dosta starijeg čoveka od nje i Tanju je rodila kada je imala trideset i nešto godina.

Stigli smo oko 12 časova i odmah po dolasku smestili smo se u dva dvokrevetna apartmana koji su bili jedan do drugog. Dok su Ceca i moja supruga raspremali stvari, Tanja i ja smo otišli da se prošetamo i da osmotrimo mesto u kome smo odseli. Spustili smo se ulicom do plaže i videli da smo mi smešteni na levoj polovini plaže i to pri kraju. Prošetali smo se malo, videli gde se nalazi prodavnica za snabdevanje a zatim i otisli do plaže da se kupamo. Lep sunčan dan i veoma topao. Skinuli smo se u kupaće i odmah otišli u vodu. Čim sam uskočio u more krenuo sam da plivam i zaboravio sam na Tanju. S obzirom da sam vozio dobar deo noći i celo pre podne, prijalo mi je plivanje i osveženje u moru. Posle nekog vremena sam se setio Tanje, stao i pogledao gde je ona. Plivala je zamnom. Sačekao sam je da dodje a onda smo zajedno još malo plivali. Primetio sam da veoma dobro pliva i da se dobro snalazi u vodi. Iako se dosta dugo znamo nisam znao previše o njoj osim da svira violinu i da joj je to preokupacija, kao i da ima nameru da po završetku srednje muzičke škole upiše Muzičku akademiju. Pošto smo se vratili na plažu i ispružili se na nasim peškirima, uputio sam joj kompliment vezano za njeno plivanje rekavši da s obzirom na njene namere i ono čime se bavi veoma dobro pliva i da to od nje nisam očekivao, na šta mi je odgovorla da je ona sportski tip na majku (majka joj je završila DIF i predavala je fizičko u jednoj školi) i da često džogira. Tek tada sam je malo bolje zagledao i video da je veoma zgodna. Onako u minijaturnom tirkiznom bikiniju, koji nije puno toga skrivao, dalo se sve dobro osmotriti. Imala je vitko telo, zategnute noge i stomak i male grudi. Moram priznati da me je pogled na to telo pomalo uzbudio ali sam sebe ubedio da je ona ipak za mene dete.

„I ja sam sprortski tip“, rekoh joj. „I ja često trčim kada imam vremena ili se bavim nekim drugim sportom“.

Tako kroz priču dodjosmo do ideje da svako jutro ustajemo rano i da trčimo duž plaže. Nastavili smo da pričamo o svemu i svačemu i nekako smo se domogli teme nudizma. Rekoh joj da sam ja nudista ali da moja žena ne voli da ide na nudističku plažu, osim kada smo negde na usamljenom mestu, pa tako da ja nemam mnogo prilike da se suncam nag, osim ponekad kada odem na Adu Ciganliju i to kada imam vremena i kada ona nije tu. Rekla je da ona nikada nije bila na nudističkoj plazi i da još nije videla uživo gole ljude. Jedina osoba koju je golu videla uživo bila je njena majka. Malo sam se iznenadio i pitao je da li ima dečka na šta mi je odgovorila da nema i da je do sada imala samo jednog „decka“ ali da je to bila samo platonska ljubav. S obzirom da je rano ostala bez oca i da je odrasla sa majkom, majka je bila malo strožija prema njoj i nije joj dozvoljavala neke stvari koje su bile sasvim normalne za njene vršnjakinje. Plašila se da ne upadne u neko loše društvo pa da posle ima puno problema, a posebno se plasila kako je rekla da ne počne sa nekim da se zabavlja i da ostane trudna. Zbog toga je uvek vodila računa gde ide i sa kime se druži. Rekoh joj da se ne sekira i da je ona još mlada i da će se i to dogoditi jednog dana. Postalo je vruće i rešismo da se ponovo okupamo u veoma toplom moru. Otplivali smo malo dalje a kada smo se vratili do dubine na kojoj smo mogli da stojimo ona iznenada skoči na mene i potopi me. Iznenadila me je ali sam se odmah pribrao i vrato joj tako sto sam sada ja nju potopio. Pokušala je još jednom da me potopi ali se ja ovaj put nisam dao već sam je obgrlio oko struka i ponovo bacio u vodu. Igrali smo se tako neko vreme, pa smo videvši da se njena majka i moja žena približavaju plaži, izašli smo iz vode i pokazali im gde su nam stvari kako bi nam se pridružili.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx