Nezaboravna masaža

Svakog ljeta, Ivan ide na selo, provesti nekoliko dana kod svoje tetke. Nije mu to baš najdraža svar u životu. Danju pomaže u poslovima oko vrta, a večere se svode na tetkine priče o prošlosti, vječita pitanja o ženidbi i druge, za Ivana, dosadne teme. Ipak, osjeća neku obavezu prema sestri svoje majke, pa još uvijek dolazi i održava rodbinske odnose.


Tetka Marija živi sama, već 10 godina. Od razvoda. Ovo ljeto bilo je ipak malo drugačije…

Probudio se oko 6 sati. Bio je to treći dan od njegovog dolaska. Još malo, pa će i ovo završiti – razmšljao je. Tetka je već napravila čaj. Popili su i otišli vani. Standardni poslovi u bašti.

Popodne, nakon ručka, Ivan je otišao da odrijema. Kada je ustao, već je bilo 7 uveče.

” Zašto me nisi zvala?”- upita Ivan.

“Bilo mi je žao da te budim, a i ja sam malo odspavala”-odgovori Marija. “Umorna sam, sve me boli.” – nastavi.

Ivan primijeti otvorenu flašu vina na stolu. Tetka reče da se tako najbolje opušta nakon umora. Sa radija je svirala stara pjesma…


“Da li bi me malo izmasirao?- upita Marija.

Naravno, prihvatio je.

Skinula se u potkošulju. Iako, već duboko u 60-im godinama, izgledala je solidno. Naravno, Ivan je odmah zapazio da ne nosi grudnjak. Počeo joj je masirati ramena. Tetka se sve više opuštala, pa je skinula i potkošulju. Sestrić se suzdržavao, ali je njegov pogled stalno išao prema bujnim grudima. Odjednom, Marija se okrenula prema njemu. Počela mu je skidati odjeću.


“Pa, ko te kupao dok si bio mali? Šta se sad stidiš?”- reče Marija i uze njegov penis u ruke.

Veoma brzo, prešao je u njena usta. Na Ivanovom licu, vidjelo se da uživa. Pušila mu je nekoliko minuta, a onda samo rekla:

“Hajde sad da tebe vidimo.”

Znao je da sada on treba nju oralno zadovoljiti. “Uh, to. Nastavi.”- stenjala je od zadovoljstva. “Jezik ti je sjajan, ali sad želim da osjetim pravu stvar”.

Otišli su do susjedne, spavaće sobe. Ivan kao da se malo nećkao, pa je Marija preuzela inicijativu. Bacila ga je na krevet i uzjahala.

Kasnije su zamijenili mjesta. Tetka je vrištala i govorila da ovo čeka godinama. Ivan ni u snu nije mogao zamisliti da će on biti prvi Marijin ljubavnik nakon razvoda.

“Nisam još za bacanje, a?”-upita ga tetka i poljubi. “Sjajna si”-odgovori Ivan i nastaviše ležati.

Bio je to tek početak njihove priče. Ivanovi odlasci na selo, postali su sve češći.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx