Od prijateljice tata *MATOR*

Mislim da nikada neću zaboraviti svoj prvi posjet Ivani. Bilo je to u prvom razredu srednje škole. Tada smo se još uvijek svi upoznavali, a ja sam išla kod nje da vježbamo matematiku za predstojeći test. Kada smo stigle kod nje, dočekala nas je njena mama Ivanka. Izgledala je prilično dobro za svoje godine. Pomogla sam im da postave večeru, i baš kada smo sjedali za stol, stigao je Ivanin tata s posla. Bila sam leđima okrenuta ulaznim vratima, pa sam ustala da mu se predstavim. Kada sam se okrenula, ostala sam bez teksta. Otac joj je bio nevjerojatno seksi! Nekako sam promucala svoje ime, i sjela natrag za stol posramljena. To je bio prvi puta da mi s svidio muškarac toliko stariji od mene. Od tada sam dosta često boravila kod Ivane, isto kao i ona kod mene. U međuvremenu smo postale najbolje prijateljice. Njen tata me je i dalje privlačio, ali već sam bila navikla na to, i naučila sam ignorirati te svoje osjećaje. Kako sam često bila kod nje, zavoljela sam njene roditelje, a čini mi se i oni mene, jer sam se u njihovoj kući osjećala kao u svojoj vlastitoj. Vrijeme je prolazilo, i potkraj trećeg razreda srednje škole dogodilo se nešto što uistinu nisam mogla predvidjeti. Kao i obično, spavala sam kod Ivane. Bile smo same na drugom katu. Bar sam ja tako mislila. Probudila sam se u toku noći jer sam morala na WC. Na sebi sam imala samo grudnjak i gaćice, jer je bilo uistinu vruće. Baš kada sam se digla sa WC školjke, u kupaonicu je ušao Ivanin tata Mirko. Meni su gaćice bile oko gležnjeva, a on je stajao na vratima gledajući me. Nisam znala kao da se ponašam.

Promucala sam, “Jao, oprostite, mislila sam da smo same na katu, pa se nisam zaključala…”
On je i dalje stajao na vratima ništa ne govoreći. Bilo mi je neugodno, i sagnula sam se da obučem gaćice. Kada sam ga opet pogledala, ušao je i zatvorio vrata. Tada sam shvatila kako me jebozovno gleda.

Prošaputao je, “Jano, gledam te kao rasteš i razvijaš se, i svakim danom si sve ljepša. Sada stojiš tu ispred mene polugola, i ja to jednostavno više ne mogu izdržati. Od prvog sam dana vidio kako me gledaš, ali ti si bila mala prijateljica moje kćeri, i nisam sebi dozvolio da me privučeš. Ali sada je već kasno…”


Polako mi je prišao, i ja sam primijetila da je napaljen. Kurac mu je praktički stršao iz bokserica! Došao je do mene i pitao me smije li me poljubiti. Samo sam klimnula i već u sljedećem trenutku njegove usne su bile na mojima. Osjećaj je bio izvanredan. Ljubili smo se kao da nam je to posljednje u životu. Spustio se niže i počeo me ljubiti po vratu, a onda i po grudima. Osjećala sam da radimo nešto zabranjeno, ali bilo mi je tako lijepo da sam taj osjećaj neugode jednostavno potisnula. Milovao me je po sisama, i na kraju mi je skinuo grudnjak i počeo me ljubiti po ukrućenim bradavicama. Ja sam glasno uzdisala, a on mi je rukom prekrio usta i rekao da se stišam jer bih mogla probuditi Ivanu koja je mirno spavala u susjednoj sobi ni ne sluteći šta se događa. Stišala sam se, a on se spustio niže i skinuo mi gaćice. Stajala sam pred njim gola, i svjesna da su sada sve barijere srušene.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
3 Komentari
 1. Neko69 komentira

  Top. Kad ide drugi dio? ?

  1. Gaga komentira

   Meni je bitan kurac vise volim starije udata sam

 2. Aki90 komentira

  Javi se Gaga

Komentiraj