Voljela sam da me matorac puni

Proslo je dosta vremena od tada. Sada sam u braku, mogu reci sa zadovoljstvom, jako srecnom. No o tome mozda drugom prilikom. Nesto pre nego sam napunila 24god, u moju zgradu, vrata do vrata uselio se jedan stariji covek. . . nesto preko 60g, vitalan, cist, a njegov parfem me je vratio u vreme mojih prvih odnosa sa starijim gospodinom iz parka. Upoznali smo se i cesto vidjali, ja kod njega ili on kod mene kada sam bila sama. Volela sam da oblacim kucnu haljinu, bade mantil ili sl kada god bi bio kod mene. . . palila me misao da se njegovi pogledi zadrzavaju na mojim grudima.

Nalazila sam trenutke da oblacim kratke haljinice;posebni trenutci su bili za mene kada sam mu okretala ledja nalazeci neki posao oko spremanja kreveta ili sl. osecala sam kako se delovi haljinice zatezu i dizu, tako da je mogao skoro da vidi moje tangice. Imala sam osecaj kao da nesto jako nezno mili uz moje noge od stopala, navise. . . navise. . . toplina u stomaku je postajala sve veca. Ribica mi se u tim trenutcima jako vlazila. . . Onda sam nasla jos jednu mogucnost koja me palila.

Nabavila sam nekoliko kratkih haljinica koje su se kopcale napred. Kada s am bila sa njim ostavljala sam donje dugmice raskopcane, a namestala se tako da je mogao videti samo donji deo moje ribe u gacicama, koje su uvek odgovarale boji haljine. Ne mogu opisati kako sam osecala u sebi jake impulse, talase uzbudjenja. . . da li zbog tog zavodjenja i igre koju sam igrala sa njim ili pomisli na jnegov kurac koji je za mene bio izazov. . . ili me je mozda palio njegov parfem vracajuci me u proslost.

Malo pomalo , poceli smo pricati o ljubavi, seksu. Tada bi se moje lice crvenelo od uzbudjenja, dok je njegov barsunasti , topao i dubok muski glas drhtao da se suzdrzavao kako bi govorio razumljivo. Rekao je da dugo nije imao seks. Prvo sto sam pomislila. . . :kako bi to bilo kada covek nije godinama imao seks nisakim, koliko bi me onda zeleo. . . sta bi mi radio. . . sa koliko strasti i nestrpljivosti. . . ?

Tog dana je sedeo na trosedu kao i obicno. . . nosila sam jednu od mojih haljina i sedela preko puta njega, dozvoljavajuci mu da moze da nasluti moju ribicu. Nesto snazno. . . nesto sto se cini se moglo ne samo osetiti , moglo se dodirnuti bilo je medju nama tog trenutka. . . “Kada bih ponovo mogao da osetim dodir zene i miris zenskog tela, mislim da bi mi to bilo zadovoljstvo vece od bilo koga koje covek moze da ima.

“rekao je, gledajuci kroz mene, pogedom koji se kretao kratkom putanjom od ivice moje haljinice do mesta gde se mogla naslucivati moja ribica. Htela sam daustanem, legnem preko njega i nabijem sa na taj kurac koga vec neko vreme zelim u sebi. Nesto mi nije dalo. . . nisam se mogla pomeriti”ppa sta bihi ja. . . mislim. . mogla uciniti. . . “jedva sam promucala. “Ako ti nesmeta. . . dozvolimi. . ja bih hteo. . . ako hoces mozes mnogo. . . lezi ovde pored mene. . . necu ti nista. . . voleo bih samo da mogu da . . . lezi na stomak. . . ako moze . . . ja bih samo da osetim tvoju guzu pod rukom. . . samo to. . . da je malo mazim. . . nista vise. . . samo to. . . molim te. . . “Ustala sam kao hipnostisana, legla polagano na krevet, prisao je sa troseda pored mene, legao postrance do mene.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Mina
Mina
Guest
4. studenoga 2020. 19:30

Odlicna prica, bas fino napisana.
Ja obozavam kad je kurac debeoto me uvijek dodatno popali.
Imala sam i ja jebaca starijeg ali ne toliko , ja 27 a on 48 i tu sam zaista vidjela da i u tim godinama ima jako potentnih muskaraca. Volim kad je muskarac maljav ma koliko to danas da nije moderno. Na mene kad se popne muskarac maljav po stomaku i krene jebati ja odletim ko zna na koje nebo.

Kvisko
Kvisko
Guest
Reply to  Mina
5. studenoga 2020. 23:40

Volio bih Mino da te punim pa da mi kazes na kojem si nebu u tom trenutku 😉

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx