PREVARA SA MILFICOM: Želim tvoj kurac u sebi, a ne prste

Ovo je priča o jednom neplaniranom izlasku koji je završio iznad svih očekivanja. Naime, moj dragi kum i ja smo se nakon 2 godine dogovaranja uspjeli napokon dogovoriti da u ime starih ružiona odemo konačno van u neki provod i na cugu. Trebalo nam je toliko jer od posla, klinaca i svaki od svoje žene nikada naći vremena za otići van, no konačno smo se uskladili.

Nakon što smo odslušali tipično prigovaranje svaki od svoje bolje polovice, našli smo se u jednom, ajmo reći poznatijem Zagrebačkom mjestu za izlazak, nalaktili se na šank i tipično muški komentirali ženskadiju koje nije manjkalo u svim oblicima , veličinama i starosnim skupinama.

Večer je odmicala i malo po malo se poprilično popilo kada je , hvala gospodinu Murphy-u kum dobio poziv od svoje drage da se hitno nacrta doma jer je klinka bolesna i treba sa njom ići na hitnu. Obzirom da je klub blizu mene, rekao sam mu neka ide računajuči da ću popiti piće pa uhvatiti taxi za doma. Ostavši sam, primjetio sam na šanku nasuprot sebe jednu damu koja mi se onako na prvu – svidjela.

Gospođa u svojim 40 ima kao i ja, jače građe, prava rasna žena. Sjedila je na barskom stolcu pijuckajući neku cugu, utegnuta u malo dulji minjak. Nije bila oličenje vitkosti ali je imala dobru nogu, i ogromne sise koje su napinjale haljinu do pucanja. Nisam tip od manekenki iako mi je žena takav tip pa mi je upala u oko odmah.

Načas je pogledala prema meni, nazdravio sam je i rastegao osmijeh i začudo dobio jednak odgovor. Poslao sam joj rundu pića ne očekujući ništa više od toga , no ubrzo sam začuo:

– “ Hvala za piće, jel mjesto zauzeto“ , okrenem se i eto ti nje do mene. Ana, 46 godina, tajnica u nekoj firmi, udana sa kćerkom na fakultetu i kao i ja ostavljena u pola izlaska od prijateljice sa kojom se našla nakon dulje vremena. 

Dva pića kasnije, već smo se smijali ko da se znamo 100 godina a ja sam sve slobodnije zurio u nju, u onaj fantastični dekolte i noge kojima me dodirivala sjedeći na barskoj stolici i koje sam sve češće kao slučajno doticao rukama. Pozvao sam je na ples. 

Svirao je neki lagani reggae tako da smo morali plesati malo bliže jedno drugom, napalio me miris njenog parfema i sise koje su me bole u prsa pa mi se kita počela otimati kontroli i sve više napinjati hlače. Nemajući što izgubiti primio sam je oko struka malo jače i povukao prema sebi da me osjeti. Shvatila je sve i sama se stisnula još jače na moju kitu koja ju je žuljala oko struka.

Počeo sam rukama prelaziti niz njena leđa i guzu i usnama joj doticati vrat i uho dok sam joj kao nešto „pričao“. Osjetio sam kako joj se dah ubrzava, a zatim osjetio i ruku na kurcu kako me steže preko hlača i začuo njen prijedlog da odemo do nje na piće jer je sama kod kuće budući da joj je kćer na moru a gospodin na službenom putu.

Čim smo sjeli u auto počeli smo se drpati i žvaljakati ko da imamo 15. Uvukao sam joj ruku između nogu i shvatio da ispod haljine ima samo samostojeće čarape i odmah sam joj počeo trljati obrijanu, sočnu i vrlo mokru picu, slušao sam joj stenjanje dok sam je sa prstima jebao sve brže osjećajuči poplavu na svojoj ruci shvaćajući da do njenog stana nećemo ni stići.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj