Noćna smjena na benzinskoj stanici – II dio

U prvom djelu priče pročitali ste kako je sve počelo, a Magdalena i ja smo se i dalje skoro svaku noćnu smjenu dobro poseksali. Najčešće u našoj pokrajnjoj prostoriji. Tako nam je stigla i zima, a mi smo skupa radili već pola godine. 

Prvi dio erotske priče

Bila je zimska hladna noć i nismo očekivali nikoga na benziskoj. Snijeg je šibao kao lud, pa sam zamolio zimsku službu da nam par puta prođe preko benziske i očisti sve. Policijska patrola je prošla iza ponoći i sad nije bilo više nikoga. Prigušio sam svjetla unutra, te sam otišao otraga. Magi je sjedila za stolom i gledala u ekran, te mi rekla:

– Morat ćeš kasnije očistiti nadzorne kamere. 

– Hoću -rekao sam i natočio si toplu kavu u šalicu- ali sad bih nešto drugo volio pročistiti. 

– A da? -pogeldala me sa smješkom- A šta bi ti to pročistio? 

– Tvoju macu.. . -prišao sam joj i poljubio ju, a ona mi je uzvratila. 

– Ja sam mislila danas nešto drugo.. . 

– Šta to? -znatiželjno sam ju upitao. 

– Htjela bi da mi ga staviš u guzu.. . -skoro je to prošaptala. 

Malo sam ju gledao, a onda se i nasmješio, a i ona meni, pa sam joj prišao i poljubio ju, a ona je spustila svoju ruku na moj kurac. Ubrzo smo skidali sve sa sebe i moj kurac je već bio napet zbog same primisli o njenoj predivnoj guzi.

Čim mi je oslobodila kurac gaća spustila se do njega i završio je u njenim ustima. Pušila ga je fenomenalno, a ja sam ju držao za njenu dugu crnu kosu i jebao ju u usta. Ne prejako, ali već sam znao kako to voli, pa se nije bunila. 

Kad joj je bilo dosta toga izvukla ga je iz usta i bio je sav slinav, te se ustala i skinula svoje gaćice, te se nagnula nad stol i isprčila svoju guzu prema meni. Pružila mi je kremu za ruke i rekla:

– Samo nježno.. . 

– Naravno -tiho sam rekao i iscijedio dosta kreme po njenom šupku, te ju počeo utrljavati prstima. 

Uskoro mi je jedan prst bio do kraja u njenom šupku, a onda sam ugurao i drugi. Ona je stenjala i vrtila guzom, dok sam ja širio rupicu kako bi mogao ugurati svoj kurac u nju. 

Kad sam bio uvjeren da je dovoljno široka, istisnuo sam još kreme na ulaz u šupak, te dio i po svom kurcu, malo ga protrljao i namjestio na ulaz u tamne odaje njene guze. 

Počeo sam ga lagano uguravati i uskoro je glavić ušao dok je Magi stenjala i držala se za stol pazeći da ne sruši monitor na kojem se samo vidjela bjelina sa šest nadzornih kamera. Uskoro se opustila i prestala pružati otpor, pa sam ušao do kraja. Zajaukala je, ali sad nije bilo povratka. Počeo sam ju sve brže i sve jače držeći ju za bokove, a dok su moja jaja lupkala po njenoj pici koja je bila sve mokrija. 

Jebali smo se tako dobrih desetak minuta dok nisam počeo svršavati i uskoro joj napunio šupak svojom spermom. Grčio sam se dok sam praznio jaja kao da sam spojen na struju. Nakon što sam se ispraznio u nju izvukao sam kurac iz njenog šupka, a sperma je krenula za njim van. Sad sam vidio da joj je pica sjajna od sokova, a i noge. Uopće nisam bio svjestan da je tako obilno svršavala. 

Izvalio sam se na stolicu malo opuštenog kurca i gledao Magi koja se uspravila i odskakutala do wc-a. Vratila se nakon pet minuta brišući se papirnatim ručnikom. Gledala me sa smješkom, pa rekla:

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx