Peting ispod tuša sa mamom

Moja mama je za mene sve na svetu. Tako je oduvek. Kao jedinac, neminovno sam bio njena preokupacija. Tata je dosta radio pa sam od malena mnogo vremena provodio sa njom. Tako je postala nešto posebno za mene. U svakom pogledu. I kao majka i kao žena. Ona mi je bila reper za svaku ženu na svetu.


Nijedna mi nije bila lepa kao ona. Kako sam rastao i stasao u muškarca, shvatio jednu činjenicu. Ja sam zaljubljen u nju. I to nisam čak ni krio. Brzo je i ona provalila da je ona za mene, nešto više od mame.
Znala je da je jako često gledam drugim očima. Nije joj smetalo.

Mnogo puta bi mi rekla kada bi mi uhvatila taj pogled. „Tebi opet krv uzavrela, oko te odaje.“ I uvek bi se nasmejala. Ja bih tada lagano otišao u kupatilo i olakšao se drkajući.
Izadjem iz kupatila, eto nje sa pitanjem. „Sad lakše malo? Jesi li se smirio?“ I ja uvek blago pocrvenim, ali njoj nije bilo neprijatno. Pomazi me po obrazima i nastavi šta je radila.
Ako smo sami u kući, gledao bih je dok u kuhinji slaže sudove u mašinu, ili sprema nešto. Zverao sam u njeno telo. Naročito u dupe. Njeno dupe me je najviše palilo.
Ne bih ni primetio da sam provaljen, ali ona bi mi rekla. „Sreća pa smo sami, bukvalno te gledam ceo minut i ne skidaš oči sa mene. Tj sa mog dupeta. Ne provaljuješ da te vidim.“
Opet bi se povukao i kao nešto gledao na tv-u.


„Opusti se, ti si moja ljubav. Sve je ok veruj mami.“ Reče, posla mi poljubac i nastavi da sprema klopu.

Već sam bio u godinama da sam spoznao čari sexa, bilo mi je 19 godina, imao sam povremeno veze od po par meseci. Bilo je i sexa par puta. Nisam bio nešto posebno iskusan, ali tu je bio internet.
Ali tu je uvek bila moja mama. Čak i kada bi se iz grada vratio posle sexa sa devojkom, i video nju u helankama ili uskoj majici, morao sam da ga drkam. Palio bih se odmah.
Prijalo joj je što je gledam i što me loži. Nisam znao kako da se ponašam. Bukvalno mi nije ništa branila.
Dok se presvlači slobodno bi to radila ispred mene. Video sam je više puta skoro golu, ili samo u gaćicama i brusu. I to uvek kada smo sami. Nije to radila ispred tate.
„Znam ljubavi da voliš da me gledaš, zato ti i ne branim, niti se ljutim. Svakoj ženi to prija, bila ona mama ili obična žena. A ti me tako lepo gledaš“ Rekla bi mi.

Tako smo živeli u tom našem svetu kada smo sami. Ja bih gledao, ona bi mi se nameštala da je što bolje vidim. Trajalo je to mesecima i mesecima. Delio bih joj komplimente kada god bi mi se ukazala prilika.
Ostali smo sami jednog vikenda. Tata je bio na putu. Probudih se u subotu kasno, bio sam u gradu i zaginuo.


Umih se i odoh u dnevnu sobu. Poneo sam kafu i seo sa mamom kao i inače.
Ćaskanje kao i obično prekinula je mama sa jednom ponudom.
„Ljubavi, da li voleo da budemo malo opušteniji? Da predjemo na nešto malo više ti i ja?“
„Na nešto više? Šta konkretno misliš?“ Pitao sam u neverici.
„Sigurno ne na to što je tebi sada u glavi. Nego nešto onako, malo više od ovoga. Gledaš me po ceo dan i to traje. Pa sam htela da te počastim sa nečim lepšim.“

Ćutao sam i čekao ponudu.
„Da li bi, na primer, voleo da me gledaš dok se tuširam?“
„Naravno da bih. Kada?“ Pitah odmah sav ushićen.
„Pa sada. Ja odem i ti kada čuješ da je voda krenula udji i gledaj. Ja ću da se pravim kao da nisi tu. Tuširaću se kao što inače to radim. Može?“
„Može mama.“ Rekoh i ustadoh.
„Sedi minut. Kada čuješ vodu iz tuša, ti udji.“ Reče i krenu u kupatilo.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj