Sunce Čije Zrake Svijetle Samo U Jednom Smjeru – 4. Dio

Zadnja od 3 cure koje je upoznao u to kratko vrijeme koje je proveo na Tinderu bila je Helga. U početku je bio samo obostrani lajk profila i nekoliko poruka „Hej, kako si”.

Nikad nisu bili aktivni u isto vrijeme tako da se dugo vremena ponavljalo „Hej, kako si” i „Jesi tu?”. Armin je bio iznenađen kad je jednog dana dobio njenu poruku: „Jesi u Frankfurtu?”.

Zvučalo je obećavajuće jer na takav način započeo i razgovor sa Barbarom. Helga na slikama nije nije bila tako atraktivnog izgleda kao Barbara. Bila je potpuno drugačiji tip. Imala je kovrčavu kosu do ramena a njezino buckasto lice bilo je nasmijano na svakoj slici. Na slikama se moglo vidjeti da ima manje grudi ali je bila šira u bokovima. Nasmiješeno lice ostavljalo je dojam jedne vesele i vedre osobe. Armin joj je odmah odgovorio: -”Jesam. Ti si iz Dortmunda?”.

Helga: -”Jesam ali jednom mjesečno zbog posla putujem u Frankfurt”
Armin: -”Super, a kojim poslom se baviš?”
Helga: -”Radim u uredu D&W pa jednom mjesečno obilazim sve prodavaonice.
Armin: -”Cool, pa kad si ovdje da te pozovem na kavu?”
Helga: – „Pa sad sam tu.”
Armin: -”Onda, gdje i kad da te pokupim?”
Helga: -”Ha ha, s tobom se baš lako dogovoriti. Nismo ni 3 rečenice progovorili.”
Armin: -”Pa zato ćemo se i naći pa ćemo ih progovoriti 300.”
Helga: -”Ok, za sat vremena ispred hotela Palm”
Armin: -”Dogovoreno, vidimo se”
Helga: -”Vidimo se”

Odmah je išao pod tuš i spremati se. Pogledao je na Google gdje je taj hotel i otišao. Djevojka sasvim običnog izgleda, obučena u traperice i majicu stajala je ispred hotela. Ušla je u auto i odvezli su se do istog onog kafića u kojem je bio sa Barbarom. Razgovor je bio potpuno drugačiji i bilo je očito da se radi o potpuno drugačijoj osobi. Helga je bila dvije godine mlađa od njega. Stekao je dojam da je Helga zaista fina i pristojna, neiskvarena cura što mu nije odgovaralo jer je pretpostavio da takva cura ne traži neobavezni seks nego dečka za vezu. Kao i u slučaju sa Barbarom nije imao ništa izgubiti pa je nakon pola sata predložio da idu kod njega u stan. Bio je svjestan da postoji velika mogućnost da Helga odbije njegov poziv tako da se i sam iznenadio kad je ona prihvatila.

Kad su došli u stan, sjeli su u boravak i nastavili pričati. Armin je stalno kako bi se reklo ispitivao teren ali Helga je i dalje odavala isti karakter pristojne ali vesele djevojke. U jednom trenutku su ustali i izašli na balkon. Armin joj je prišao straga dok je ona bila naslonjena na ogradu. Obgrlio ju je s rukama i poljubio vrat. Nije se bunila. Čak niti kad je njegova ruka ušla ispod majice i dirala sise ali zato kad je stavio ruku na međunožje sva se je stresla.

Armin: -”Ha ha, šta je bilo?”
Helga: -”Ništa, takva sam. Osjetljiva i škakljiva na tim mjestima.”
Armin: -”A da mi provjerimo točno na kojim mjestima si koliko škakljiva?”

Helga ništa nije odgovorila a Armin je ponovno stavio ruku na pičku preko njenih traperica. Očito je bila jako osjetljiva jer su joj se koljena počela savijati i jednostavno je klecala. Da ju on nije pridržavao spustila bi se na pod. Drugu ruku joj je zavukao ispod majice i ljubio joj je vrat. Helga kao da je bila u transu. Odvukao ju je u sobu i dok su još stajali skinuo joj je majicu i grudnjak. Imala je lijepe male sise a kad joj je Armin počeo ljubiti bradavice počela je ispuštati uzdahe. Nije mogao vjerovati da je tako lako i brzo napaljena. Ona si je sama otkopčala traperice a on je skinuo odjednom i njih i gaćice a zatim skinuo svoje i izvadio kurac. Imala je lijepu urednu frizuricu iznad pičke.

Nastavci<< Sunce Čije Zrake Svijetle Samo U Jednom Smjeru -3. DioSunce Čije Zrake Svijetle Samo U Jednom Smjeru – 5. Dio >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx