web hit counter

Palio me miris maminih gaćica

Bilo je tek nešto iza 6 ujutro, utorak. Glasan zvuk koraka koji se spuštaju niz stepenice bio je dovoljan da me razbudi. Sinoć nisam dobro spavao, tako da sam se nastavio vrpoljiti po krevetu, hvatajući položaj malo s lijeve, malo s desne strane. No, iako mi je glava pucala dovoljno sam se poznavao da znam kako nakon buđenja, pogotovo uz svu tu buku, nikako neću uspijet ponovno zaspati. E da, nisam se predstavio… Zovem se Danijel, imam 23 godine, i prije koji dan sam nakon višesatne vožnje vlakom ponovno bio kod kuće.

Odselio sam se od doma zbog faksa, ali i želje za životom u većoj sredini tako da sam se navikao sam brinuti o sebi. Raditi stvari kako i kada mi ih se radi. Sada se činilo sve po starom – ja, i mlađa sestra Mia. Razlog zbog kojega sam opet tu uskršnji su praznici koje sam želio provesti sa obitelji, što mi se u prvom času učinilo kao odlična ideja, no ovako umoran i iziritiran počeo sam se pitati ne bi li mi ipak bilo bolje da sam ostao u svojoj studentskoj garsonjeri.

Mama i Mia nisu se uopće trudile biti obazrive, paziti na buku i te stvari; očito su predugo živjele solo. Fenirale bi kosu a da se nisu potrudile ni zatvoriti vrata, očito nesvjesne koliko muškarci imaju malo razumijevanja za takve zvukove. Zabio sam glavu u jastuk i jebao im sve po spisku kako bi se oslobodio nakupljenog bijesa, no ovo je ipak njihov dom, i tako su se sasvim sigurno ponašale svakog jutra. Moja stara soba pretvorena je u sestrinu radnu, čak sam i krevet odselio sa sobom, pa sam kod njih spavao u nekoj maloj, gostinjskoj sobici.

Da budem iskren, ni ležaj nije bio najudobniji… to je krevet na kome je Mia prije spavala, a još prije nje moja starija sestra. Pičke su ga skroz izgazile. Vidjevši da od spavanja ništa, dohvatio sam majicu sa stolice, navukao je preko glave i par puta prošao rukom kroz kosu. Uz nezaobilazno zijevanje odšepao sam do kuhinje gdje je za malim stolom sjedila Mia, već ful sređena i s podjebavalačkim pogledom uperenim u moj pospani look.

«O već si se probudio? », kujica je bila sarkastična. «Dobro ti jutro Mia», rekao sam prokašljavajući grlo. «Gdje je mama? » «U kupaoni, sprema se za posao. » Prije no što sam se odselio od kuće živio sam tu, samo s njih dvije, 10 godina.

Mia je 5 godina mlađa od mene, prije par dana navršila je 18 godina ali smo joj ročkas uvijek slavili isto kad i Uskrs. Starci su se razveli kada sam imao 10 godina i doslovno raspolovili porodicu. Starija sestra otišla je tati, a Mia i ja prpali smo se sa starom. Na sreću, sve to skupa išlo je prilično civilizirano, njih dvoje čak su se povremeno i viđali, nije bilo nikakvih sranja, barem ne ako se radilo o kraćim susretima.

Rođendani, praznici i sl bili su ti dani kada bi se svi ponovno okupili. Tek sam kasnije skužio koliko su zapravo bili fer, jer su to sigurno radili zbog nas, obzirom da smo još bili klinci a oni se nisu odlučili razvesti bez razloga. Malo se zakompliciralo jedino kada je stari našao novu žesnku, Silvu, koju je i oženio. No, i ona se postepeno uklopila i normalno dolazi skupa s njim.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
milojko
milojko
Guest
27. lipnja 2022. 19:22

svi klincu vole mirisat majkine gacice

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx