Pjevačica Ana dala mi je fantastičan seks

Tog ljeta, na estradno nebo je izbila mlada i veoma, kako kažu talentovana pevačica Ana. Izbacila je dva hita, koja su se non-stop vrtela po svim stanicama radija i televizije. Naravno, shodno njenoj popularnosti, bila je prava privilegija da ona zapeva negde uživo. Pored toga, to je značilo i dobru zaradu za to veče.

Nakon par razgovora sa mojim vezama u podzemlju uspeo sam da ugovorim da Ana peva jedno veče za vikend kod mene na splavu.

Sedeli smo kod mene u kancelariji i pili kafu. Ana je sedela preko puta mene, a njen menadžer na dvosedu sa strane. Ana je bila jedna od onih devojaka za koju bi svaki muškarac rekao da joj kurac viri iz očiju. Ona je toga bila svesna i to koristila veoma dobro. Njena plava kratka kosa je uobličavala njeno prelepo lice sa pušačkim ustima. Telo joj je bilo greh. Iako je bila mala, sve je imala na sebi i to u pozamašnim količinama. Bila je prava mala džepna venera. Ja kao jebežljiv pastuv, njenog menadžera nisam ni primećivao dok je ona premeštala jednu nogu preko druge u svojim belim čipkastim čarapama.

Tada mi je zazvonio telefon. Javio sam se.

– Dule, Hibrid ovde.

– Reci.

– Jel stigla Ana?

– Jeste. Evo je sedi ispred mene.

– Vidi, ja sam danas bio u gužvi pa nisam stigao. Za večerašnji nastup joj daj ti pare, a posle ćemo se mi prebiti.

– Ok.

– Samo ništa unapred. Mala je kučka. Neka prvo odradi pa joj onda tek plati.

– Važi. – spustih slušalicu.

– Problemi? – zacvrkuta Ana svojim grlenim glasićem.

– Ma jok – rekoh nonšalantno – Tvoj sponzor je u gužvi, pa ću te ja isplatiti za večeras. Dodji posle nastupa ovde u kancelariju.

– Ok – rekoše u glas i ona i menadžer i izadjoše iz kancelarije da se pripreme za nastup.

Veče je proteklo odlično. Splav je bio dupke pun, a sigurno još duplo više ih je ostalo napolu da cupka uz muziku. Ana je odradila svoj posao kako treba i nastup je završen bez problema. Muzičari su skupljali svoju opremu dok su poslednji gosti izlazili sa splava. Otišao sam u kancelariju da sačekam Anu i njenog menadžera i da ih isplatim pa odoh kući na spavanje.

Čeprkao sam nešto po papirima kada začuh tiho kucanje na vratima.

– Napred – povikah. Vrata su se lagano otvorila i na njima se pojavi Ana. Bila je prelepa. Nosila je neki scenski šljašteći minić koji je isticao njene snažne lepe noge. Imala je butine kao stubovi kuće. Gornji top je jedva zadržavao njene nabubrele sise u korpama.

– Evo me – reče i umorno se spusti u fotelju.

– Gde ti je menadžer?

– Malo je popio pa ga je odvukla neka droca. Verovatno polupijan sada jebe negde.

– Blago si ga njemu. Jesi li za piće?

– Može.

Natočio sam nam po piće i iz fioke izvadio već pripremljenu kovertu sa lovom. Pružio sam joj je preko stola i ona je savi i stavi u malu torbicu.

– Nećeš da prebrojiš?

– Ne. Pa valjda se toliko znamo. Nego, pošto nema menadžera, moram da te zamolim za prevoz.

– Sada ću videti sa momcima da te neko odbaci.

– Želela bih da me ti odbaciš. Sa tobom mi je nekako sigurnije.

– Nije problem, ali sam ja motorom.

– Ne smeta.

Ubrzo smo bili ispred splava. Izvadio sam iz kofera rezervnu kacigu i jaknu i dao joj da ih obuče. Uzjahala je motor iza mene, prislonila svoje grudi na moja ledja i zavukla ruke u džepove moje jakne. Osetio sam kako me njene ruke u mojim džepovima diraju po stomaku i to me malo uzbudi. Krenuli smo. Po njenom ponašanju na zadnjem sedištu, video sam da joj nije prvi put da se vozi na motoru. Počela je da me dira svojim rukama koje je još uvek držala u mojim džepovima. Usporio sam kako bi to duže trajalo jer mi je prijalo. Polako su joj ruke kroz moje džepove išle sve niže dok nisu došle do mog medjunožja. Sada je svojim rukama mesila moja muda i već dobro nadignuti kurac. Stao sam na semaforu zbog crvenog svetla okrenuo glavu i upitao je:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx