Please wait...

Poševio me muž gospodje sa kojima sam bila u istom kupeu

Dobar dan, rekla sam dok sam ulazila u kupe prve klase voza koji je išao za moj grad. Bila sam u kratkoj poseti drugarici, i sada sam se vraćala kući. U kupeu je sedeo bračni par pristojnog izgleda, mogli su imati četrdesetak godina sa dvoje slatkih klinaca, i jedna starija gospođa.

Nekako sam se progurala do svog mesta saplićući se o stvari koje su klinci već razbacali po podu. Slučajno sam kolenom okrznula nogu glave porodice, izvinula sam se. Ljubazno se osmehnuo, ali kako me je samo pogledao ispod oka! Osetila sam blagu, ali začudo prijatnu jezu od njegovih očiju koje su me tako prostrelile.

Sela sam tačno naspram njega, i pokušala da povučem na dole svoju tesnu i kratku suknjicu. Imam dvadeset jednu godinu,lepo se oblačim,i stvarno dobro izgledam. Još jedanput me je odmerio od vrhova mojih špicastih cipelica sa visokom štiklom, preko mojih lepih vitkih nogu u svilenim hulahopkama sve do otkopčanog dugmeta na mojoj tankoj košuljici koja je ipak pristojno skrivala moje male, ali čvrste grudi. Predstojalo je dosadno klackanje od nekoliko sati, ili sam ja bar tako u tom trenutku mislila.

Izvadila sam časopis iz torbe i ovlaš ga prelistavala, povremeno gledajući na jednolični krajolik kroz koji smo prolazili. On je i dalje povremeno bacao kratke poglede ispod oka na moje noge i kraj moje suknje.Nesvesno sam čvršće stisnula kolena.

Posle nekih sat vremena puta, promrmljao je ženi kako su zaboravili da kupe vodu i da će otići do vagon restorana da to učini, i da popuši cigaretu u hodniku.Ustao je, kao slučajno me nemarno dodirujući nogom, još jednom me značajno pogledao i izašao u hodnik.

Posle desetak minuta kao da mi đavo ne da mira, i ja sam izvadila cigarete i naglo ustala i izašla u hodnik, počelo je da se smrkava a ceo voz kao da je već spavao. Osvrnula sam se , ali u hodniku u tom trenutku nije bilo nikoga osim mene. Zapalila sam cigaretu, i pošla niz hodnik do jedinog prozora na vagonu koji je bio odškrinut i koji se nalazio u blizini toaleta.

Povukla sam nekoliko dimova, i pošto mi se u stvari i nije pušilo, otvorila sam vrata od toaleta da bacim cigaretu, kada sam osetila da neko stoji iza mene. Naglo sam se okrenula i susrela sa očima mog saputnika , stajao mi je opasno blizu. Osetila sam njegov dah na licu, pomerila se korak u nazad i nespretno zakoračila u tesni i prenatrpani toalet, lagano se zanela i izgubila ravnotežu. Već u sledećem trenutku on me je držao jednom rukom za guzu, dok je drugom zatvarao vrata za nama. Bila sam totalno nespremna za tako nešto, nisam znala da li treba da mu se zahvalim što mi je pomogao da ne padnem ili da pokušam da pobegnem . Samo sam se glupavo osmehnula. A on je to shvatio kao da. Ruka kojom je maločas zatvarao vrata već je bila ispod moje suknje .

Grubo me je poljubio , osetila sam njegove prste koji su milovali moju picu, drugom me je i dalje čvrsto držao za guzu. A ja sam u tom trenutku uradila nešto što uopšte ne liči na mene, uzvratila sam mu poljubac. I on kao da se malo zbunio, ali to je trajalo samo sekund. Povukao mi je suknju naviše, potpuno otkrivajući moje noge, svilene čarape i gotovo providne gaćice koje sam dobila na poklon od drugarice. Sve brže je prelazio prstima preko moje glatke izdepilirane pice, pribijajući me čvrće uza zid. Ruka mi je sama skliznula na dole, pomilovala sam mu ga preko pantalona . Osetila sam pod prstima kako postaje sve tvrđi. Raskopčao mi je košulju i vešto milovao grudi. Mazila sam njegovu karu preko pantalona, a onda osetila njegovu ruku pored moje. Otkopčao je šlic, a meni je ruka sama skliznula unutra. Moji tanki prstići sa fino manikiranim dugim noktima su se sklopili oko njegovog već tvrdog kurca koga je sputavao samo tanki materijal njegovih gaća. Otkopčala sam mu kaiš i dugme na pantalonama i povukla na dole i njegove pantalone i gaće.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Рејн
Рејн
Guest
10. kolovoza 2021. 15:30

Моја највећа фантазија, потребан ми је неко старији (још ако је ожењен…)

Oko
Oko
Guest
Reply to  Рејн
12. kolovoza 2021. 09:16

A sta bi ti sa tim starijim?