Nevjerojatan sex sa susjedom koja se pali na mlade dečke

Par večeri za redom kad sam išao sa prijateljima do kafića stalno je na prozoru bila polugola moja susjeda. Uvijek smo si svi zamišljali kako bi to bilo kad bi imali sex sa njom ali to su bile samo naše bujne mašte.

Jedne večeri kada sam išao sam do kafića ona je bila ondje samo sam ju pohotno gledao kao i ona mene, ja sam ju pozdravio i onda mi je bila rekla da svratim sada kod nje.

Kada sam došao u kuću čekala me je u sexy čipkastim gaćicama i grudnjaku, nisam znao što da radim samo sam ju gledao i osjećao kako mi kurac raste u gaćama. Pozvala me u dnevni tamo su već bile 2 čaše crnog vina, sjeli smo i pričali.

Tada sam saznao da nije imala sex više od 2 godine kako se rastala od muža, ja sam si mislio da je to dobra prilika da imam sex sa pravom ženom, a ne ovim današnjim curama koje ne znaju što žele. 

Želiš još vina da se bolje opustiš? -pitala me zavodljivim glasom i smješkala se 

Na.. na.. naravno-odgovorio sam zamuckivajući

Kada je otišla do kuhinje ja sam otišao do nje i počeo je ljubiti po vratu i ramenu, zatim me je uhvatila za kurac i počela ga trljati preko hlača. Skinuo sam joj grudnjak i počeo maziti njezine predivne sise dok je ona počela da mi vadi kurac iz hlača.

Skinula me i kleknula pred mene, tada ga je primila u ruku i počela drkati, a ja sam samo gledao i uživao. Krenula ga je stavljati u usta najprije glavić i lijepo ga je sisala, a zatim ga je počela cijelog gurati u usta. Bio je to predivan osjećaj, a i prizor je bio predivan kako je samo moj kurac nestajao u njenim ustima.

Tako je trajalo koju minutu, a onda sam joj svršio u usta, a ona je sve to glasno gutala zatim ga je izvadila iz usta i polizala svu spremu koja je iscurala iz njenih usta. Ustala je i skinula svoje gaćice i naguzila se. Takvu picu koja je iskočila između njenih butina nisam nikad vidio tako je bila lijepa sexy, nisam mogao vjerovati. 

Hajde počni me lizati. -rekla je 

Počeo sam ju lizati pica joj je bila onda već lagano vlažna, kako sam sve više lizao sve je više bila vlažan i nakon koje minute sam osjetio kako me je zaprskala svojim sokovima bilo je odlično. Ustao sam malo ga mazio između njenih butina i stavio joj ga u picu. Bila je ne vjerojatno dobra takvu picu nikad nisam probao kako što je njezina. Prvo sam krenuo sporo, a onda sam pojačao tempo.

-Ahhhh.. . daaaa.. .. samo mi ga zabi.. . ahhh.. ahhhh.. . jebi me.. . daaaa.. .

Tako sam ju lijepo jebao koju minutu.

Daj brže.. .. daaajj.. .

Pojačao sam tempo, a onda sam osjetio kako je svršila sve je teklo iz njene pice, ja sam nastavio nisam stajao. Zatim sam ga izvadio i polegao ju na kuhinjsku ploču i nastavio ju jebati. Trebao sam svršiti i izvadio sam ga,

-šta to radiš? -pitala me začuđeno.

-Pa svršit ću-rekao sam.

-Ne, stavi ga u mene napuni me- rekla je i uhvatila me za kurac i stavila ga u picu.

Kada sam svršio u nju tada je i ona svršila isto. Ostavio sam kurac u njoj dok se ona trzala, dahtala i brzo disala. Izvadio sam ga, a iz njene pice je potekla sperma. 

Hoćeš u guzu? -pitao sam sav sretan. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx