Oblik nosa, usana ili jagodica otkriva kakvi ste ‘tamo dolje’

Seks je izuzetno važan ne samo kao način da zadovoljimo fizičke potrebe nego i da osiguramo duhovno ispunjenje i rast te postignemo jedinstvo s partnerom na višoj razini, a time i pridonesemo sreći ukupne zajednice. To je načelo osnova drevnoga kineskog sustava znanja taoizma, među ostalim i taoističkih zapisa o ljubavi i seksu, koji sadrže [...]

Seks je izuzetno važan ne samo kao način da zadovoljimo fizičke potrebe nego i da osiguramo duhovno ispunjenje i rast te postignemo jedinstvo s partnerom na višoj razini, a time i pridonesemo sreći ukupne zajednice. To je načelo osnova drevnoga kineskog sustava znanja taoizma, među ostalim i taoističkih zapisa o ljubavi i seksu, koji sadrže skup znanja i tehnika koje čovjeka mogu odvesti na put do najviše razine.

To je razina na kojoj seksom može potaknuti samoliječenje, energizirati cijelo tijelo i obrnuti proces starenja, a osnova svega je izbor kompatibilnog partnera, tvrdi u svojoj knjizi “Tao ljubavi – Drevni seksološki priručnik” dr. Stephen T. Chang, svjetski poznati znanstvenik koji je izučavao i zapadnu i kinesku medicinu i koji uz titulu doktora medicine ima titule doktora filozofije i teologije. Kaže da su znanja, metode, tehnike i vježbe koje su drevni narodi koristili za unapređenje kvalitete seksualnog života bazirane na djelovanju kozmičkih prirodnih zakona te da oni vrijede i kod izbora partnera.

Drevna mudrost pritom polazi od nekih naoko nebitnih detalja, primjerice veličine i oblika palca, koji se uspoređuje s veličinom i oblikom spolnog organa kod muškaraca, ili izgledom usta, koji kod žena navodno govori o izgledu i veličini spolovila. Također, uz provjeru kvalitete obiteljske loze, usporedba lica i veličine prstiju na rukama bila je jedna od glavnih tehnika kojima su se u drevnoj Kini koristili roditelji da bi svojoj djeci izabrali budućeg partnera.

Fotolia

– Prema taoističkoj teoriji, lice otkriva sve i, ako poznajete tehniku analize lica, na temelju toga možete analizirati potpunu osobnost nekoga. Promatranjem veličine dijelova lica i prstiju, moguće je odrediti veličinu i muškog i ženskog spolnog organa, što je vrlo važno za seksualno i ukupno zadovoljstvo vezom – kaže dr. Chang.

Dodaje kako žena s dubokom vaginom treba muškarca s dugačkim penisom da bi u seksualnom činu postigli savršen sklad. Žena sa širokom vaginom, s druge strane, treba muškarca s debelim penisom. Ili, mnogi muškarci biraju žene s plitkom vaginom da bi povećali vlastito zadovoljstvo u odnosu, jer penisom prolaze i kroz drugu barijeru, uterus, no to može biti vrlo štetno za zdravlje žene.

Sve “krive” kombinacije mogu završiti tako da partnerica ostane nezadovoljena ili da joj odnos bude bolan ili neugodan, pri čemu ni muškarac ne može biti zadovoljen, iako i drevna mudrost priznaje da nije baš sve samo u dužini i debljini, odnosno da postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima – uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom – možemo “nadoknaditi” tih nekoliko centimetara.

No oni koji si pašu lakše će i prije doći do onih razina zadovoljstva u odnosu koji mogu djelovati kao eliksir zdravlja i mladosti, tvrde mudraci. Muškarci i žene pritom dijele nekoliko značajki u analizi lica, na temelju kojih već na prvi pogled znate na čemu ste. Na primjer, linije u uglu oka upućuju na to da osoba ima jake seksualne sklonosti i da joj se lako približiti. Što je veći broj linija, to je sklonost veća, a ako ih nema, osobu ćete teško potaknuti na ljubavni čin. Duboke linije kraj usta također upozoravaju na jaku seksualnu želju, kao i duga i snažna brada.

Dreamstime

S druge strane, kad žena bira seksualnog partnera, trebala bi diskretno baciti oko na muškarčeve ruke, prije svega na palac, a onda i nos. Oni govore o obliku muškarčeva penisa. Dr. Chang tvrdi da je kod analize ženskog lica takva usporedba još zanimljivija, odnosno da se iz položaja, veličine i oblika usta, očiju te kostiju lica i prstiju, može dobiti i dvostruko više zaključaka o naravi i veličini vagine, i to, kako tvrdi, s 90-postotnom preciznošću.

Prsti otkrivaju kut pod kojim stoji penis

Oblik i veličina penisa određeni su pri rođenju, no mogu se mijenjati. Jedna od stvari koje to potiču su stiskanje i otresanje kod mokrenja, tvrdi se u taoističkim tekstovima. Za snažnu erekciju potrebne su četiri vrste energije: energija krvi, mišićna, živčana i koštana. Bilo koja smetnja vezana uz mišiće, mentalna blokada ili bolovi u kostima mogu poremetiti erekciju. Dok medicina kao jedini uzrok loše erekcije vidi proširenje krvnih žila u penisu, u taoizmu se smatra da to može biti poremećaj spomenutih energija. Znanost tvrdi da se kut erekcije može promijeniti i s dobi te da to može odrediti biološko i fizičko zdravlje muškarca.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Sanja
Sanja
Guest
12. studenoga 2020. 23:12

Ne znam za oblik ali znam da volim staviti kurac i u picku i u usta

1
0
Ostavi svoj komentarx