Od prijateljice tata *MATOR*

Mislim da nikada neću zaboraviti svoj prvi posjet Ivani. Bilo je to u prvom razredu srednje škole. Tada smo se još uvijek svi upoznavali, a ja sam išla kod nje da vježbamo matematiku za predstojeći test. Kada smo stigle kod nje, dočekala nas je njena mama Ivanka. Izgledala je prilično dobro za svoje godine. Pomogla sam im da postave večeru, i baš kada smo sjedali za stol, stigao je Ivanin tata s posla. Bila sam leđima okrenuta ulaznim vratima, pa sam ustala da mu se predstavim. Kada sam se okrenula, ostala sam bez teksta. Otac joj je bio nevjerojatno seksi! Nekako sam promucala svoje ime, i sjela natrag za stol posramljena. To je bio prvi puta da mi s svidio muškarac toliko stariji od mene. Od tada sam dosta često boravila kod Ivane, isto kao i ona kod mene. U međuvremenu smo postale najbolje prijateljice. Njen tata me je i dalje privlačio, ali već sam bila navikla na to, i naučila sam ignorirati te svoje osjećaje. Kako sam često bila kod nje, zavoljela sam njene roditelje, a čini mi se i oni mene, jer sam se u njihovoj kući osjećala kao u svojoj vlastitoj. Vrijeme je prolazilo, i potkraj trećeg razreda srednje škole dogodilo se nešto što uistinu nisam mogla predvidjeti. Kao i obično, spavala sam kod Ivane. Bile smo same na drugom katu. Bar sam ja tako mislila. Probudila sam se u toku noći jer sam morala na WC. Na sebi sam imala samo grudnjak i gaćice, jer je bilo uistinu vruće. Baš kada sam se digla sa WC školjke, u kupaonicu je ušao Ivanin tata Mirko. Meni su gaćice bile oko gležnjeva, a on je stajao na vratima gledajući me. Nisam znala kao da se ponašam.

Promucala sam, “Jao, oprostite, mislila sam da smo same na katu, pa se nisam zaključala…”
On je i dalje stajao na vratima ništa ne govoreći. Bilo mi je neugodno, i sagnula sam se da obučem gaćice. Kada sam ga opet pogledala, ušao je i zatvorio vrata. Tada sam shvatila kako me jebozovno gleda.

Prošaputao je, “Jano, gledam te kao rasteš i razvijaš se, i svakim danom si sve ljepša. Sada stojiš tu ispred mene polugola, i ja to jednostavno više ne mogu izdržati. Od prvog sam dana vidio kako me gledaš, ali ti si bila mala prijateljica moje kćeri, i nisam sebi dozvolio da me privučeš. Ali sada je već kasno…”

Polako mi je prišao, i ja sam primijetila da je napaljen. Kurac mu je praktički stršao iz bokserica! Došao je do mene i pitao me smije li me poljubiti. Samo sam klimnula i već u sljedećem trenutku njegove usne su bile na mojima. Osjećaj je bio izvanredan. Ljubili smo se kao da nam je to posljednje u životu. Spustio se niže i počeo me ljubiti po vratu, a onda i po grudima. Osjećala sam da radimo nešto zabranjeno, ali bilo mi je tako lijepo da sam taj osjećaj neugode jednostavno potisnula. Milovao me je po sisama, i na kraju mi je skinuo grudnjak i počeo me ljubiti po ukrućenim bradavicama. Ja sam glasno uzdisala, a on mi je rukom prekrio usta i rekao da se stišam jer bih mogla probuditi Ivanu koja je mirno spavala u susjednoj sobi ni ne sluteći šta se događa. Stišala sam se, a on se spustio niže i skinuo mi gaćice. Stajala sam pred njim gola, i svjesna da su sada sve barijere srušene.

Odmaknuo se malo od mene i rekao, “Jebem ti, kako si dobra! Lizat ću te…”

Digao mi je nogu na rub kade i počeo mi obrađivati pičkicu. Nisam mogla vjerovati da se to stvarno događa. Pomislila sam da sanjam, ali me moja uspaljenica uvjerila u suprotno. Jedva sam se suzdržavala i bila tiho. Grizla sam usne i pritiskala njegovu glavu o svoju pickicu. Osjećaj je bio neopisiv. Tiho sam jauknula. Orgazam me stresao kao struja, a poseban osjećaj je davala činjenica da radim nešto zabranjeno. Tada se on podigao i pitao me da li mi se svidjelo kako mi je polizao pičkicu. Rekla sam mu da sam uživala, a on je pitao da li želim još. Klimnula sam, i počeli smo se ljubiti još strastvenije nego prije. Osjetila sam njegov veliki kurac na trbuhu. Lagano sam ga dodirnula rukom a on se odmaknuo, pogledao me u oči i pitao želim li ga vidjeti. Moj mu je pogled govorio sve. Skinuo je bokserice, a kurac mu je stajao ravno poput strijele. Bio je veći od kurca moga dečka i ja sam ga uhvatila i počela ga lagano nadrkavati. Bio je napaljen do krajnje granice.

Rekao mi je, “Namjesti se nekako, želim te jebati, moram te jebati. Nasloni se preko kade!”
Poslušala sam ga i već u sljedećem trenutku zabio mi ga je odostraga. Bio je grub, ali to mi je odgovaralo.

Uzbuđeno sam šaputala, “jebite me čika Mirko, razvalite mi pickicu, to, to, ah jebiiiiite me…”
Vidjela sam da ga uzbuđuje to što mu govorim, i njegovi naleti su postajali sve žešći. Osjetila sam da je blizu svršavanja, i tada me je prestao jebati i izvukao je kurcinu iz moje pičke, okrenuo me prema sebi i naslonio na zid. Podigao me je na sebe i ja sam mu ovila noge oko struka. Držao me ispod guzova i stao žestoko nabijati.

Uzdisala sam i rekla, “Oooooooooh, sad mi se čini još veći!”
Osjetila sam nadolazeći val orgazma. Očito je i on to primijetio, jer mi je u narednom trenutku zabio jezik u usta i na taj me način spriječio da vrištim. Jebao me je kao lud, a ja sam dahtala što sam tiše mogla. Krenuo je još jedan orgazam, jer me je tako žestoko nabijao da sam pomislila kako će se moja uska pica rasparati, ali bilo mi je neopisivo dobro.

Moj dečko me nikad nije tako dobro tucao, i ja nisam ni bila svjesna kako mi paše žestoka jebačina. Odvojio je svoje usne od mojih i spustio me na pod rekavši da će uskoro morati svršiti. Tad sam ga uhvatila za kurac i rekla mu da želim da svrši u mene, jer pijem pilule pa nema opasnosti. Kupaonica je bila mala pa nismo imali mnogo izbora, zato me opet naslonio na kadu i u jednom potezu mi ga je utjerao do jaja. Nakon nekoliko unutra – van poteza, iz njegovog macana su se prolile goleme količine sperme direktno u moju usku picu. Uživala sam u tom osjećaju. Nisam mogla vjerovati da je uspio toliko dugo izdržati tako intenzivno jebanje, jer moj dečko je bio dosta neiskusan i rijetko kada me uspijevao zadovoljiti do kraja, jer nije mogao dugo izdržati. Ovaj put sam bila zadovoljna. Okrenula sam se i poljubila ga.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Neko69
Neko69
29. lipnja 2020. 14:41

Top. Kad ide drugi dio? 😎