Tražio je da mu budem gospodarica

 Tog popodneva sam sedela doma i dosadjivala se. Razgledala sam sta ima na Fejsu i ujedno gledala neku emisiju na TV-u, a onda se desilo… Stigla mi je poruka od nekog Nemanje , koji mi nije bio u prijatlejima.

– Dobar dan ja sam Nemanja, da li bi zelela da budes moja gospodarica… u prvi mah mi je bilo veoma smesno, ali sam odlucila da mu odgovorim i ako nismo bili prijatelji.

– Ja vas ne razumem, kakva gospodarica, ko ste vi ?

– Ja sam Nemanja , imam 45 god. Ja bih vam placao , kupovao bi vam poklone izvodio vas na skupa mesta i cekao vas u kolima dok se vi provodite.

– Voleo bi da vam sluzim i da vam udovoljavam , da me grdite kada pogresim i da me kaznjavate , zvacu vas  gopsodarice.

 Ovo mi je bilo smesno, ali i zanimljivo, pa sam pocela da se igram sa njim preko Fejsa. Govorila sam mu sta da uradi , a on bi onda to slikao i poslao mi u poruku, kada ne bi uradio kako treba, ja bi ga vredjala. U pocetku je sve bila sala, ali sam se ubrzo primila na igru, zasvidjalo mi se i pocela sam da ga jako vredjam.

 Govorila sam mu da  umukne, da zacepi vilice dok ja govorim, nazivala ga pogrdnim imenima i dok sam ga tako vredjala pickica mi se vlazila, iz dana u dan pocela sam sve vise da se primam na ovu pricu, postjala sam sve okrutnija prema Nemanji i onda sam resila da sa Fejsa predjemo u stvarni svet.

 Naredila sam mu da dodje kolima po mene i naravno on je to uradio. Nemanja je bio vrlo situiran, bio je privatni preduzetnik imao je puno para i dobra auto, a ovo je radio jer ga je to palilo… da Nemanja je zeleo da bude moj licni rob.

 Usla sam u auto i sela pored njega, na sebi sam imala kratki minic, crne kozne cizme do iznad kolena,a preko minica veliki crni kajis sa gvozdenom alkom.

– Dobro vece gospodarice moja … zaustio je Nemanja kada sam sela u auto..

– Umukni picko jedna ! sasekla sam ga u pola reci….

– Razumem gospodarice ….

– Sta razumes , picketino odvratna !… dohvatila sam ga za lice i pljunula ga direktno u facu , on je jezikom pokupio svu moju pljuvacku sa svojih usana ….

– Vozi me u butik majmune jedan !

– Razumem gospodarice moja… odmah je pokrenuo auto i krenuo prema butiku za koji sam mu rekla….

– Rekla sam mu da podje zamnom, ja sam isla napred , a Nemanja je isao iza mene i u ruci je nosio moju tasnu, jaknu i ostale stvari.

 Kada smo usli u butik, sela sam i od prodavacie zatrazila par koznih stiikli da probam. Nemanji sam naredila da klekne i da mi ih nazuje, mlada prodavacica je sve to zbunjeno gledala. 

– Lepo mi nazuj te stikle kretenu ! dreknula sam na Nemanju u sred butika, prodavacica je gledala cas u mene, cas u Nemanju, ja sam joj namignula, a ona se samo nasmesila.

– Ove cu uzeti, idi plati … Nemanja je prisao prodavacici i rekao , evo … u ruci je drzao novcanicu od 100 eura…

– Odmah sam skocila i pocela da vicem na njega… Sta evo Majmuncino jedna, jel se tako obracas jednoj dami , sa evooo ! 

 Prodavacica je pocrvenela i promucala , ma neee sve je u redu…

– Nije u redu , on je jedan neulturni majmun !

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx