Podstanar

Krajem 1980. godine sam diplomirao na Mašinskom fakultetu u Beogradu. Bio sam među boljim studentima tako da su mi ponudili da ostanem na fakultetu da radim kao asistent. Beograd nisam nikad voleo, a ništa manje ni moj rodni grad u srcu Šumadije. Dosađujući se listao sam list “Politika” kad naletim na oglas da fabrika TAS iz Sarajeva traži inženjera mašinstva. Kako je u oglasu bio kontakt telefon personalne službe ne budem lenj i pozovem ih. Zvonio je telefon dva, tri puta kad mi se javi baršunast ženski glas:

– Dobar dan, ovde TAS. Izvolite!? – reče taj ženski glasić.
– Dobar dan. Video sam oglas u novinama da tražite mašinskog inženjera. Da li je mesto popunjeno? – upitah.
– Ne druže, mesto je još upražnjeno. Ako ste raspoloženi dođite u ponedeljak ujutru pa ćemo se dogovoriti.

Tu mi ona još reče šta da ponesem od dokumenata, a kako je bio utorak, do petka sam sve prikupio i rešio da se malo provedem. Ćale mi dade neku kintu da počastim društvo, a moje društvo je bila komšinica Caca, 37 – godišnja udovica, koja je živela iznad nas. Nazovem je i kažem da ću joj doći u subotu naveče i da se dotera. Kupio sam flašu šampanjca, tortu i cveće.

Doteran, mlad i seksualno obdaren, pokucam joj na vrata. Otvara mi vrata Caca. O ljudi kako je izgledala, kao milion dolara. Crnka, kose do ramena, sise jaka petica sapete u korpicu broja tri crvene boje, seksi crvene čipkaste gaćice, samodržeće crvene čarape i cipele na štiklu što je njenoj guzi davalo još jebozovniji izgled.

– Izvoli lepotane. – uhvati me za kurac preko pantalona i uvede u stan. – Večeras me moraš izjebati da te se sećam dok budem usamljena.

Ništa joj ne govoreći odložim na stočić u hodniku poklone što sam joj doneo, podignem je na ruke i odnesem u spavaću sobu.

– Spusti me. Hoću da te raspremim. – reče.

Skide mi sako, kravatu razveza, a dugmad na košulji je otkopčavala jebozovno ližući svoje usne. Sa košulje pređe na kaiš pa na dugmad na pantalonama. Slip gaće je ostavila za kraj. Kurac mi je bio napet preteći da pocepa mi gaće i da poleti ka mesecu. Skidanju mojih gaća je pristupila krajnje oprezno, polako, mic po mic. prvo joj se ukaza glavić ili kako ga ona zvala drug glavonja. Radila je Caca to sa puno seksepila. Uživali smo obje u tome. Skinuvši mi gaće pred njom se ukaza kurčina od 24 cm, i veliki i debeo.

– Druže kurče, dobro mi došao u goste. – reče Caca i usisa ga u usta.

Caca je bila majstor u pušenju kurca, a za moj kurac je rekla da je remek delo.
Moja baba Mira, očeva majka, je živela na planini Rtanj i bavila se skupljanjem trava. Dok sam bio mali leto sam provodio kod nje. Jedan dan pred njenu kuću se zaustavi mercedes nemačkih tablica. Došao Švaba da mu baba spremi lek koji je ona zvala “Kurcodrm”. Jedan dan baba ode da skuplja travke, a ja znatiželjan probam “Kurcodrm”. Jao, ništa slađe u životu nisam probao. Pola kazana sam pojeo. Od toga ubrzo zaspim. Baba uskoro dođe kući. Kako sam spavao na leđima kurac mi ispao iz gaća i jurio ka nebesima. Tako sam dobio veliki i debeo kurac.
Dakle, Caca gadudlala kao prava. Uključim se u bitku i ja. Polako je odvojim od moje kurčine i položim je nna leđa. Počnem da joj ljubim pičkicu preko seksi gaćica, razmaknem ih pa uvalim jezik. Imala je najlepšu pičku u kraju.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx