Brat sestri najbolje smesti

Ćao, zovem se Tea imam 18 godina.
Moram da vam ispričam ovu priču i želim da čujem vaše mišljenje.
Ja sam još u 11oj godini se interesovala za polne odnose, tada je i počela transformacija mog tela, rast grudi, dlačice, prva meca…

Tada sam uveliko gledala porniće i drkala kad god sam sama kod kuće, ali mi je posle nekog vremena zapala određena kategorija pornića, a to je bio “brother fuck sister”.

Gledala sam to godinama, zadovoljavala se vibratorom i zamišljala da je moj brat tu i da me puni onako divljački.
Inače ja i on ne živimo zajedno, pošto on radi van našeg grada.

Jednom kad je došao kod nas, ja sam bila sama kući pošto mi je majka bila na poslu, ušao je tako neprimetno u sobi da ga nisam čula, samo je viknuo šta radiš to?

Puno sam se uplašila jer sam gledala jedan od tih pornića i drugom rukom sam trljala klitoris. Samo sam zanemela, a on se nasmejao i reko mi da mu je ta kategorija pornića omiljena. Polako mi je prišao i šapnuo na uvu “sada ćeš to doživeti uživo” ja sam samo potvrdno klimnula glavom.

Pošto sam bila u tangama i poprilično vlažna, samo sam pomerila gaćice u stranu, a on je izvadio već nabrekli kurac pljunuo na njega, par puta ga je drknuo i ušao lagano u mene, počeo je laganim ritmom, verovatno iz straha zbog mene, meni je to bilo dosadno te sam ga odrurnula i bacila na pod, zajahala sam ga ko u filmovima.
On se vidno uzčudio na šya sam mu rekla da mi nije prvi put i nastavila žestokim ritmom.

Polako sam ubrzavala jer mi se bližio vrhunac, a i on je bio pri kraju, videvši to rekla sam mu da ne brine da sam na pilulama, ubrzo smo svršili oboje, ja sam samo pala preko njega on je ostao da leži.

Polako mu je kurac počeo padati sve dok nije ispao iz mene, počeli smo se strasno ljubiti i izvinjavati što smo jedno drugom ovo uradili.

Posle toga smo otišli na tuširanje i tamo se dogovorili da možemo ponoviti ovo kad god smo slobodni.

Nastavak sledi…

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
MladenMrsic90
MladenMrsic90
13. listopada 2020. 14:49

I ja sam o tome nekad razmišljao ali me strah njezine reakcije
Da sam ti brat stalno bi te

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx