Orgije na swingerskoj plaži u Rovinju

Ja i muž ljetovali smo u Istri pa smo na nekoliko dana, između ostaloga, otišli do Rovinja i to samo zato jer su tog ljeta u Rovinju ljetovali njegovi poslovni partneri iz Austrije. Njemu je taj izlet u Rovinj došao više kao posao nego odmor. Većinu vremena provodio je s tim Austrijancima i uglavnom su razgovarali o poslu. Dobro, nije mi to teško palo. Odlučila sam lijenčariti, plivati, sunčati se i pročitati koju knjigu. Istog dana kada smo stigli u hotel u sobu do nas stigao je i jedan stariji bračni par. Oboje su prešli šezdesetu godinu života ali izgledali su prilično mladoliko i u dobroj formi. Bili su simpatični i sretala sam ih na plaži. Pomalo smo se zbližili i pokazali su se kao vrlo zanimljivi sugovornici.

 

Četvrti ili peti dan dok sam s gospođom Irenom, tako se zvala gospođa, ispijala kavu na terasi kafića ispričala mi je kako ona i muž povremeno odlaze u jedan kamp koji se nalazi blizu divlje nudističke plaže. U tom kampu smješteni su neki njihovi prijatelji. Na moj upit kupaju li se goli, tj. idu li, ona i muž, na tu nudističku plažu, odgovorila je potvrdno. Bez okolišanja me pitala želim li poći s njima. Zainteresirala se jesam ali nisam bila sigurna da želim posjetiti taj kamp i tu plažu. No ipak znatiželja je bila jača od mene i mog prvotnog plana da samo lijenčarim, sunčam se, kupam i čitam.

Drugi dan prilikom večere mužu sam rekla kako su me Irena i Ante pozvali da s njima odem do njihovih prijatelja u obližnji kamp. Nudističku plažu nisam spominjala. Moj muž nije imao ništa protiv. Vračajući se u hotelsku sobu zastala sam kod vratiju sobe u kojoj su bili smješteni Irena i Ante kako bi im rekla da prihvaćam njihov poziv. Pokucala sam ali nitko nije otvarao. Još se nisu vratili. Muž je već zaspao dok sam ja na balkonu čitala. Bila je već debelo prošla ponoć kada sam primjetila svjetlo na balkonu do naše sobe. Znači Irena i Ante su stigli. Iako je bilo kasno odlučila sam pokucati na njihova vrata. Ispričala sam se što ih tako kasno uznemiravam no njih to očito nije smetalo, čak su me pozvali da uđem na čašicu razgovora. Bili su vrlo razgovorljivi i srdačni. Stekla sam dojam da su oboje popili koju čašu vina prviše ali to ih je činilo još simpatičnijim. Oduševili su se kada su čuli da ću sutra s njima posjetiti spomenuti kamp i plažu.

Ujutro nakon doručka sačekala sam ih kod njihovog automobila, kako smo se i dogovorili. Ubrzo su stigli i krenuli smo. Rekli su da sam odabrala dobar dan krenuti s njima jer danas njihovo društvo sprema feštu. Dvojici njihovih prijatelja je rođendan pa će biti glazbe, plesa, roštilj i dobro vino. No dobro, pomislila sam, hajde da vidimo i to. U kampu su nas srdačno dočekali. Bila su tu dva para, znači žene s muževima i četvorica muškaraca bez žena. Svi su bili otprilike njihovih godina. Odmah sam uočila da su žene i muškarci dobro očuvani, u dobroj kondiciji i vrlo okretni. Tijekom ispijanja kave saznala sam da se svi bave planinarenjem i rekreativno raznim sportovima. To je objašnjavalo njihov mladoliki izgled i dobru fizičku kondiciju. Naravno da sam svojom pojavom živo zainteresirala muškarce. Otvoreno su mi dijelili komplimente pa mi se čak i udvarali. Primjetila sam da žene iz grupe uopće nisu pokazivale znakove bilo kakve ljubomore i bilo mi je drago zbog toga. Popila sam na njihov nagovor dvije travarice i bogami su me lagano ošamutile.

Otišli smo do spomenute plaže. Čitavo društvo bez problema se svuklo. Ja sam se malo nećkala ali gledajući njih onako gole kao od majke rođene brzo sam se ohrabrila i svukla krpice ostavši posve gola. Na plaži nije bilo gužve. Golih kupača bilo je svuda uokolo ali stnjenovita plaža ostavljala je dovoljno prostora da ne morate biti blizu drugih a ipak ih vidite. Objasnili su mi kako svi ovdje imaju svoj teritorij na kojem obitavaju i to se poštuje. Mi smo se smjestili u jedan mali zaljev. Uokolo nas su bile stijene koje su zaklanjale pogled a sam ulaz u more bio gotovo pa pjeskovit. Stijenama se lagano moglo popeti do dijela gdje je počinajo šumoviti dio. Gore je bila neka vrsta kolibe koju su oni sami izgradili. S prednje strane posve otvorena. Unutra se nalazio drveni stol a s jedne i druge strane bile su klupe. Primjetila sam da takvih koliba ima s jedne i druge strane do nas. Dok su muškarci pripremali drva za roštilj odlučila sam malo razgledati uokolo. Odozgo se lijepo moglo vidjeti gole kupače razbacane po stijenama i malim uvalama.

Došavši do jedne kolibe začula sam glasno stenjanje. Prišla sam bliže i uočila jedan par koji su strasno vodili ljubav. Nekoliko sekundi sam ih promatrala i sigurna sam da su me bili uočili no to ih uopće nije smelo. Nasmijala sam se i odlučila vratiti. Kod kolibe su Ante i još trojica pripremali drva za kasnije planirani roštilj. U prenosivm frižiderima bilo je vino i meso. Krenula sam se spuštati prema našoj skrovitoj uvali i umalo da nisam pala na dupe od iznenađenja. Irena i njezine dvije prijateljice sjedile su leđima oslonjene na stijenu a iznad svake od njih stajao je po jedan muškarac gurajući im svoje kurčeve u usta. Bukvalno su ih jebali u usta. Starke su ih držale za guzove, gladile im jaja i spremno gutale njihove nabrekle kurčeve sve do jaja. Okrenula sam se i pogledala gore prema Anti no oni su bili zauzeti svojim poslom i kao da ih se to dolje nije ni malo ticalo. Odlučila sam ubrzati korak i ući umore da se malo rashladim od sunca ali i od scene koju sam vidjela.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x