Podstanar II

Nedelja bi kad sam trebao krenuti za Sarajevo. Radovao sam se novom životu, ali čim se setim koliki sam put autobusom morao preći došlo mi da odustanem. Kako nisam voleo rastanke iskrao sam se iz stana sa manjim koferom u rukama i krenuo pravac autobuska stanica.

Podstanar

Čim sam stigao na stanicu stanem u red iza jednog tipa i taman kad stigoh na šalter da izusti “Dajte mi jednu kartu do Sarajevo”, iza mojih leđa neko šapnu:

– je si li mislio da se moj kuronja zlopati u autobusu?
Nasmejem se jer prepozna glas moje Cace koja ima najlepšu pičku na svetu.

Kad sam se okrenuo ispred mene se ukaza Caca koja je na sebi imala lepršavu crvenu haljinu, crvene čarape i cipele sa visokom potpeticom koje su joj zategle noge i guzu. Muškarci u čekaonici zinuli dok im se iz usta slivale sline. Uhvati me ispod ruke i povede ka parkingu gde nas je čekao njen Golf 2.

Krenem ka mestu suvozača, a ona će ti: – Je si li ti moj lepi kuronja, a? Pa ako jesi evo ti ključevi i vozi nas u Sarajevo, lepi jebaču moj.

Sednem na mesto vozača, a moja Caca na mesto suvozača. Kako je na sebi imala tesnu crvenu haljinu čim je sela podiže se haljina da bi se ukazala prelepe noge smeštene u crvene najlonke koje su pridržavali halteri.

– Mačko na prvom odmorištu ću morati da te jebem. – rekoh joj, a ona se samo nasmeši.

Krenusmo ka Užicu. Nismo odmakli ni desetak kilometara kad primetim jedan puteljak koji je vodio u šumu. Siđem sa puta i stanem malo dalje da nas neko ne primeti. Izađemo napolje počnemo se žvalaviti, ruke povučem pod haljinu kad osetim golo telo.

– Pa ti nemaš gaćice?
– Naravno da nemam. Što da se muči. – reče i poče da mi otkopčava kaiš i pantalone, a gaće mic po mic.

Ukaza se moj kurac u punoj snazi sa svojih 24 cm. Prvo ga pomazi povlačeći kožicu gore pa dole, poče da ga ljubi od glavića do korena. Ja pao u trans, kurac samo što ne eksplodira. Usisa ga celog ali polako, sa uživanjem, ne žureći se, a svo vreme me gledala u oči čime je htela reći da je srećna što će taj kurac uskoro da uđe u njenu pičkicu. Još jedno dvaput ga pomazi njenim božanstvenim usnama pa ustade. Stavi ruke na haubu istrćivši njenu prelepu guzu. Stanem iza nje zadignem joj haljinu i počnem da joj mazim guzu, lagano, bez žurbe. Sa guze pređem na pičkicu. Bila je sva mokra od uzbuđenja. Lagano joj naslovnim glavi na ulaz pičkice. Polako, lagano sam ga ubacio ne žureći.

– Tako, tako mili moj. Svo vreme ovog sveta je naše.

Proturim ruke ispod njenog pazuha da uhvatim njene sise. Izvadim joj sise iz brusa pa blagim pokretima palca počnem ih masirati. Imala je čvrste bradavice da si komotno mogao na njih okačiti zimski kaput. Osetim da mi sprema nadolazi malo ubrzan trpa je kurca u njenu pičku, ali ne previše brzo.

– Tako, tako moj kuronjo. Udri mili, razvali mi pičić. Jao, jao ljudi kako ovaj mladić jebeeee… Tako, tako, razvali tvoju pičkicu. Uh, grrr, uf..

U sledećem trenutku desila se obostrana eksplozija emocija. Tresli smo se kao da nas grom udario. Kad smo svršili nisam vadio kurac iz nje, već naprotiv, polako sam ga ubacivao u nju i vadio dok mi je ona svojom rukom mazila jaja.
Nakon ovog svemirskog seksa sredismo se i nastavismo put.

Počelo se smrkavati kad smo došli u Sarajevo. Iznajmiti smo apartman u hotelu Evropa. Caca je imala veliki kofer za koji ja rekoh da je napunjen stvarima za duži boravak u Sarajevu na šta se ona zagonetno nasmeja.

– Mili moj, sada ćemo se lepo obući i idemo na večeru. U bašti hotela ima muzika. Hoću da ovo veče pamtimo. – reče

Caca izvadi ši iz kofera prelepo odelo, crne pantalone i beli sako, crna košulja i crvena kravata.
Obukkh pantalone, a one pripijene da se kurac jasno ocrtava.

– Mačko, jel ti hoćeš da ostaneš bez mene večeras. – upitah je na šta se ona zagonetno smeškala.

Ona je obukla crnu haljinu pripijene uz njeno telo, crne samostojeće čarape i cipele sa visokom potpeticom.
Kada smo se pojavili u bašti restorana svi su gledali u nas dvoje. Žene posebno gledaš u moje međunožje. Konobar nas odvede do slobodnog stola koji je bio spreman za troje. Pogledah je čudno na šta ona nešto šapnu konobar dajući mu napojnicu. Muzika je svirala sentiš.

U neke pojavi se onaj konobar u pratnji nekev ženske koja beše Cacina kopija. Ništa mi nije bilo jasno. Caca ustade i priđe joj. Izljzbiše se i dođoše do mene.

– Ljubavi ovo je moja sestra bliznakinja, Mirjana. A inače radi u TAS-u. Čuo si se sa njom neki dan.
– Znači seko to je taj pastuv? Samo da znaš momče što je Cacino to je i moje.
– Predlažem da se vratimo u apartman. Naručićemo večeru i piće. Zašto da gubimo vreme, jel tako mili moj.

Nisam ništa rekao željno iščekujući da isprobam jebačinu sa dve božanske sestre.
Došavši u apartman Mirjana odmah zatraži da vidi moj kurac. Caca mi priđe te mi otkopča pantalona, svuče gaće da bi se moj kurac ukazao u punoj veličini.

– Bogami seko ni malo me nisi slagala. Dobra kurčina, baš dobra. – dok je to pričala svo vreme me držala za kurac mazeći ga.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare